Coffee&Nera Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Magda jak sa rozplanowane grupy na Krakowie? Bo kurde wychodzi na to ze ja bede w obydwa ;) Quote
Magot Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Nera-']Magda jak sa rozplanowane grupy na Krakowie? Bo kurde wychodzi na to ze ja bede w obydwa ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106475 :cool3:;) Quote
Izabela124. Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Witanko Spoznione gratulacje 200stronki:multi::multi::multi: Quote
Anka_ZG Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Aniu, tylko pamiętaj, że z wątróbką nie można przesadzać, raz w tygodniu byłoby optymalnie. W wątrobie gromadzą się wszystkie metale ciężkie z oraganizmu i inne trucizny, także jak psiak to jest, to automatycznie pochłania to wszystko i to osiada w jego wątrobie. Co jednak nie oznacza, żeby nie podawać wcale. Wątróbka jest bardzo zdrowa, ale nie przesadzajmy z ilością. ;) Może kupuj zamiast kurczaka jakiś mięso wołowe, jagnięcinę, królika, ryby(wieprzowiny się nie poleca, choć też nie szkodzi). ;) O widzisz Asiu, to dobrze, że powiedziałaś, bo nie wiedziałam:oops::oops:Zasugerowałam się tym co je Drakkuś, ale w takim razie chyba obie z Madzią zmienimy jednak jeszcze raz jadłospis naszym łakomczuszkom;) Ech człowiek się uczy całe życie;) Quote
Anka_ZG Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 dwa razy ten sam post mi sie wkleił:oops: ach te dogo, zamula a pozniej wkleja po dwa takie same;) Quote
Asia & Ginger Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='magda_drakkar']Asia & Ginger - tego jeszzce o wątróbce nie słyszałam, muszę ją stanowczo ograniczyć Drakkarowi:roll: [quote name='Anka_ZG']O widzisz Asiu, to dobrze, że powiedziałaś, bo nie wiedziałam:oops::oops:Zasugerowałam się tym co je Drakkuś, ale w takim razie chyba obie z Madzią zmienimy jednak jeszcze raz jadłospis naszym łakomczuszkom;) Ech człowiek się uczy całe życie;) Cieszę się, że mogłam powiedzieć coś mądrego. :cool3: :evil_lol: Kiedyś naprawdę sporo czytałam o jedzonku dla psiaków, bo chciałam przerzucić Gingerkę na BARFA, ale kategorycznie odmówiła jedzenia surowizny. :shake: :mad: I dzięki temu w sumie wiem dużo o tym co jest zdrowe również dla ludzi, co nie znaczy, że zawsze się do tego stosuję. :evil_lol: Wątróbka ma taki zapach, że żaden psiak się nie oprze. :cool3: Quote
Rahl Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Wątróbka ma taki zapach, że żaden psiak się nie oprze. :cool3: Przepraszam, ale Bardo nie zje wątróbki za nic w życiu :shake: :cool3: Quote
Junka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 hehe a ja mam dzisiaj wątróbke na obiad :) Mniami :lol: Mama pokroiła i Juna też coś dostała :) A jeśli chodzi o tą diete BARF to moim zdaniem ppies nie powinien jesc samej surowizny :shake: Quote
Pimpek Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Dzieńdoberek! :D Łooooooo to już 200 :evil_lol: No to hip hip hura :multi::diabloti: http://images23.fotosik.pl/196/33204bec156ef7aa.jpg Dlakusiek moj :loveu::diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Magda ukradłas mi mlecza i tego fioletowego xD tez mam zdjecia takich roslin z wczoraj zrobilam xD Quote
Rahl Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Śliczne roślinki:loveu: A jak Drakusław ślicznościowo wyszedł :loveu: Quote
Rahl Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 http://images34.fotosik.pl/222/1e5929af573362c7med.jpg suuuuper:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Witanko Hihi i jak zwukle Drakkar sie pobrudzil Quote
Asia & Ginger Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Przepraszam, ale Bardo nie zje wątróbki za nic w życiu :shake: :cool3: Ale surowej czy gotowanej? :cool3: Junka napisał(a):hehe a ja mam dzisiaj wątróbke na obiad :) Mniami :lol: Mama pokroiła i Juna też coś dostała :) A jeśli chodzi o tą diete BARF to moim zdaniem ppies nie powinien jesc samej surowizny :shake: Prawdę mówiac wątróbki jeszcze nigdy nie jadłam, no chyba że w jakimś pasztecie. :lol: A co do BARFA, to Gingerka sama wybiła mi ten pomysł z głowy. :evil_lol: Quote
Rahl Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Ale surowej czy gotowanej? :cool3: Ani takiej, ani takiej ;) Quote
Asia & Ginger Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Ani takiej, ani takiej ;) :-o O masz! Pies, który potrafi oprzeć się wątróbce. :-o Quote
Rahl Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Asia & Ginger napisał(a)::-o O masz! Piesk, który potrafi oprzeć się wątróbce. :-o :roll: Bardo to w ogóle jakoś tak za mięsem nie przepada, znudziło mu sie osatnio... Teraz nawet żołądeczków nie chce jeść:shake: A kiedyś się rzucał na to... Quote
Recommended Posts