Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Takiego tematu chyba niema.... przeszukałam i nic :( a Misiu ma dziwne takie białawe przebarwienia na nosku. Wydają mi sie podejzane... prosze o rade. :(

Posted

Kiedyś czytałam na ten temat więc taki wątech chyba był.
Pamiętam tylko coś o braku witamin i o plastikowych miskach, które powodują jakieś plamki na nosku.

Posted

Mojej suni w okresie " dojrzewania " również zaczął się odbarwiać nosek chociaż nigdy nie jadła z plastikowych miseczek , przyjmowała multiwitaminę dla szczeniaczków , a teraz komplet witamin: biotyna+minerały i właściwe żadnych powalających efektów nie widać , środek noska raz ciemnieje - raz jaśnieje i chyba już się do tego przyzwyczaiłam;)

• 6 months later...
Posted

Kasia&Max napisał(a):
kurcze ja to chyba jestem mega przewrazliwiona na punkcie mojego Maxa...az boje sie pomyslec co bedzie jak kiedys zostane prawdziwa mama:)

myslisz, ze tylko ty? :lol: ja swoją Jeannie kocham tak samo chyba jak rodzicow, jak męza... moze ktos i potępi takie cos, ale co ja mogę zrobic, nie pokocham jej mniej, nie dam rady :loveu:

Posted

Mi wet powiedział, że nochalki często się odbarwiają zimą.
Powód - brak słońca:razz:, mało melaniny się wytwarza.
To oczywiście nie szkodzi psu - tylko dziwnie wygląda.
Jak przyjdzie wiosna i słoneczko to nochalki się opalą:lol: