olla1998 Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Trzecie podejście do założenia galerii, wedle zasady "do trzech razy sztuka" powinno się udać :P . A więc przedstawiam wam Chersi zwaną również Czesią i owcą. Mieszanka pudla i labradora, wiek: 5 lat. Pies, który nie przepuści żadnemu zbiornikowi wodnemu i bynajmniej nie wchodzi tam, żeby sobie pochodzić lub się ochłodzić, ale po to żeby sobie popływać. \ I najmłodsze dziecię, Kiba, moje oczko w głowie. Głąb jakich mało, ale najkochańszy na świecie :D. Mój osobisty mistrz sztuczek i frisbee, glizda i gnom. W kwietniu skończy 2 lata :). Quote
Katoshi Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Bardzo ładne futrzaki, ciekawa mieszanka genetyczna i świetne zdjęcia. Pies, który nie przepuści żadnemu zbiornikowi wodnemu i bynajmniej nie wchodzi tam, żeby sobie pochodzić lub się ochłodzić, ale po to żeby sobie popływać. Mój też nie przepuści, to charakterystyczna cecha dla labradorów i mieszanek. Quote
olla1998 Posted March 15, 2015 Author Posted March 15, 2015 Właśnie wróciłyśmy ze wsi. Kiba szalała po lesie, a potem pogoniła kota babci, wredota :angry:. Podczas grania w tenisa na świetlicy wujek chciał ją nastraszyć paletką, ale młoda nie daje sobie w kaszę dmuchać i szczeknęła na niego ze dwa razy, a potem do końca gry go bacznie obserwowała :P. Quote
pcheelkaa Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 http://oi61.tinypic.com/2ijn58h.jpgte piłki są super :) muszę taką zakupić ! Mega psy masz, takie inne - wyjątkowe ! Quote
olla1998 Posted March 16, 2015 Author Posted March 16, 2015 http://oi61.tinypic.com/2ijn58h.jpgte piłki są super :) muszę taką zakupić ! Oj tak są świetne. Trochę odstraszała mnie cena, ale jestem bardzo z niej zadowolona :). Mega psy masz, takie inne - wyjątkowe ! Dziękuję, miło mi to słyszeć :D. Quote
phase Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Ależ masz śliczny duecik. Piękne dziewczyny Ci się trafiły. Quote
olla1998 Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Ależ masz śliczny duecik. Piękne dziewczyny Ci się trafiły. Piękne i charakterne :D. Dziękujemy :). Dzisiaj Chersi stuknęło 5 latek i ciągle głowię się jak to możliwe. Nawet kilka razy sprawdzałam w książeczce czy na pewno urodziła się w 2010r :huh:. Quote
phase Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 No to dużo dużo dużo zdrówka i jak najwięcej wspólnych lat życzymy!!! :) :) Ja też czasem nie wierzę, że moja Żaba ma 12 lat, dałabym jej więcej... Quote
lucky23 Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Cudne dziewczyny z Chersi i Kiby, tylko zdjęć mało! Quote
olla1998 Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 Cudne dziewczyny z Chersi i Kiby, tylko zdjęć mało! Mało, bo dawno nie robiłam :(. A poza tym Kiba ma babeszjozę, jak co roku wszystkie kleszcze się jej czepiają i żadne preparaty na nią nie działają. Mogę wstawić jedynie stare fotki i przedwczorajsze domowe. Quote
olla1998 Posted March 23, 2015 Author Posted March 23, 2015 Dzisiaj już Kiba czuje się świetnie (co objawia się szczekaniem, ciągnięciem na smyczy, bieganiem i skakaniem w skrócie) i dlatego poszłyśmy z jej koleżkami na spacer także mam foty :D. Więcej jutro, bo już mi się odechciało dodawać tu zdjęcia haha :cool1:. Quote
Katoshi Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 No i gdzie kolejne fotki? Piękne zdjęcia robisz, pieski ładnie pozują i są takie owieczkowate :) Quote
olla1998 Posted April 12, 2015 Author Posted April 12, 2015 Dziękujemy za życzenia :). Nie miałam kompletnie czasu tu wchodzić, ale teraz już raczej będę tu zaglądać ^_^. Wczoraj z Kibą wybrałyśmy się rowerkiem nad zalew, jakieś 10km pewnie będzie i młoda pięknie zasuwała równo ze mną i ta pogoda, coś wspaniałego. A dzisiaj po obiedzie jedziemy na wieś, pogoda co prawda mniej fajna, ale przynajmniej dziewczynom będzie chłodniej. Quote
phase Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 olla - czym focisz? Bardzo ładne zdjęcia, nie ma to jak słonko.. Quote
olla1998 Posted April 14, 2015 Author Posted April 14, 2015 olla - czym focisz? Bardzo ładne zdjęcia, nie ma to jak słonko.. Nikon d5100, a obiektyw najczęściej 50mm, ale zdarza się też 18-105mm Proszę państwa, stał się cud. Chersi po rzuceniu piłeczki przynosi ją od razu do mnie, a nie leci na bok, żeby pogryźć :D. A tak się ganiały jak Kiba dorwała zabawkę :P Quote
phase Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Nikon d5100, a obiektyw najczęściej 50mm, ale zdarza się też 18-105mm Proszę państwa, stał się cud. Chersi po rzuceniu piłeczki przynosi ją od razu do mnie, a nie leci na bok, żeby pogryźć :D. 1.4 czy 1.8? Brawo :D http://oi61.tinypic.com/28sbwb8.jpgwolne wilki :D Quote
olla1998 Posted April 15, 2015 Author Posted April 15, 2015 1.4 czy 1.8? 1.8 :) Dziękuję za miłe słowa ^_^. Dzisiaj na woku przedstawialiśmy prezentacje zdjęć, pierwsze zdjęcie było Kiby i moja nauczycielka tak się patrzy i patrzy i nagle stwierdza, że tego psa ktoś już tu pokazywał. Złodzieje są wszędzie :mellow:. Quote
Guest TyŚka Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Dopytałabym się kto to... i powiedziała kilka słów... Podpisuj swoje zdjęcia, innej opcji nie widzę. Ty chodzisz jeszcze do szkoły? :o Quote
olla1998 Posted April 15, 2015 Author Posted April 15, 2015 Problem w tym, że ona już nie pamięta kto je miał. Pozostaje tylko sprawienie sobie znaku wodnego, może brat pomoże, w końcu informatyk :cool1:. Tak się składa, że jestem w 1 klasie liceum :D. Wczoraj byłyśmy z Kibą na sesyjce jej koleżki. Cały ten czas, gdy robiłam mu zdjęcia grzecznie sobie leżała i tylko obserwowała :). A potem na komendę "daj buzi Rayowi" lizała go po pyszczku, nie ma chyba słodszej sztuczki :D. A w niedzielę wystawa w Lublinie, może tym razem uda mi się skombinować transport. Quote
Guest TyŚka Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Czekaj, czekaj... Ty z lubelskiego? I prawie moja rówieśnica? Jaki ten świat mały :D Ozzik :) Piękności. Quote
olla1998 Posted April 15, 2015 Author Posted April 15, 2015 Z lubelskiego, a dokładniej z Łukowa :D. Quote
Recommended Posts