McDzik Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Nie ma DURNYCH PSÓW .. Tak samo jak i żaden nie rodzi się agresywny czy bojaźliwy ... to, jaki pies będzie, gdy podrośnie, zależy tylko od nas - właścicieli. Quote
Cambel&Megi Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Ciasteczka smakowicie wyglądają ;) :diabloti: Przepraszam za offa, plissss wchodźcie w banner poniżej i podpisujcie! :placz: Quote
ATLANTYDA Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Witanko :multi::multi: Buzi ,Buzi z okazji Jajcarskich Świąt Zdrówka i Radości Quote
Coffee&Nera Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Magdus Magdus ! Ja tutaj was odwiedzam a ty nic. Ostatnio mi sie snilas O.o ze przyjechalas z Drakkarem do mnie do domu xD Quote
McDzik Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 No to teraz odwróćmy sen xD Madziu zapraszamy do nas do Rzeszowa w połowie kwietnia tak :) Przed Krosnem jeszcze żeby się zobaczyć :) A ja zdam relację z Katowic :) Quote
Magot Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Hej, dopiero niedawno wróciłam od rodziny ze spotkania, było super, tylko zjadło się troszku za dużo, no ale od tego są chyba święta, nie?:diabloti: Do Rzeszowa na spacerek oczywiście przyjedziemy:p:cool3: Może jeszcze zlot Dogomaniaków?...:lol::razz: Quote
Asia & Ginger Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 magda_drakkar napisał(a):Hej, dopiero niedawno wróciłam od rodziny ze spotkania, było super, tylko zjadło się troszku za dużo, no ale od tego są chyba święta, nie?:diabloti: Do Rzeszowa na spacerek oczywiście przyjedziemy:p:cool3: Może jeszcze zlot Dogomaniaków?...:lol::razz: Czy ja dobrze wiedzę? :-o Napisałaś Zlot Dogomaniaków? :cool3: Quote
Magot Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Czy ja dobrze wiedzę? :-o Napisałaś Zlot Dogomaniaków? :cool3: Tak, tak dobrze przeczytałaś:lol: Przyjęlibyście 13-latkę? Quote
Asia & Ginger Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 magda_drakkar napisał(a):Tak, tak dobrze przeczytałaś:lol: Przyjęlibyście 13-latkę? Kochana, Ciebie zawsze. :loveu: I Drakusia oczywiście. :loveu: Poza tym jest już kilka osób 13-14 letnich, więc nie będziesz jedyna. :cool3: Quote
Coffee&Nera Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Magdus zabierz mnie ze soba na Zlot xD Moze niebede sama jako 16 latka xD Quote
Magot Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Kochana, Ciebie zawsze. :loveu: I Drakusia oczywiście. :loveu: Poza tym jest już kilka osób 13-14 letnich, więc nie będziesz jedyna. :cool3: No to świetnie:loveu: Nera- napisał(a):Magdus zabierz mnie ze soba na Zlot xD Moze niebede sama jako 16 latka xD Pewnie, że biorę:p Myślałaś, że Cię zostawię?:evil_lol: Jeszcze Dzika pod pachę i jedziemy:razz::diabloti: Quote
Izabela124. Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Witanko Ale fajnie by bylo poznac sie na zlocie, bo ja tez jade Quote
Atkaaaa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 oo ile osób się tu na zlot szykuje :D Dawać fotki! :D I zapraszam do nas na fotki mojego pierwszego psiaka(*) Quote
McDzik Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 magda_drakkar napisał(a): Pewnie, że biorę:p Myślałaś, że Cię zostawię?:evil_lol: Jeszcze Dzika pod pachę i jedziemy:razz::diabloti: Byłoby fantastycznie :evil_lol: poważnie myslicie nad tym zlotem? Ja jeszcze o tym w ogóle nie myslałam.. no ale jak bysmy we trzy sobie pojechały to to stawia sprawę w zupełnie innym świetle :evil_lol: Miałybysmy razem pokoik we trzy i w ogóle zaje**ście by było! :) To co, namawiamy rodziców? :eviltong: Ja bym z Arnem pojechała :) Quote
