Jump to content
Dogomania

Cocker spaniel Drakkar + miaukunka Zorka[*]

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nera- napisał(a):
Ja mozliwe dam rady z ojcem pojechac na Nowy Targ... Magda bierzemy Leony, Arna, Drakkara i jedziemy ;)

Oo :) No to skoro transport juz jest, to nie ma problemu :) No to ja juz sie rezerwuje ! :) Hehe a jakie Leony i ile sie wcisnie? :D

Posted

Powiedz mi, czemu Drakkar te podpalania na łapach ma takie nie wyraźne? Zauważyłam właśnie, że część czarnych podpalanych szczeniąt ma podpalania przesiane czarnym kolorem, ale myślałam, że to w późniejszym okresie wieku znika :hmmmm:

Posted

BBeta napisał(a):
Powiedz mi, czemu Drakkar te podpalania na łapach ma takie nie wyraźne? Zauważyłam właśnie, że część czarnych podpalanych szczeniąt ma podpalania przesiane czarnym kolorem, ale myślałam, że to w późniejszym okresie wieku znika :hmmmm:

Też to zauważyłam w ostatnim miocie Eludy. :cool3: :roll:
Widać taka jego uroda. :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

hehhe, do planów wystawowych doszedł jeszcze Radom, Zakopane i klubowa molosów w Wawie :) ..

Madziu wywalczyłam zlot wreszcie! Dobrze, że termin przedłużony! Jutro (patrząc na zegarek - dziś xD) kaska na konto im przelewem poleci ... uffff :) !!! No i byłam na stronce tego ośrodka MOJE EL DORADO - haha nasze domki czaderskie :D a jakie kible i kuchenki xD damy rade, bylebym na kanapie nie musiała spać ... XD Ojojjj, będzie super ........... :):):):) I słuchaj mój wymysł - może w jedną stronę bysmy pojechały z twoim tata, a moja mama by nas odwiozła po zlocie ? Taniej wyjdzie nam, niżby kazdy na wlasną reke jechal, bo troche daleko to mamy ;/ co Ty na to ? Ja juz gadalam z rodzicami i sie zgodzili na taką opcje :)

Basia Bonnie - ta co tam wspolne wystawy i gadanie 10 minut bo zamieszanie jest ... ja tu widzie, ze wy z goldenka tez sie na zlot szykujecie :D !!!! Także wypas będzie :D 6 dób razem xD szaleństwo xD

Nera- weź jedź na zlot, co to bez Ciebie będzie xD Przedluzyli termin bo 3 miejsca sa jeszcze wolne i szukają!!! Coś dla Ciebie :D !!!

Posted

Acctiually, Asia&gordonisko, Olusia, Izabela124., Asia & Ginger, basia bonnie, diabelkowa, Paulina_mickey, Junka - Dziękuję!:loveu:

BBeta -Tak jak napisała Asia - taka już jego uroda. Wątpię czy te podpalania na łapach jeszcze mu się zmienią. Na szczęście sędziom na wystawach jest to raczej obojętne, tylko raz zwrócono nam na to uwagę:)
McDzik -Dobry pomysł:cool3: Jeszcze tylko Nerę- trzeba wyciągnąć:mad: