Jump to content
Dogomania

Cocker spaniel Drakkar + miaukunka Zorka[*]

Recommended Posts

Posted

Cudne fotencje! Prawdziwy spanielloo :) gonił za sarenkami, hehe, ciekawe co się będzie działo na zlocie :):) Nie mogę się doczekać! A i widziałam nową osobę w naszym domku, już mamy kompletną ekipe na 5 osób :)

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='McDzik']Cudne fotencje! Prawdziwy spanielloo :) gonił za sarenkami, hehe, ciekawe co się będzie działo na zlocie :):) Nie mogę się doczekać! A i widziałam nową osobę w naszym domku, już mamy kompletną ekipe na 5 osób :)[/quote]
Zostałam przyjęta, zostałam przyjęta :multi::multi:
Jak tam Drakuś, co?:lol:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Zostałam przyjęta, zostałam przyjęta :multi::multi:
Jak tam Drakuś, co?:lol:[/quote]

A no właśnie :) To Ty ta 5 osoba w naszym zacnym gronie :) Witaj! :)

Posted

Dziękuję za komplementy pod adresem Drakusia:loveu:
[quote name='McDzik']A no właśnie :) To Ty ta 5 osoba w naszym zacnym gronie :) Witaj! :)[/quote]
Dzisiaj zajrzałam w kalendarz i niestety nie mogę przyjechać na spacer 6 kwietnia - urodziny koleżanki. Może druga połowa kwietnia?:razz:

Posted

Hej:)
[quote name='Pimpek']Witanko :D
Nas niestety też an spacerku nie będzie :placz:
Zobaczmy się dopiero w maju :-([/quote]
Czemu Cię nie będzie?:cool1:

[quote name='Acctiually'][COLOR=blue]Dobrze że u nas na polu nie ma sarenek:D[/COLOR]
[COLOR=blue]Drakkar ma co gonić:D[/COLOR]
[COLOR=blue]bono tylko goni bażanty i zające:P[/COLOR]
[/quote]
Fajnie się ogląda, jak taki kurdupel goni 30- kilowe sarny:cool3::lol:

Posted

JUż wróciliśmy od weterynarza. Drakuś dzisiaj dostał lek przeciwzapalny, a od poniedziałku zaczniemy podawać też antybiotyk. Mam nadzieję, że to pomoże:):roll:

Posted

[quote name='magda_drakkar']Młody ma zapalenie warg:-( I na odrobaczanie:)[/quote]

Ojojjojjj... :placz: Niech zdrowieje! I szybko wpadajcie do Rzeszowa :)
Co ile go odrobaczacie?
A preparat na pasożyty już podaliście? Bo ja włąśnie mam zamiar się z moim wybrać - w końcu nadeszła wiosna, kleszcze/konkurenci nie śpią :mad:

Posted

[quote name='McDzik']Ojojjojjj... :placz: Niech zdrowieje! I szybko wpadajcie do Rzeszowa :)
Co ile go odrobaczacie?
A preparat na pasożyty już podaliście? Bo ja włąśnie mam zamiar się z moim wybrać - w końcu nadeszła wiosna, kleszcze/konkurenci nie śpią :mad:[/quote]
My stosujemy Drontala ( bayer) a na pchły i kleszcze Sabunol i jesteśmy zadowoleni:)

[quote name='Asia & Ginger']Od czego to zapalenie warg się w ogóle robi? :roll:

Życzymy Drakusiowi dużo zdrówka. :kciuki: :kciuki:[/quote]
Kiedy wargi są luźne, zawijają się, gromadzą się bakterie, wszystko to gnije i zapalenie gotowe:shake:
Dziękujemy:calus:

Posted

[quote name='magda_drakkar']Kiedy wargi są luźne, zawijają się, gromadzą się bakterie, wszystko to gnije i zapalenie gotowe:shake:
Dziękujemy:calus:[/quote]
Czyli jak można temu zapobiegać?
Myć pychola po jedzeniu czy jak? :roll:

[quote name='BBeta']Jedziesz na zlot?[/quote]
Jasne, że jedzie, a bo co? :cool3: :eviltong: