Jump to content
Dogomania

Cocker spaniel Drakkar + miaukunka Zorka[*]

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='moniska']http://images31.fotosik.pl/213/1626352f69e83479med.jpg
Super łapcie :lol:;)
:loveu::lol:

[quote name='Asia&gordonisko']http://images32.fotosik.pl/213/0593e0d3a993ae8dmed.jpg

mmmmmm...:lol:

Udanego spotkania ;)
Tu wygląda, jakby nabrał powietrza w fafle:evil_lol:

[quote name='Asia & Ginger']http://images32.fotosik.pl/213/4695ed9870370389med.jpg
Mój Drakkarek cudny. :loveu: :loveu: :loveu:
Nie martw się, wkrótce ciocia cię zabierze do siebie. :knuje: :diabloti:
Dzięki:loveu:
Kto się ma nie martwić?:diabloti:

Posted

Witam:)
A co tam za oknem takiego ciekawego było?
Drakkar ma strasznie podobny pysio do takiej spanielki z mojego osiedla:P
tylko że ona jest cała czarna
Śliczny pychol :loveu:

Posted

Słyszałam, ze spotkanie z Nera- nie doszlo do skutku. Gdybym ja wiedziala wczesniej, to bym sie z Toba spotkala, Magdus. Nastepnym razem napisz mi na gg wczesniej, a najlepiej to na kome. Daje Ci moj nr na PW :) nastepnym razem pisz. A jak tam w ogole zakupy w Auchan? :)

Posted

McDzik napisał(a):
Słyszałam, ze spotkanie z Nera- nie doszlo do skutku. Gdybym ja wiedziala wczesniej, to bym sie z Toba spotkala, Magdus. Nastepnym razem napisz mi na gg wczesniej, a najlepiej to na kome. Daje Ci moj nr na PW :) nastepnym razem pisz. A jak tam w ogole zakupy w Auchan? :)

Ok, następnym razem się odezwę;)
Zakupy udane:cool3:

Posted

magda_drakkar napisał(a):
Ok, następnym razem się odezwę;)
Zakupy udane:cool3:

Podobno chciałas jakis sprzet do Agility :) No to jak udane to wstaw jakieś foty nowych 'zabawek' Drakkara :cool3: Numer na PW juz Ci wyslalam :)

Posted

McDzik napisał(a):
Podobno chciałas jakis sprzet do Agility :) No to jak udane to wstaw jakieś foty nowych 'zabawek' Drakkara :cool3: Numer na PW juz Ci wyslalam :)

Kupiłam sobie materiały potrzebne tylko na jedną stacjonatę;):lol: Pogoda dziś u nas paskudna i nie ma jak zrobić fotek:roll:

Posted

Kupiłam sobie materiały potrzebne tylko na jedną stacjonatę;):lol: Pogoda dziś u nas paskudna i nie ma jak zrobić fotek:roll:

A u mnie dzisiaj cudownie :loveu:
Za niedługo idę na rower czy na co, tylko muszę odrobić lekcje, których mam mało:eviltong:

Dzień dobry:loveu::loveu:

Posted

Nera- napisał(a):
Ja zawsze lekcje robie wieczor xD jakos niemoge sie skupic w dzien ;) Rozpiera mnie energia rowerowa xD

JA też robię wieczorem, ale jakoś dzisiaj muszę zrobić w południe :roll:
Mnie też rozpiera taka energia:loveu:

Posted

U nas też już się słońce zza chmur pokazało:multi: W związku z czym aparat pójdzie z nami na spacer;)

Będą foty, będą foty :multi: :painting::Dog_run:

Posted

Witanko :D
U nas pogoda też dość ładna :D
Mam pytanie; około której będziecie w Krośnie an wystawie? Wiem że do tego jeszcze daleko ale po prostu nie chcę się z wami minąć tak jak w Jarosławiu :diabloti: Czekamy na zdjęcia :D

Posted

Napewno od rana innej opcji jako wystawca sie niema... Chociaz godziny sa przewidywane to i tak moze byc przesuniecie... A na Jaroslawiu to bezsensownie pojechalas bo o takich porach juz nikogo niema zostaja tylko finalisci a Drakkar niewygrał porownania wiec no kazdy sie zmyl we wlasna strone ;)

Posted

Minąć,.,., no wiesz jak przyjechałaś w niedziele kiedy wszyscy się już zwijali ... najlepiej przyjechać z samego rana, żeby być przed 10, zanim rozpoczną się oceny i tak Ci proponuje być.

Posted

McDzik napisał(a):
Minąć,.,., no wiesz jak przyjechałaś w niedziele kiedy wszyscy się już zwijali ... najlepiej przyjechać z samego rana, żeby być przed 10, zanim rozpoczną się oceny i tak Ci proponuje być.

No to już wszystko wiem, dzięki ;)