Jump to content
Dogomania

Cocker spaniel Drakkar + miaukunka Zorka[*]

Recommended Posts

Posted

No witanko :) O widzie Madzia doradca w sprawach zywieniowych :) Jak keidys bede miala jakis problemos, to sie zglosze :) z reszta juz niedlugo sama ocenisz stan kondycji Arnusia .. :) 11 maja zbliża sie wielkimi krokami, teraz czas niezwykle szybko leci :)

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chester07 napisał(a):
byłam tu już parę razy, i śliczny banerek często widuję, ale jakoś tak nie komentowałam, aż się dzisiaj zabrałam w sobie i piszę :D
Dakar cudowny jest:loveu: takie ma uszka śliczne, a jaki milutki musi być :eviltong:
mizianka dla niego ;)
postaramy się wpadać :)

PS na stronie też byłam, bardzo ładna ^^

Witajcie:):multi:

Anka_ZG napisał(a):
Cześć Drakkusie:) Co słychać u was?? Madziu wiesz co, zaczęłam stosowac u Spajkunie jadłospis Twojego Drakkarka i powiem ci, że juz widać efekty, zamiast kurczaka watróbka, ale wieprzowa z tym co mi mówiłaś i zamiast Eukanuby na kurczaka Eukanuba z jagnięciną i ryżem i Spajkuniu się nie drapie;) Generalnie wychodzi na to, że to jednak było uczulenie na drób;)

Hej:) U nas wszystko dobrze;) Cieszę się, że mogłam pomóc:)
McDzik napisał(a):
No witanko :) O widzie Madzia doradca w sprawach zywieniowych :) Jak keidys bede miala jakis problemos, to sie zglosze :) z reszta juz niedlugo sama ocenisz stan kondycji Arnusia .. :) 11 maja zbliża sie wielkimi krokami, teraz czas niezwykle szybko leci :)

Nie mogę się doczekać:bigcool::loveu:
My już zgłoszeni:cool3:;)

Posted

[quote name='basia bonnie']http://images31.fotosik.pl/218/f20fdd57d4aea6eamed.jpg
uchole najlepsze :loveu: :loveu:
No pewnie:cool3::p

[quote name='chester07']dziękujemy :loveu:
też będziemy zaglądać, ale po środzie dopiero.. teraz się muszę za powtórki wsiąść..
wybieracie się na wystawę w Krk? :)

[quote name='Nera-']Pewnie ze sie wybieraja ;) Jak ja na MP Drakkara zgłaszam ;) Kochana przeslij mi kopie jego rodowodu bo jest potrzebny jako zalacznik na Młodego Prezentera...

Ahhh i juz niedlugo KROSNO :loveu:
Może być takie coś - http://images30.fotosik.pl/164/29e2edb143380ec7.jpg ?:lol:

Posted

[quote name='Anka_ZG']Cześć Drakkusie:) Co słychać u was?? Madziu wiesz co, zaczęłam stosowac u Spajkunie jadłospis Twojego Drakkarka i powiem ci, że juz widać efekty, zamiast kurczaka watróbka, ale wieprzowa z tym co mi mówiłaś i zamiast Eukanuby na kurczaka Eukanuba z jagnięciną i ryżem i Spajkuniu się nie drapie;) Generalnie wychodzi na to, że to jednak było uczulenie na drób;)
Aniu, tylko pamiętaj, że z wątróbką nie można przesadzać, raz w tygodniu byłoby optymalnie. W wątrobie gromadzą się wszystkie metale ciężkie z oraganizmu i inne trucizny, także jak psiak to je, to automatycznie pochłania to wszystko i to osiada w jego wątrobie. Co jednak nie oznacza, żeby nie podawać wcale. Wątróbka jest bardzo zdrowa, ale nie przesadzajmy z ilością. ;)
Może kupuj zamiast kurczaka jakiś mięso wołowe, jagnięcinę, królika, ryby(wieprzowiny się nie poleca, choć też nie szkodzi). ;)

http://images33.fotosik.pl/221/6e4ce535a4187678med.jpg
Drakuś lewituje. :crazyeye: :loveu: :evil_lol:

Gratulujemy 200 stronki!!! :BIG: :beerchug: :knajpa: :drink1: :drinking:
:cunao: :cunao: :cunao: :laola:

Posted

:drink1:No to oblewamy!:drink1:

I dzięki za wszystkie gratki:multi:
Asia & Ginger - tego jeszzce o wątróbce nie słyszałam, muszę ją stanowczo ograniczyć Drakkarowi:roll:
chester07 - banner robiła mi Akadna, a na wyst do Krakowa się wybieramy;)

Posted

[quote name='magda_drakkar']

chester07 - banner robiła mi Akadna, a na wyst do Krakowa się wybieramy;)

a bo śliczny jest :)
o to może się spotkamy ! :cool3: ale ja jeszcze nie na 100% ale się postaram..to trwa chyba dwa dni, to będziesz w obydwa?

Posted

chester07 napisał(a):
a bo śliczny jest :)
o to może się spotkamy ! :cool3: ale ja jeszcze nie na 100% ale się postaram..to trwa chyba dwa dni, to będziesz w obydwa?

Będę tylko w niedzielę:)