Jump to content
Dogomania

Cocker spaniel Drakkar + miaukunka Zorka[*]

Recommended Posts

Posted

Nera- napisał(a):
Mc zaczynam sie ciebie bac xD

Hahah :D A Ciebie by to nie wkurzało? To takie bezsensowne nabijanie podstronek w galerii, żeby świętować, że wybiło 200 czy 1000000 :D Masakra :D

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

McDzik napisał(a):
No ja zamawiam nowe fotki Drakkara :)
Madziu takie pytanko - kiedy jeszcze planujesz wizyte w Rzeszowie? Następnym razem musze wiedzieć wczesniej! :)

(Wkurzają mnie takie posty "Witanko!" etc, zasmiecają wątek, jest ich miliony i nie można znaleźć tego, czego się szuka - dobrze, że to nie mój wątek, bo by tu wielki reżim zaszedł ^^)

Oj, w tym miesiącu to już mnie raczej nie będzie w Rzeszowie:shake:, ale jak coś to dam znać:cool3:

Dzisiaj byłam z Drakarem u weterynarza, bo małemu znów strasznie śmierdzi z pyska:shake: Odkładamy antybiotyk, a spróbujemy tabletki na nieprzyjemne zapachy z psiego pyska, mamy się po nie zgłosić za ok 2 tygodnie. Mam nadzieję, że zadziałają:roll:

Posted

Gdzieś na necie sa te teściki ? Chętnie bym sobie z polaka rozwiązała dla gozgrzeweczki :) Ja już to pisałam rok temu i nie było tak źle :) .. A tak żeby OFFa nie było .. to biedny Drakkarek z tymi dziąsłami swoimi ;/ Mam nadzieje, że wreszice się uda wszystko do końca wyleczyć etc. ! A jaką pogode dziś macie? Bo mysmy wczoraj mieli boską, co zaowocowało dwugodzinnym spacerkiem w plener :) a dziś już kaszankowa pogoda :(

Posted

[quote name='magda_drakkar']Dzisiaj byłam z Drakarem u weterynarza, bo małemu znów strasznie śmierdzi z pyska:shake: Odkładamy antybiotyk, a spróbujemy tabletki na nieprzyjemne zapachy z psiego pyska, mamy się po nie zgłosić za ok 2 tygodnie. Mam nadzieję, że zadziałają:roll:
Magda, a może wypróbujecie to (tylko tu jakoś drogo jest, widziałam po 23 zł w innych sklepach):
http://www.krakvet.pl/beaphar-dogadent-spray-higieny-jamy-ustnej-100ml-p-409.html
To może i nawet lepsze niż tabletki, bo eliminuje też kamień nazębny, a nie tylko sam zapach. ;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Hejka
Oj to duzo zdrowka zycze Drakkusiowi, uclauj go ode mnie
Ucałowany:)

[quote name='chester07']przepraszam za przejęzyczenie ^^
a kiedy fotki? :D
Nie dziś...:shake::roll:

:diabloti:

[quote name='Nera-']Kochaniutka ja wlasnie wrocilam z testow z polskiego i sprawdzam odpowiedzi - bedzie dobrze, gorzej jutro trzeba bedzie kuc ;)
Trzymałam dziś za Ciebie kciuki, ale jutro też będę!:multi::cool3:

[quote name='Izabela124.']Hejka
No mi tez jako tako poszlo, najgorzej charakterystyka
Może jutro będzie lepiej:cool3:;)

[quote name='McDzik']Gdzieś na necie sa te teściki ? Chętnie bym sobie z polaka rozwiązała dla gozgrzeweczki :) Ja już to pisałam rok temu i nie było tak źle :) .. A tak żeby OFFa nie było .. to biedny Drakkarek z tymi dziąsłami swoimi ;/ Mam nadzieje, że wreszice się uda wszystko do końca wyleczyć etc. ! A jaką pogode dziś macie? Bo mysmy wczoraj mieli boską, co zaowocowało dwugodzinnym spacerkiem w plener :) a dziś już kaszankowa pogoda :(
Straszną:angryy: Ciągle leje:-(

[quote name='Asia & Ginger']Magda, a może wypróbujecie to (tylko tu jakoś drogo jest, widziałam po 23 zł w innych sklepach):
http://www.krakvet.pl/beaphar-dogadent-spray-higieny-jamy-ustnej-100ml-p-409.html
To może i nawet lepsze niż tabletki, bo eliminuje też kamień nazębny, a nie tylko sam zapach. ;)
Dzięki Asiu:) Chociaż zależy nam tylko, żeby pozbyć się tego zapachu, bo Drakkar żadnego kamienia nie ma;)

Posted

Jezu kochane trzymajcie trzymajcie dzisiaj dobre wiatry pod kiblem mialam (siedzialam przed sama ubikacja i smietnikiem xD) jutro to samo. Mialam charakterystyke czego sie niespdoziewalam ale z zamknietych mam bardzo dobrze 19/20 punktow... Gorzej z charakterystyka. Ale trzymajcie serio ja sie musze dostac do tego liceum co MC- moje wymarzone liceum i gratis MC w nim jest xD

Posted

Oj dostaniesz sie dostaniesz :D 19 punktow juz jest, teraz tylko 115 jeszcze skombinuj :D ... i po klopocie : D .. no i bedzie kynologicznie w szkole wreszcie, bedziemy organizowac jakies fajne rzeczy dla szkoly, ja mam tam znajomosci w samorzadzie to cos sie wymysli ;D jakis dzien wiedzy o kynologii czy co xD

Posted

Nera- napisał(a):
Jezu kochane trzymajcie trzymajcie dzisiaj dobre wiatry pod kiblem mialam (siedzialam przed sama ubikacja i smietnikiem xD) jutro to samo.Mialam charakterystyke czego sie niespdoziewalam ale z zamknietych mam bardzo dobrze 19/20 punktow... Gorzej z charakterystyka. Ale trzymajcie serio ja sie musze dostac do tego liceum co MC- moje wymarzone liceum i gratis MC w nim jest xD

Wariacie ty:evil_lol:
:kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

magda_drakkar napisał(a):
Dzięki Asiu:) Chociaż zależy nam tylko, żeby pozbyć się tego zapachu, bo Drakkar żadnego kamienia nie ma;)

Nie ma, ale to działa właśnie zapobiegawczo, żeby się nie tworzył, czyści ząbki i odświeża oddech. A jak wiadomo spanielki mają niestety dużą skłonność do tworzenia się kamienia nazębnego. ;)

Posted

Nera- napisał(a):
Magdy drogie czy ja mam sie przez was tam poplakac jak o was pomysle xD?

Tak:diabloti::evil_lol:

Asia & Ginger napisał(a):
Nie ma, ale to działa właśnie zapobiegawczo, żeby się nie tworzył, czyści ząbki i odświeża oddech. A jak wiadomo spanielki mają niestety dużą skłonność do tworzenia się kamienia nazębnego. ;)

Też racja;)