diabelkowa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Alleluja zaraz kogos popluskam w ... :evil_lol: Quote
McDzik Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Łuuuhuuu powiem szczerze oglądałam teraz wszystkie filmiki i galerie i zapowiedzi tego VI zlotu :D i przeczytałam wszystkie zasady i ceny i nie jest źle, jak wy dziewczyny jedziecie, to ja jestem chętna i moge byc z Wami w pokoiku, tylko szybko sie decydujmy! jeden minus : przepadłaby wystawa 9 sierpnia w Bratysławie ... Phi, nie pierwsza to i nie ostatnia! :) No to co, Magda, Nera - jadymy? :D Quote
Magot Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Ale fajnie by bylo poznac sie na zlocie, bo ja tez jade Właśnie widziałam, coraz bardziej chcę na zlocik:multi: Atkaaaa napisał(a):oo ile osób się tu na zlot szykuje :D Dawać fotki! :D I zapraszam do nas na fotki mojego pierwszego psiaka(*) Ech, pogoda taka paskudna, aż żal zdjęcia robić:shake: Zaraz do Was zajrzymy. McDzik napisał(a):Byłoby fantastycznie :evil_lol: poważnie myslicie nad tym zlotem? Ja jeszcze o tym w ogóle nie myslałam.. no ale jak bysmy we trzy sobie pojechały to to stawia sprawę w zupełnie innym świetle :evil_lol: Miałybysmy razem pokoik we trzy i w ogóle zaje**ście by było! :) To co, namawiamy rodziców? :eviltong: Ja bym z Arnem pojechała :) Ja już mam rodziców namówionych:cool3: Oj, będzie się działo:cool3: diabelkowa napisał(a):Alleluja zaraz kogos popluskam w ... :evil_lol: Osz ty, ratuj się kto może!:evil_lol: McDzik napisał(a):Łuuuhuuu powiem szczerze oglądałam teraz wszystkie filmiki i galerie i zapowiedzi tego VI zlotu :D i przeczytałam wszystkie zasady i ceny i nie jest źle, jak wy dziewczyny jedziecie, to ja jestem chętna i moge byc z Wami w pokoiku, tylko szybko sie decydujmy! jeden minus : przepadłaby wystawa 9 sierpnia w Bratysławie ... Phi, nie pierwsza to i nie ostatnia! :) No to co, Magda, Nera - jadymy? :D Jedźmy, prooszę:Rose: :diabloti: Quote
Martunia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Witanko. :hand: Kiedy następne foteczki Drakkara? :cool3: O wybieracie sie na zlot? :cool3: Quote
Pimpek Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Szkoda że mnie nie będzie :-( Tak bym chciała sie z wami spotkać przed tą wystawą w Krośnie bo do niej jeszcze taaaak daleko :shake: Quote
McDzik Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 magda_drakkar napisał(a):Właśnie widziałam, coraz bardziej chcę na zlocik:multi: Ja już mam rodziców namówionych:cool3: Oj, będzie się działo:cool3: Jedźmy, prooszę:Rose: :diabloti: Ja już dziś z rodzicami gadałam a od babci dostałam kase na zlot :) Także muszę ich troche jeszcze namówić, bo się obiecali zastanowić - mówią, że najgorzej z dojazdem, bo to daleko. W razie czego Magduś czym jedziesz? Ja bym chiała, żebyśmy na miejsce we trójkę jechały razem, żeby na miejsce razem dojechac i się nie rozdzielać już :) Jedźmy, jedźmy! :):) Quote
Magot Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 McDzik napisał(a):Ja już dziś z rodzicami gadałam a od babci dostałam kase na zlot :) Także muszę ich troche jeszcze namówić, bo się obiecali zastanowić - mówią, że najgorzej z dojazdem, bo to daleko. W razie czego Magduś czym jedziesz? Ja bym chiała, żebyśmy na miejsce we trójkę jechały razem, żeby na miejsce razem dojechac i się nie rozdzielać już :) Jedźmy, jedźmy! :):) Hmm... no właśnie, czym tu jechać?:lol: W razie czego mój tata nas zawiezie:evil_lol: Quote
Recommended Posts