Wilczocha Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Czy ktoś używał ? Czy jest taki super zdrowy i fajny jak opisują ? http://www.easydogbed.eu/?vitasol-olej-rybny,35 Quote
seba29 Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Powiem szczerze że ten opis do mnie nie przemawia. Zwróć uwagę na opis składu. A mianowicie produkt podobno zawiera "naturalne przeciwutleniacze", nie ma czegoś takiego jak naturalne przeciwutleniacze, bo przeciwutleniacze to środki konserwujące. Do tego ponoć ma 100% łososia, ale jak może mieć 100% łososia skoro ma tylko 5-6% nienasyconych kwasów tłuszczowych, a to jest nic innego jak właśnie ten olej, do tego w tych kwasach znajduje się 30% kwasów omega, a wymienione Karetenoidy to nic innego jak grupa organicznych związków CHEMICZNYCH, więc czy faktycznie jest tam 100 % łososia i czy faktycznie jest taki naturalny? Ja osobiście używam od niedawna oleju z łososia norweskiego Salmon Oil firmy APL Health & Happiness, który jest nieco droższy, ale moim zdaniem ma nieco lepszy skład i ja po swoim psie widzę poprawę jeśli chodzi o sierść i jestem bardzo zadowolony. Firmy Vitasol nie używałem więc się nie wypowiadam jak wpływa na wygląd i zdrowie psa, ale opis jest mało zachęcający. Quote
nati.kopczynska Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Raczej bym odradzała. Skład wydaje się mocno wątpliwy... Quote
wet_CBDNA_pl Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Co prawda ja nie stosowałem,ale znajoma podawała go swojemu psu jako suplement i przyznam,że nie ma rewelacji,nie dzieje się też nic złego,ale można było się spodziewać lepszych efektów w postaci chociażby poprawy jakości sierści. Quote
Wilczocha Posted July 9, 2015 Author Posted July 9, 2015 Podaje to praktycznie w chwili kiedy się o to zapytałam czyli od marca by przetestować osobiście. Sierść jest po tym bardzo ładna i linienie jest zmniejszone. Quote
Rinuś Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Ja właśnie zamówiłam z drożdżami gratis, więc zobaczymy :) Quote
izku Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Witam :) próbkę w/w oleju dostałam na ostatniej łódzkiej wystawie i od tej pory (czyli ok. 2,5 miesiąca) podaję go codziennie mojemu psu (chiński grzywacz owłosiony) nie wypowiem się na temat jego składu (bo na tym akurat się nie znam), ale z efektów jakie daje jestem bardzo zadowolona :) szata dostała intensywniejszą barwę i znacząco mniej zostaje jej na szczotce podczas wyczesywania :) podaję go też 7-miesięcznej suce i nowy włos, który jej rośnie jest piękny, gładki i błyszczący po innym oleju z łososia (nie pamiętam już jakiej firmy) nie widziałam żadnej różnicy "przed" i "po" natomiast tutaj jestem bardzo zadowolona :) właśnie rozglądam się po sklepach by dokupić więcej tego oleju :) Quote
Recommended Posts