Jump to content
Dogomania

Cocker spaniel Drakkar + miaukunka Zorka[*]

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basia bonnie']http://images31.fotosik.pl/231/0b0bfbb3e1e06a7b.jpg
Moje frisbee! :evil_lol: :loveu:

Basiu wreszcie Cie mam xD Takie małe OT będzie ale ok xD Jaki nick ma ta Twoja koleżanka, z która podeszłyście do mnie na wystawie w Katowicach? Bo ja wtedy byłam troche zmieszana, w sumie nie w moment trafiłyście troszeczke, akurat nowe tybetany z Czech dojechały a ja roizmawiałam z jednym hodowcą i tylko chciałam Arna trochę rozruszać, bo zaraz miał na ring wchodzić, ale obiecuję, że jesli kiedyś jeszcze się spotkamy, to znajde dla Was więcej czasu :)

A żeby takiego całkiem OT nie było, to cudne zdjęcia Drakkara, a ja już odliczam dni do wystawy w Krośnie po mału :) ....

Posted

McDzik napisał(a):
Basiu wreszcie Cie mam xD Takie małe OT będzie ale ok xD Jaki nick ma ta Twoja koleżanka, z która podeszłyście do mnie na wystawie w Katowicach? Bo ja wtedy byłam troche zmieszana, w sumie nie w moment trafiłyście troszeczke, akurat nowe tybetany z Czech dojechały a ja roizmawiałam z jednym hodowcą i tylko chciałam Arna trochę rozruszać, bo zaraz miał na ring wchodzić, ale obiecuję, że jesli kiedyś jeszcze się spotkamy, to znajde dla Was więcej czasu :)

Ooo,hej:multi: byłam z goldenką245;) też mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się spotkamy:multi: a Arni jest prześlicznym pieskiem:loveu: taką miłą w dotyku sierść ma:loveu:

A Drakkarowa gdzie się podziewa?:mad:

Posted

Basia Bonnie miejmy nadzieje ze wraz z MC jak z nia przyjade znow na jakas wystawe to sie spotkamy ;)

Co do Drakkarki niewiem dokladnie ale wydaje mi sie ze cos z internetem, ostatnio tez miala ten problem ;)

Posted

Nera- napisał(a):
Basia Bonnie miejmy nadzieje ze wraz z MC jak z nia przyjade znow na jakas wystawe to sie spotkamy ;)

Co do Drakkarki niewiem dokladnie ale wydaje mi sie ze cos z internetem, ostatnio tez miala ten problem ;)

jasne, super:multi: a jaką macie teraz wystawę w planach?:cool3:

miejmy nadzieję, że szybko naprawi i będą nowe fotki Drakkarka:loveu:

Posted

A wiec nasze plany to: Krosno, Krakow, Nowy Sącz, ja Warszawa a Mc Koszyce tu sie rozdzielamy. Mysle rowniez nad Nowym targiem ale to z MC trzeba uzgodnic ;) Potem napewno wrzesniowa warszawa razem jedziemy, przemysl, pewnie kielce. Mozliwe wyjazdy na Ukrainskie wystawy jak Arni w młodziezy zacznie startowac ;)

Posted

Hej:) Nie było mnie, bo od kilku dni mam u siebie problemy z windowsem, a teraz nie piszę ze swojego kompa. Mam nadzieję, że szybko uda się to naprawić:shake::angryy: Dzięki za wszystkie komplementy, obiecuję dużo fotek, niech już tylko będzie ten długi weekend:multi::)

Posted

Nera- napisał(a):
Kochana długi weekend a potem Krosno ! Bedziesz miala fot Drakkara na 3 aparaty ba moze nawet na 4 ;)

Przed Krosnem jeszcze fryzjer, i psi, i ludzki:diabloti::cool3:

Posted

Nera- napisał(a):
Ja mam uprzedzenie di fryzjera xD masakre mi wczoraj zrobiono na głowie

oO, musze zobaczyc xD ... noo a ja ogolem mam uprzedzenie do PSICH fryzjerów, co to nie znają wzorca spaniela tybetanskiego i na "pekińczyka" tną !!! Grrrr !!!

basia bonnie napisał(a):
Ooo,hej:multi: byłam z goldenką245;) też mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się spotkamy:multi: a Arni jest prześlicznym pieskiem:loveu: taką miłą w dotyku sierść ma:loveu:

O dzięki, już dodaje ją do znajomych tu na dogomanii :) .. Twój nick to pamiętam, ale goldenek wszelakiego rodzaju tu na dogomanii jak grzybów w lesie xD A spotkać na bank sie jeszcze spotkamy, Nera- już tu wymieniła wystawy i praktycznie wspólne są oprócz tych Koszyc/ Warszawy :) A o Nowym Targu nie rozmawiałysmy? :):D Ja jeszcze z rodzicami może do Chorwacji pojadę tam zachaczę o 4 wystawy w 4 dni, ale to takie marzenia głębokie xD