Jump to content
Dogomania

Cocker spaniel Drakkar + miaukunka Zorka[*]

Recommended Posts

Posted

Nie ma DURNYCH PSÓW .. Tak samo jak i żaden nie rodzi się agresywny czy bojaźliwy ... to, jaki pies będzie, gdy podrośnie, zależy tylko od nas - właścicieli.

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to teraz odwróćmy sen xD Madziu zapraszamy do nas do Rzeszowa w połowie kwietnia tak :) Przed Krosnem jeszcze żeby się zobaczyć :) A ja zdam relację z Katowic :)

Posted

Hej, dopiero niedawno wróciłam od rodziny ze spotkania, było super, tylko zjadło się troszku za dużo, no ale od tego są chyba święta, nie?:diabloti:
Do Rzeszowa na spacerek oczywiście przyjedziemy:p:cool3: Może jeszcze zlot Dogomaniaków?...:lol::razz:

Posted

magda_drakkar napisał(a):
Hej, dopiero niedawno wróciłam od rodziny ze spotkania, było super, tylko zjadło się troszku za dużo, no ale od tego są chyba święta, nie?:diabloti:
Do Rzeszowa na spacerek oczywiście przyjedziemy:p:cool3: Może jeszcze zlot Dogomaniaków?...:lol::razz:

Czy ja dobrze wiedzę? :-o Napisałaś Zlot Dogomaniaków? :cool3:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Czy ja dobrze wiedzę? :-o Napisałaś Zlot Dogomaniaków? :cool3:

Tak, tak dobrze przeczytałaś:lol: Przyjęlibyście 13-latkę?

Posted

Tak, tak dobrze przeczytałaś:lol: Przyjęlibyście 13-latkę?

Kochana, Ciebie zawsze. :loveu: I Drakusia oczywiście. :loveu:
Poza tym jest już kilka osób 13-14 letnich, więc nie będziesz jedyna. :cool3:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Kochana, Ciebie zawsze. :loveu: I Drakusia oczywiście. :loveu:
Poza tym jest już kilka osób 13-14 letnich, więc nie będziesz jedyna. :cool3:

No to świetnie:loveu:

Nera- napisał(a):
Magdus zabierz mnie ze soba na Zlot xD Moze niebede sama jako 16 latka xD

Pewnie, że biorę:p Myślałaś, że Cię zostawię?:evil_lol: Jeszcze Dzika pod pachę i jedziemy:razz::diabloti:

Posted

Pewnie, że biorę:p Myślałaś, że Cię zostawię?:evil_lol: Jeszcze Dzika pod pachę i jedziemy:razz::diabloti:

Byłoby fantastycznie :evil_lol: poważnie myslicie nad tym zlotem? Ja jeszcze o tym w ogóle nie myslałam.. no ale jak bysmy we trzy sobie pojechały to to stawia sprawę w zupełnie innym świetle :evil_lol: Miałybysmy razem pokoik we trzy i w ogóle zaje**ście by było! :) To co, namawiamy rodziców? :eviltong: Ja bym z Arnem pojechała :)

Posted

Łuuuhuuu powiem szczerze oglądałam teraz wszystkie filmiki i galerie i zapowiedzi tego VI zlotu :D i przeczytałam wszystkie zasady i ceny i nie jest źle, jak wy dziewczyny jedziecie, to ja jestem chętna i moge byc z Wami w pokoiku, tylko szybko sie decydujmy!

jeden minus : przepadłaby wystawa 9 sierpnia w Bratysławie ... Phi, nie pierwsza to i nie ostatnia! :)

No to co, Magda, Nera - jadymy? :D

Posted

Izabela124. napisał(a):
Witanko
Ale fajnie by bylo poznac sie na zlocie, bo ja tez jade

Właśnie widziałam, coraz bardziej chcę na zlocik:multi:

Atkaaaa napisał(a):
oo ile osób się tu na zlot szykuje :D
Dawać fotki! :D
I zapraszam do nas na fotki mojego pierwszego psiaka(*)

Ech, pogoda taka paskudna, aż żal zdjęcia robić:shake: Zaraz do Was zajrzymy.

McDzik napisał(a):
Byłoby fantastycznie :evil_lol: poważnie myslicie nad tym zlotem? Ja jeszcze o tym w ogóle nie myslałam.. no ale jak bysmy we trzy sobie pojechały to to stawia sprawę w zupełnie innym świetle :evil_lol: Miałybysmy razem pokoik we trzy i w ogóle zaje**ście by było! :) To co, namawiamy rodziców? :eviltong: Ja bym z Arnem pojechała :)

Ja już mam rodziców namówionych:cool3: Oj, będzie się działo:cool3:

diabelkowa napisał(a):
Alleluja zaraz kogos popluskam w ... :evil_lol:

Osz ty, ratuj się kto może!:evil_lol:

McDzik napisał(a):
Łuuuhuuu powiem szczerze oglądałam teraz wszystkie filmiki i galerie i zapowiedzi tego VI zlotu :D i przeczytałam wszystkie zasady i ceny i nie jest źle, jak wy dziewczyny jedziecie, to ja jestem chętna i moge byc z Wami w pokoiku, tylko szybko sie decydujmy!

jeden minus : przepadłaby wystawa 9 sierpnia w Bratysławie ... Phi, nie pierwsza to i nie ostatnia! :)

No to co, Magda, Nera - jadymy? :D

Jedźmy, prooszę:Rose:

:diabloti:

Posted

Właśnie widziałam, coraz bardziej chcę na zlocik:multi:

Ja już mam rodziców namówionych:cool3: Oj, będzie się działo:cool3:

Jedźmy, prooszę:Rose:

:diabloti:

Ja już dziś z rodzicami gadałam a od babci dostałam kase na zlot :) Także muszę ich troche jeszcze namówić, bo się obiecali zastanowić - mówią, że najgorzej z dojazdem, bo to daleko. W razie czego Magduś czym jedziesz? Ja bym chiała, żebyśmy na miejsce we trójkę jechały razem, żeby na miejsce razem dojechac i się nie rozdzielać już :) Jedźmy, jedźmy! :):)

Posted

McDzik napisał(a):
Ja już dziś z rodzicami gadałam a od babci dostałam kase na zlot :) Także muszę ich troche jeszcze namówić, bo się obiecali zastanowić - mówią, że najgorzej z dojazdem, bo to daleko. W razie czego Magduś czym jedziesz? Ja bym chiała, żebyśmy na miejsce we trójkę jechały razem, żeby na miejsce razem dojechac i się nie rozdzielać już :) Jedźmy, jedźmy! :):)

Hmm... no właśnie, czym tu jechać?:lol: W razie czego mój tata nas zawiezie:evil_lol: