Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mimo mało wiosennej pogody, na spotkaniu bawiło się 18 psów:) Wszystkim dziękujemy za przybycie.

16271363404_04e784dbda_b.jpg

Więcej zdjęć tutaj

Będziemy organizować kolejne spotkania, czy Dogomaniacy również odwiedzają Wyybieg??

Posted

Ok, post mi uciekł...

To w skrócie: ja bym była chętna, tylko u mnie to zależy od szkoły bo mam co drugi weekend ;)

No i nie wiem czy przyjmiecie mnie z suczką onka, która przez pierwszą chwilę jest strachliwa w stosunku do grupy psów i warczy za moimi nogami (potem bawi się z resztą psiaków :))

Posted

marta1624 kolejne spotkanie planujemy na okolice świąt wielkanocnych, zapraszamy do śledzenia profilu - tam będą informacje na bieżąco :) zresztą w każdy weekend przyjeżdżamy i jest więcej psów, więc na pewno warto odwiedzić wybieg :) Panda też potrzebuje chwili, żeby oswoić się z niektórymi psami.

Posted

No to super, będę śledzić :) Ja z Łaz, to też kawałek więc wolę na takie umówione spotkanie :)

Moja to ma złe doświadczenia, głównie z onkami, ale do niektórych dużych nie potrafi się przywitać i się boi, a ze strachu warczy- jednak żeby jakiegoś pieska zgładzić to nie :) Starczają jej 2 kroki i już potem się bawi, więc nie jest źle ;) To czekam na informacje :)

Posted

Panda ma dokladnie tak samo. Dzisiaj było 18 psów, większość nie znała się wcześniej. Po poznaniu się i pod okiem właścicieli doskonale bawiły się wszystkie.

Na wybiegu ostatnio pojawiło się parę zmian (zwłaszcza biały piasek; zamiast błota), to jest naprawdę wyjątkowe miejsce w tej okolicy więc zapraszamy, zwłasza jeśli zależy Wam na zamkniętym, bezpiecznym miejscu dla psa:)

Posted

A czy następne spotkanie też jest planowane na niedzielę? bo my akurat w niedziele raczej zawsze odpadamy..
Jeśli jesteście na wybiegu też w soboty to aż dziwneg że się jeszcze nie spotkałyśmy, bo my wsumie czasem tam przydreptamy, mimo że od nas to kawałek drogi na nogach ;)

Posted

Może uda nam się też kiedyś wpaść :) Bywa dużo dużych samców? Bo małe mój pies ma w nosie, ale jak duży chce go dominować, to może być nieciekawie :(

Posted

Kiedyś wpadniemy, najwyżej pójdziemy się po parku przejść :) Dzisiaj niestety obowiązki przedświąteczne nie pozwolą- jajka czekają na poświęcenie :D

Posted

My się zmyłyśmy grubo po 13:30, nie wiem o której wy przyszłyście... i z tego co wiem to dużo osób też tak jak my wcześniej już poszło z wybiegu ;)
Co nie zmienia faktu, że psiaki się fajnie wybiegały - Ajra zrobiła z siebie błotnego potwora, więc po powrocie czekała ją kąpiel, a teraz odsypia zabawę :)

Posted

Haha właśnie się dziwiłam że was nie ma :P szkoda, my znowu musiałyśmy wrócić trochę wcześniej..
Następnym razem też chętnie wpadniemy :)