McDzik Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Nera- napisał(a):Mc zaczynam sie ciebie bac xD Hahah :D A Ciebie by to nie wkurzało? To takie bezsensowne nabijanie podstronek w galerii, żeby świętować, że wybiło 200 czy 1000000 :D Masakra :D Quote
Coffee&Nera Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 W sumie prawda xD jak juz nabijac to zdjeciami o to jest dobra mysl xD Quote
McDzik Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Nera- napisał(a):W sumie prawda xD jak juz nabijac to zdjeciami o to jest dobra mysl xD O tak, o z djęcia sie nie obraże ;D w koncu to galeria ;D Quote
Magot Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 McDzik napisał(a):No ja zamawiam nowe fotki Drakkara :) Madziu takie pytanko - kiedy jeszcze planujesz wizyte w Rzeszowie? Następnym razem musze wiedzieć wczesniej! :) (Wkurzają mnie takie posty "Witanko!" etc, zasmiecają wątek, jest ich miliony i nie można znaleźć tego, czego się szuka - dobrze, że to nie mój wątek, bo by tu wielki reżim zaszedł ^^) Oj, w tym miesiącu to już mnie raczej nie będzie w Rzeszowie:shake:, ale jak coś to dam znać:cool3: Dzisiaj byłam z Drakarem u weterynarza, bo małemu znów strasznie śmierdzi z pyska:shake: Odkładamy antybiotyk, a spróbujemy tabletki na nieprzyjemne zapachy z psiego pyska, mamy się po nie zgłosić za ok 2 tygodnie. Mam nadzieję, że zadziałają:roll: Quote
Atkaaaa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 No Drakuś do dentysty :) Zapraszam na fotki :) Quote
Magot Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Atkaaaa napisał(a):No Drakuś do dentysty :) Zapraszam na fotki :) Widzieliśmy i skomentowaliśmy;) Quote
Izabela124. Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Hejka Oj to duzo zdrowka zycze Drakkusiowi, uclauj go ode mnie Quote
Avaloth Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 przepraszam za przejęzyczenie ^^ a kiedy fotki? :D Quote
Coffee&Nera Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Kochaniutka ja wlasnie wrocilam z testow z polskiego i sprawdzam odpowiedzi - bedzie dobrze, gorzej jutro trzeba bedzie kuc ;) Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Hejka No mi tez jako tako poszlo, najgorzej charakterystyka Quote
McDzik Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Gdzieś na necie sa te teściki ? Chętnie bym sobie z polaka rozwiązała dla gozgrzeweczki :) Ja już to pisałam rok temu i nie było tak źle :) .. A tak żeby OFFa nie było .. to biedny Drakkarek z tymi dziąsłami swoimi ;/ Mam nadzieje, że wreszice się uda wszystko do końca wyleczyć etc. ! A jaką pogode dziś macie? Bo mysmy wczoraj mieli boską, co zaowocowało dwugodzinnym spacerkiem w plener :) a dziś już kaszankowa pogoda :( Quote
Asia & Ginger Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='magda_drakkar']Dzisiaj byłam z Drakarem u weterynarza, bo małemu znów strasznie śmierdzi z pyska:shake: Odkładamy antybiotyk, a spróbujemy tabletki na nieprzyjemne zapachy z psiego pyska, mamy się po nie zgłosić za ok 2 tygodnie. Mam nadzieję, że zadziałają:roll: Magda, a może wypróbujecie to (tylko tu jakoś drogo jest, widziałam po 23 zł w innych sklepach): http://www.krakvet.pl/beaphar-dogadent-spray-higieny-jamy-ustnej-100ml-p-409.html To może i nawet lepsze niż tabletki, bo eliminuje też kamień nazębny, a nie tylko sam zapach. ;) Quote
Magot Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Izabela124.']Hejka Oj to duzo zdrowka zycze Drakkusiowi, uclauj go ode mnie Ucałowany:) [quote name='chester07']przepraszam za przejęzyczenie ^^ a kiedy fotki? :D Nie dziś...:shake::roll: :diabloti: [quote name='Nera-']Kochaniutka ja wlasnie wrocilam z testow z polskiego i sprawdzam odpowiedzi - bedzie dobrze, gorzej jutro trzeba bedzie kuc ;) Trzymałam dziś za Ciebie kciuki, ale jutro też będę!:multi::cool3: [quote name='Izabela124.']Hejka No mi tez jako tako poszlo, najgorzej charakterystyka Może jutro będzie lepiej:cool3:;) [quote name='McDzik']Gdzieś na necie sa te teściki ? Chętnie bym sobie z polaka rozwiązała dla gozgrzeweczki :) Ja już to pisałam rok temu i nie było tak źle :) .. A tak żeby OFFa nie było .. to biedny Drakkarek z tymi dziąsłami swoimi ;/ Mam nadzieje, że wreszice się uda wszystko do końca wyleczyć etc. ! A jaką pogode dziś macie? Bo mysmy wczoraj mieli boską, co zaowocowało dwugodzinnym spacerkiem w plener :) a dziś już kaszankowa pogoda :( Straszną:angryy: Ciągle leje:-( [quote name='Asia & Ginger']Magda, a może wypróbujecie to (tylko tu jakoś drogo jest, widziałam po 23 zł w innych sklepach): http://www.krakvet.pl/beaphar-dogadent-spray-higieny-jamy-ustnej-100ml-p-409.html To może i nawet lepsze niż tabletki, bo eliminuje też kamień nazębny, a nie tylko sam zapach. ;) Dzięki Asiu:) Chociaż zależy nam tylko, żeby pozbyć się tego zapachu, bo Drakkar żadnego kamienia nie ma;) Quote
Coffee&Nera Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Jezu kochane trzymajcie trzymajcie dzisiaj dobre wiatry pod kiblem mialam (siedzialam przed sama ubikacja i smietnikiem xD) jutro to samo. Mialam charakterystyke czego sie niespdoziewalam ale z zamknietych mam bardzo dobrze 19/20 punktow... Gorzej z charakterystyka. Ale trzymajcie serio ja sie musze dostac do tego liceum co MC- moje wymarzone liceum i gratis MC w nim jest xD Quote
McDzik Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Oj dostaniesz sie dostaniesz :D 19 punktow juz jest, teraz tylko 115 jeszcze skombinuj :D ... i po klopocie : D .. no i bedzie kynologicznie w szkole wreszcie, bedziemy organizowac jakies fajne rzeczy dla szkoly, ja mam tam znajomosci w samorzadzie to cos sie wymysli ;D jakis dzien wiedzy o kynologii czy co xD Quote
Magot Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Nera- napisał(a):Jezu kochane trzymajcie trzymajcie dzisiaj dobre wiatry pod kiblem mialam (siedzialam przed sama ubikacja i smietnikiem xD) jutro to samo.Mialam charakterystyke czego sie niespdoziewalam ale z zamknietych mam bardzo dobrze 19/20 punktow... Gorzej z charakterystyka. Ale trzymajcie serio ja sie musze dostac do tego liceum co MC- moje wymarzone liceum i gratis MC w nim jest xD Wariacie ty:evil_lol: :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Coffee&Nera Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Magdy drogie czy ja mam sie przez was tam poplakac jak o was pomysle xD? Quote
Asia & Ginger Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 magda_drakkar napisał(a):Dzięki Asiu:) Chociaż zależy nam tylko, żeby pozbyć się tego zapachu, bo Drakkar żadnego kamienia nie ma;) Nie ma, ale to działa właśnie zapobiegawczo, żeby się nie tworzył, czyści ząbki i odświeża oddech. A jak wiadomo spanielki mają niestety dużą skłonność do tworzenia się kamienia nazębnego. ;) Quote
Magot Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Nera- napisał(a):Magdy drogie czy ja mam sie przez was tam poplakac jak o was pomysle xD? Tak:diabloti::evil_lol: Asia & Ginger napisał(a):Nie ma, ale to działa właśnie zapobiegawczo, żeby się nie tworzył, czyści ząbki i odświeża oddech. A jak wiadomo spanielki mają niestety dużą skłonność do tworzenia się kamienia nazębnego. ;) Też racja;) Quote
Avaloth Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 :D co tu się dzieje :eviltong: no to może jutro? :evil_lol: magda_drakkar napisał(a):Powodzonka jutro! nie dziękuję ;) Quote
ariss Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 właśnie patrze na foteczke Drakkarka w nowym moim psie:multi::razz: Quote
Olusia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 U mnie jeszcze nie ma w kioskach niestety. :( Ale zapewne zobaczę Drakkara w MP. :multi: Quote
Recommended Posts