Acia_ Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Takiego tematu chyba niema.... przeszukałam i nic :( a Misiu ma dziwne takie białawe przebarwienia na nosku. Wydają mi sie podejzane... prosze o rade. :( Quote
koregra Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Kiedyś czytałam na ten temat więc taki wątech chyba był. Pamiętam tylko coś o braku witamin i o plastikowych miskach, które powodują jakieś plamki na nosku. Quote
madziasto4 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Chciałabym zobaczyć zdjęcie noska, jest taka możliwość? ;) Quote
ROZI_ Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Mojej suni w okresie " dojrzewania " również zaczął się odbarwiać nosek chociaż nigdy nie jadła z plastikowych miseczek , przyjmowała multiwitaminę dla szczeniaczków , a teraz komplet witamin: biotyna+minerały i właściwe żadnych powalających efektów nie widać , środek noska raz ciemnieje - raz jaśnieje i chyba już się do tego przyzwyczaiłam;) Quote
Acia_ Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Misiowi tez juz nosek wrucił do normalnosci. A zdjecie noska prubowalam zrobic ale nawet jak spal to tak sie ruszał ze niedałam rady :) Quote
Kasia&Max Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Mój Max od jakiegos czasu ma jakieś dziwne brązowe przebarwienie na nosku, czy ktoś wie co to takiego?Bardzo prosze o opinie... Poniżej zdjęcia... Quote
Upiór Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Kasiu, ja slyszalam, ze w periodzie zimy, czy po prostu zimniejszym jest to normalne, na wiosnę musi byc poprawa. Tak jedna weterynarka pisala :lol: Quote
Kasia&Max Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 bardzo Ci dziekuje za szybka odpowiedz:) może i racja, to przebarwienie pojawilo sie jakies 1,5 m-ca temu wiec mozliwe ze przyczyna jest zima...mam nadzieje ze to tylko to... Quote
Kasia&Max Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 kurcze ja to chyba jestem mega przewrazliwiona na punkcie mojego Maxa...az boje sie pomyslec co bedzie jak kiedys zostane prawdziwa mama:) Quote
Upiór Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Kasia&Max napisał(a):kurcze ja to chyba jestem mega przewrazliwiona na punkcie mojego Maxa...az boje sie pomyslec co bedzie jak kiedys zostane prawdziwa mama:) myslisz, ze tylko ty? :lol: ja swoją Jeannie kocham tak samo chyba jak rodzicow, jak męza... moze ktos i potępi takie cos, ale co ja mogę zrobic, nie pokocham jej mniej, nie dam rady :loveu: Quote
vikiii Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Mi wet powiedział, że nochalki często się odbarwiają zimą. Powód - brak słońca:razz:, mało melaniny się wytwarza. To oczywiście nie szkodzi psu - tylko dziwnie wygląda. Jak przyjdzie wiosna i słoneczko to nochalki się opalą:lol: Quote
Recommended Posts