Jump to content
Dogomania

Cocker spaniel Drakkar + miaukunka Zorka[*]

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magda_drakkar']Uff, już wróciłam do domu.:) Test był na szczęście bardzo łatwy, najszybciej poszło mi z wypracowaniem:lol: No ale już dość o sprawdzianie, bo

Drakuś obchodzi dziś swoje pierwsze urodziny!!!!:multi::loveu::smilecol:

Później będą foteczki, jak wrócimy ze spaceru:cool3: :)

No widzisz, będzie 40/40pkt! :razz:
Składam /nieco spóźnione:oops:/ najlepsze życzenia dla Drakkara! :multi: STO LAT piesku ze swoją kochaną Panią! :loveu::loveu:

Ładnie się prezentują biedroneczki, też mamy, komplet :lol: Szkoda, że akurat teraz wycofali, dokupiłabym jeszcze szelki do roweru...:eviltong:

[quote name='Nera-']Jak to wycofana? Dlaczego?
Firma Lupine co jakiś czas wycofuje stare wzory, a na ich miejsce pojawiają się nowe...

Posted

Oho! Spóźnione Wszystkiego Najlepszego :* .. Urodził się dzień po odejściu mojej kochanej Molly :( A dziś moja mama zadzwoniła o 14" do swojej znajomej coś tam się zapytać, a ona w płaczu, bo jej dopiero co samochód psa rozjechał :( Trzyletni sznaucer miniatura, strasznie go kochali :( Byli na urlopie w Bieszczadach i już wracali, opuszczali ośrodek i pakowali się do samochodu przy jezdni i nagle jakiś samochód im go rozjechał od tak i pojechał sobie dalej!!! Masakra :( Na ich oczach :( Boże tak bardzo wiem co czują... :( Stała bezradna i nie wiedziała co zrobić i jak go w ogóle zabrać, cały tam zmasakrowany leżał, a dopiero co bawił się radosny obok :( Boże :(:( .. To ma Drakkar urodziny... teraz co roku będzie miał pomiędzy dwiema rocznicami śmierci.. :( ehh ...

Posted

McDzik napisał(a):
Oho! Spóźnione Wszystkiego Najlepszego :* .. Urodził się dzień po odejściu mojej kochanej Molly :( A dziś moja mama zadzwoniła o 14" do swojej znajomej coś tam się zapytać, a ona w płaczu, bo jej dopiero co samochód psa rozjechał :( Trzyletni sznaucer miniatura, strasznie go kochali :( Byli na urlopie w Bieszczadach i już wracali, opuszczali ośrodek i pakowali się do samochodu przy jezdni i nagle jakiś samochód im go rozjechał od tak i pojechał sobie dalej!!! Masakra :( Na ich oczach :( Boże tak bardzo wiem co czują... :( Stała bezradna i nie wiedziała co zrobić i jak go w ogóle zabrać, cały tam zmasakrowany leżał, a dopiero co bawił się radosny obok :( Boże :(:( .. To ma Drakkar urodziny... teraz co roku będzie miał pomiędzy dwiema rocznicami śmierci.. :( ehh ...

Niestety, ale również rozumiem, co się czuje w takim momencie. :-( :placz: :placz: :placz:
Mój Koraduń też zginął potrącony przez samochód. :-( :-( :-(