Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widziałam na fb że moja Ajra się załapała na fotke z Tosią na ostatnim bieganiu :)
My w niedzielę nie damy rady, ale jak byście kiedyś w sobotę były to dajcie znać, może się uda zgrać :)

• 2 weeks later...
Posted

Kesja chcemy się spotkać w sobotę 2 maja w południe. Przyjedziecie? :)

Czytałam już na fb:) nie mamy raczej żadnych planów, więc bardzo chętnie dołączymy :D
Posted

może jakoś wymienimy się telefonami bo ja tam jade pierwszy raz xD trochę spontan xD
... dokładnie to jest w tym parku gdzie jest zoo w Chorzowie :D???

Posted

My byłyśmy w sobotę od 13, wyszłyśmy z wybiegu około 14, bo jeden pies mi Ajre napastował :P więc stwierdziłam że idziemy. Ale ogólnie było dużo psiaków, miała się z kim pobawić :)
A wczoraj niestety nie mogłam być w silesii, a szkoda...

Posted

Kesja, jeśli chodzi o "imprezę" w silesi to nic straconego, ani nie dało się porozmawiać z żadnym specjalistą (kilka kolejek na raz i sami tego nie ogarniali mimo małej ilości osób, ani też nie potrafili nic powiedzieć o miejscach przyjaznych psom, a w odatku tor nie ogrodzony i widok ich psa, który pobiegł w stronę ul. chorzowskiej zniechęcił nas skutecznie. Pojechaliśmy z psami na tor w Psim Parku nw Pszczynie i tam wszyscy bawili się lepiej:)

Będziecie teraz w weekend w na Wybiegu? :)