McDzik Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Cudne fotencje! Prawdziwy spanielloo :) gonił za sarenkami, hehe, ciekawe co się będzie działo na zlocie :):) Nie mogę się doczekać! A i widziałam nową osobę w naszym domku, już mamy kompletną ekipe na 5 osób :) Quote
natija Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 witam poludniowa pora,a Wy gdzie sie podziewacie:) Quote
Rahl Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='McDzik']Cudne fotencje! Prawdziwy spanielloo :) gonił za sarenkami, hehe, ciekawe co się będzie działo na zlocie :):) Nie mogę się doczekać! A i widziałam nową osobę w naszym domku, już mamy kompletną ekipe na 5 osób :)[/quote] Zostałam przyjęta, zostałam przyjęta :multi::multi: Jak tam Drakuś, co?:lol: Quote
McDzik Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Zostałam przyjęta, zostałam przyjęta :multi::multi: Jak tam Drakuś, co?:lol:[/quote] A no właśnie :) To Ty ta 5 osoba w naszym zacnym gronie :) Witaj! :) Quote
Magot Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Dziękuję za komplementy pod adresem Drakusia:loveu: [quote name='McDzik']A no właśnie :) To Ty ta 5 osoba w naszym zacnym gronie :) Witaj! :)[/quote] Dzisiaj zajrzałam w kalendarz i niestety nie mogę przyjechać na spacer 6 kwietnia - urodziny koleżanki. Może druga połowa kwietnia?:razz: Quote
Izabela124. Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Witaneczko Widzialam sliczne fotki Drakkusia Quote
Pimpek Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Witanko :D Nas niestety też an spacerku nie będzie :placz: Zobaczmy się dopiero w maju :-( Quote
Tepes Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [COLOR=Blue]Dobrze że u nas na polu nie ma sarenek:D Drakkar ma co gonić:D bono tylko goni bażanty i zające:P [/COLOR] Quote
Magot Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Hej:) [quote name='Pimpek']Witanko :D Nas niestety też an spacerku nie będzie :placz: Zobaczmy się dopiero w maju :-([/quote] Czemu Cię nie będzie?:cool1: [quote name='Acctiually'][COLOR=blue]Dobrze że u nas na polu nie ma sarenek:D[/COLOR] [COLOR=blue]Drakkar ma co gonić:D[/COLOR] [COLOR=blue]bono tylko goni bażanty i zające:P[/COLOR] [/quote] Fajnie się ogląda, jak taki kurdupel goni 30- kilowe sarny:cool3::lol: Quote
Magot Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Izabela124.']Dzis tez beda nowe fotki Drakkara?[/quote] Niet:eviltong: Dziś chyba idziemy do weta:roll:, a teraz na spacer;) Quote
Magot Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Izabela124.']Oj a czemu do weta? Cos sie stalo?[/quote] Młody ma zapalenie warg:-( I na odrobaczanie:) Quote
Izabela124. Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='magda_drakkar']Młody ma zapalenie warg:-( I na odrobaczanie:)[/quote]Biedaczek, niech szybko do zdrowka wraca:loveu::loveu::loveu: Quote
Magot Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 JUż wróciliśmy od weterynarza. Drakuś dzisiaj dostał lek przeciwzapalny, a od poniedziałku zaczniemy podawać też antybiotyk. Mam nadzieję, że to pomoże:):roll: Quote
McDzik Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='magda_drakkar']Młody ma zapalenie warg:-( I na odrobaczanie:)[/quote] Ojojjojjj... :placz: Niech zdrowieje! I szybko wpadajcie do Rzeszowa :) Co ile go odrobaczacie? A preparat na pasożyty już podaliście? Bo ja włąśnie mam zamiar się z moim wybrać - w końcu nadeszła wiosna, kleszcze/konkurenci nie śpią :mad: Quote
Asia & Ginger Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='magda_drakkar']Młody ma zapalenie warg:-( I na odrobaczanie:)[/quote] Od czego to zapalenie warg się w ogóle robi? :roll: Życzymy Drakusiowi dużo zdrówka. :kciuki: :kciuki: Quote
Magot Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='McDzik']Ojojjojjj... :placz: Niech zdrowieje! I szybko wpadajcie do Rzeszowa :) Co ile go odrobaczacie? A preparat na pasożyty już podaliście? Bo ja włąśnie mam zamiar się z moim wybrać - w końcu nadeszła wiosna, kleszcze/konkurenci nie śpią :mad:[/quote] My stosujemy Drontala ( bayer) a na pchły i kleszcze Sabunol i jesteśmy zadowoleni:) [quote name='Asia & Ginger']Od czego to zapalenie warg się w ogóle robi? :roll: Życzymy Drakusiowi dużo zdrówka. :kciuki: :kciuki:[/quote] Kiedy wargi są luźne, zawijają się, gromadzą się bakterie, wszystko to gnije i zapalenie gotowe:shake: Dziękujemy:calus: Quote
jamnicze Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 wracaj Drakusiu szybko do zdrowia (i wypluwaj bakterie :evil_lol:) Quote
Anka_ZG Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Hej:) śliczne drakkusiowe zdjęcia:) dawno nas nie było, ale mam nadzieję, że wybaczycie:) Dużo zdrowka Drakkusiowi życzymy!! Quote
Asia & Ginger Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='magda_drakkar']Kiedy wargi są luźne, zawijają się, gromadzą się bakterie, wszystko to gnije i zapalenie gotowe:shake: Dziękujemy:calus:[/quote] Czyli jak można temu zapobiegać? Myć pychola po jedzeniu czy jak? :roll: [quote name='BBeta']Jedziesz na zlot?[/quote] Jasne, że jedzie, a bo co? :cool3: :eviltong: Quote
Recommended Posts