Jump to content
Dogomania

Cocker spaniel Drakkar + miaukunka Zorka[*]

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No szkoda, że nici z Opola .. a do kiedy Drakkar ma czas na zbieranie wniosków na Młodzieżowego Championa Polski? W Ktakowie my też jesteśmy :) ..

Nerul : No tak, i drugiego małego Zw.Mł, też potrzebują jeszcze.

Posted

Wiem wiem ty sie o mnie Dziku nieboj ze niewiem xD Ale głownie to z Miedzynarodowej trzeba- wiesz- jak on czesto sam w swojej klasie w Młodziezy to bedzie prosto zgarnąć na krajowej- ciekawe czy na Miedzynarodowej jakis konkurent w klasie sie pojawi

Posted

Nerul napisał(a):
Wiem wiem ty sie o mnie Dziku nieboj ze niewiem xD Ale głownie to z Miedzynarodowej trzeba- wiesz- jak on czesto sam w swojej klasie w Młodziezy to bedzie prosto zgarnąć na krajowej- ciekawe czy na Miedzynarodowej jakis konkurent w klasie sie pojawi

No aj wiem, że Ty wiesz :buzi: .. A konkurent będzie, bo od teraz wszystkie kolorki w Cocerach razem! Więc będzie trudniej. No ale Krosno krajowa, Kraków międzynarodowa.. miejmy nadzieje, że to wystarczy na Mł.Ch.Pl :) .. Powratrzam pytanie - do kiedy Drakkar ma czas, żeby zbierać na Mł.Ch.Pl ?

Posted

[quote name='McDzik']W czerwcu pod koniec jest wystawa międzynarodowa :)
Aha ... to nie zdążymy ;/
W tamtym pytaniu co zadałam o Krakowie zamiast jak miało być jest :hmmmm: Nie wiem czemu tak napisałam...

Posted

uU, a wy do kiedy macie czas? I ile wam brakuje wniosków?

Drakkarowi juz policzyłam, ma czas do 8 października 2008 !!! Także spokojnie zdąży :) Ale jeśli uda mu się do 8 lipca ukończyć, to już będzie mógł występowac w klasie pośredniej i zbierać na dorosły championat!

Posted

McDzik napisał(a):
uU, a wy do kiedy macie czas? I ile wam brakuje wniosków?

To pytanie do mnie? Jestem tak zabiegana, że już nie wiem:shake:

Posted

Anka_ZG napisał(a):
czesc Magda;) wy tu gadu gadu o medalach, a gdzie Drakkusiowi mordki??:mad::razz:

Asia&gordonisko napisał(a):
Dobre pytanko :cool3:

Izabela124. napisał(a):
Witanko
Czekamy na jakies zdjecia

Dzisiaj zdjęć nie będzie:shake: Ale pojutrze obiecuję:)

McDzik napisał(a):
No aj wiem, że Ty wiesz :buzi: .. A konkurent będzie, bo od teraz wszystkie kolorki w Cocerach razem! Więc będzie trudniej. No ale Krosno krajowa, Kraków międzynarodowa.. miejmy nadzieje, że to wystarczy na Mł.Ch.Pl :) .. Powratrzam pytanie - do kiedy Drakkar ma czas, żeby zbierać na Mł.Ch.Pl ?

Ech.. w ogóle mi się ten nowy przepis nie podoba:shake: Nawet nie chodzi tu o to, że będzie duża konkurencja, ale przykładowo kolorki i podpalańce mają zupełnie inne głowy, budowę...

Posted

magda_drakkar napisał(a):
Ech.. w ogóle mi się ten nowy przepis nie podoba:shake: Nawet nie chodzi tu o to, że będzie duża konkurencja, ale przykładowo kolorki i podpalańce mają zupełnie inne głowy, budowę...

Czytałam właśnie na spanielowym o tej zmianie przepisów. :roll:
A czy te przepisy zmieniły się też w innych rasach (np. sznaucerach, pudlach, dogach niemieckich) czy tylko w cockerach? :roll: :oops:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Czytałam właśnie na spanielowym o tej zmianie przepisów. :roll:
A czy te przepisy zmieniły się też w innych rasach (np. sznaucerach, pudlach, dogach niemieckich) czy tylko w cockerach? :roll: :oops:

w sznaucerach naszczęście nie:multi:

Posted

magda_drakkar napisał(a):
ale przykładowo kolorki i podpalańce mają zupełnie inne głowy, budowę...

Ale wzorzec jest przecież jeden :p