Guest TyŚka Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Liczyłam, że mieszkasz bliżej, ale Łuków jest mi znany. :D Quote
olla1998 Posted April 16, 2015 Author Posted April 16, 2015 Nie jest tak źle, mam mniej więcej po równo do Warszawy i Lublina :D. Na tym zdjęciu idealnie widać na jaką głębokość najdalej Kiba wchodzi. Nie wdała się w Czesię :P. Quote
phase Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 1.8 :) Dziękuję za miłe słowa ^_^. Dzisiaj na woku przedstawialiśmy prezentacje zdjęć, pierwsze zdjęcie było Kiby i moja nauczycielka tak się patrzy i patrzy i nagle stwierdza, że tego psa ktoś już tu pokazywał. Złodzieje są wszędzie :mellow:. Cały czas ten obiekty za mną chodzi, zastanawiam się czy zrobić sobie tatuaż czy kupić obiektyw :P :O Jeny że ludzie tacy są.. Masakra. Jak będziesz na wystawie porób fotki, z chęcią obejrzę :) Quote
Guest TyŚka Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Ja poproszę o fotki haszczaków :D Miałam być na wystawie, ale wyskoczyło mi wesele :/ Chodziło mi o to, że ja mam do Ciebie kawałek, a już liczyłam na jakies dogo-spotkania. Quote
olla1998 Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 Jak uda mi się zawitać to przywiozę mnóstwo fotek :D. Dzisiaj kontynuowałyśmy tydzień zdjęciowy i byłyśmy na sesji z Muffinem. Było przezabawnie, ale to już norma :D. Kiba była bardzo grzeczna jak zwykle zresztą, a co najważniejsze nie broniła "zasobów" przed Muffinem, chyba wreszcie zaczaiła, że to nie jest fajne zachowanie :). W drodze powrotnej odwiedziłyśmy weta, żeby zapuścić kropelki, bo foresto na nią nie działa, młoda jak tylko zaczaiła, że idziemy do weta to zaczęła ciągnąć w drugą stronę, nienawidzi tam chodzić hehe :lol:. Teraz czekamy aż zaczną kwitnąć wiśnie i jedziemy do sadu na fotki, już nie mogę się doczekać :D. No i Muff Quote
olla1998 Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 Na wystawę w końcu nie pojechałam, bo stwierdziłam, że jednak wolę pojechać z Kibą na dog games. Na 99% będzie można nas tam spotkać, a 1% został na utrudnienia drogowe :D. Quote
olla1998 Posted April 26, 2015 Author Posted April 26, 2015 Wróciłyśmy z zawodów około 21, obie padnięte. Kiba była strasznie rozproszona, ale nie dziwię jej się, bo pierwszy raz była na takich zawodach. Było kilka moich kochanych tollerków i whippetów :wub: . Kiba poznała nowych psich znajomych i z jednym nawet pozowała do zdjęć, aktualnie czekam na jej fotki :D. Oczywiście na zawodach było stoisko z zabawkami i to nie byle jakimi: ażurki, cuzy, chuckity, planetki... dałam się im zwieźć i kupiłam indoor squirrel, mój biedny portfel troszkę oberwał :P. Co do zdjęć to są jakie są, zabrakło teleobiektywu, pięćdziesiątka niestety nie dawała rady, ale pamiątka jest :). Quote
Katoshi Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Przez Twoje zdjecia moj portfel tez chyba oberwie bo zachcialo mi sie czegos jasnego do focenia. Quote
Baton Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Witamy się :D Super fotki robisz! ;) http://oi62.tinypic.com/2nsubya.jpg<3 Quote
Guest TyŚka Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Nie planujesz może spędzić majówki lub wakacji na Roztoczu? :D https://www.youtube.com/watch?v=fStp5DqzvAM Quote
olla1998 Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 Przez Twoje zdjecia moj portfel tez chyba oberwie bo zachcialo mi sie czegos jasnego do focenia. Zawsze do usług :P Witamy się :D Super fotki robisz! ;) http://oi62.tinypic.com/2nsubya.jpg<3 Bardzo mi miło :D Nie planujesz może spędzić majówki lub wakacji na Roztoczu? :D Tereny piękne, ale majówkę spędzam w Łukowie, a na wakacje wyjeżdżam nad morze, dokładniej Rowy najprawdopodobniej, ale okaże się dzień przed wyjazdem jak zwykle :D. Zabaweczka dorwana na dog games prezentuje się tak I Kibula z wczoraj 10 dni wolnego czas zacząć! Jutro zamierzam pojechać z Kibą rowerem nad zalew (w obie strony 10km), a potem zabiorę się do strzyżenia Czesi. Teraz wygląda jak dziwne nieopierzone coś, bo mój tata zabawił się we fryzjera i wyciął jej futro na głowie, aż wstyd wychodzić z nią na spacery :D. Quote
Baton Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Pakaż tego nietoperka :P O, to też masz wolne do 11? :D Większość chyba do środy ma xD Quote
Guest TyŚka Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Ej, ja mam wolne tylko do 6ego, 7mego idę do szkoły... nie lubię Cię :p Smieszna ta zabawka :D A o wyjeździe pomyśl, chętnie Was oprowadzę ;p Quote
olla1998 Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Zawsze możesz sobie wolne wydłużyć :P. Może kiedyś wpadnę na Roztocze, jak będę miała prawko, ale na chwilę obecną raczej nie ma szans ;). Dzisiaj nic nie wyszło z rowerowania, bo co chwilę pada deszcz, ale poszłam na pola na przeciwko mojego domu, tam gdzie jest mnóstwo kleszczy. Chciałam wypróbować nowy sposób na te wredne małe łajzy, a mianowicie napar z czystka i o dziwo działa :D. Jedynie nie spryskałam Kibie pyska i tam trzy kleszcze złapała, ale jestem w szoku. Zawsze jak w te krzaki młoda się wpakowała dosłownie na 2 minutki to potem przez kolejne 30 wyjmowałam jej dziesiątki kleszczy, a teraz do domu nie przyniosła nic ^_^. Quote
olla1998 Posted May 3, 2015 Author Posted May 3, 2015 Jednak Czesia nadal nieobcięta, ale jutro już się za to zabiorę :D. Natomiast wczoraj z Kibą byłyśmy na frisbee w parku, na początku była fajnie nakręcona, co prawda jakoś dyski jej często wylatywały z paszczy, no ale okej zdarza się :D. Ale gdy radośnie do mnie hopsała zobaczyła pieska, wypluła dysk i siup do niego, po drodze zawróciła, ale odwiedziła krzaczki i zabrała się za wąchanie. Po chwili wróciła i była gotowa do dalszej zabawy i lepiej jej szło niż wcześniej, no ale myślałam, że mamy to już dawno za sobą, a tu okazuje się, że problem wrócił i trzeba się spiąć i to wypracować. Przynajmniej mamy co robić przez te dni wolne :P. Po frisbee zabrałam się za robienie zdjęć i baaardzo się cieszę, że Kiba nie broniła żarcia przed Rayem i tak chętnie z nim pozowała, przynajmniej bronienie zasobów mamy z główki :). A tu niedobry Ray nie chce, żeby Kiba przyszła do pańci hahaha :D. Quote
Guest TyŚka Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Zazdroszczę Wam ozzikowego towarzystwa :( Weźcie, ja się przeprowadzam do Was :D Quote
olla1998 Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 Każde psie towarzystwo jest dobre, o ile psy są ogarnięte :D. W niedzielę byłyśmy na spacerze z Muffinem, na którym Kiba wytarzała się w odchodach, calutki pysk był brązowy, a Muffin jej to zlizywał mniam mniam :lol:. Wczoraj z kolei pojechałyśmy z Julitą i Rayem nad zalew rowerami, 10km+ kilka tam po polach i lasach. No i Kibę ogoliłam z racji tego, że musiałam ją umyć z tego gówienka, a Czesię golę dzisiaj, zaraz. Wieczorkiem idziemy na sesję na pola, a jutro z samego rana jedziemy na zdjęcia do sadu wiśniowego. Żyć nie umierać :D. Prawe uszko we krwi, bo przy zabawie Ray ją za mocno złapał, żadnego rozcięcia na szczęście nie ma :). Quote
Guest TyŚka Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Fajnie korzystacie z wolnego :) Chyba kiedyś się do Was wybiorę ;) My niestety zmagamy się z pokleszczówką, a taka piękna pogoda za oknem... Fakt, każde psie towarzystwo jest dobre, o ile jest ogarnięte. Szkoda, że u nas takie nie istnieje :D I zadajemy się z białą krową, która nie ma mózgu. Pokaż Chersi o goleniu. I takie moje pytanie - masz może dziewczyny zestawione jakoś razem? Bo chciałabym zobaczyć czym się różnią, bo na chwilę obecną je nie rozróżniam. Może to głupie, ale dla mnie jedno w barwach pszeniczych i drugie :D. Jedno kudłate i drugie ;D Quote
pcheelkaa Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Super, że macie z kim czas spędzać :) My niestety zawsze idziemy w poszukiwaniu psich przyjaciół i socjalki Quote
olla1998 Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 Dawno mnie tu nie było :P. Melduję, że żyjemy i mamy się dobrze. W te wakacje byłyśmy nad morzem, na seminarium frisbee z Paulą Gumińską, fotospacerze w Lublinie, wystawie w Łukowie, u babci, na Dog Games Sopot...no działo się sporo, jestem naładowana pozytywną energią, ciekawe na jak długo :D. Jakiś czas temu powstał filmik ze sztuczkami: https://www.youtube.com/watch?v=krbyS98Go3I Quote
olla1998 Posted August 31, 2015 Author Posted August 31, 2015 Kilka ujęć z Władysławowa i okolic Edit: Coś tinypic nie chce ze mną dzisiaj współpracować :( Quote
phase Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Faktycznie się u Was cały czas coś działo :) Ale fajnie tak. prze prze przepiękne fotki! Quote
Recommended Posts