McDzik Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Opole w kwietniu i jeszcze mozna sie zglaszac :) ja pewnie Arna w Katowicach zglosze, bo będą mieli swoj stolik :) Quote
Izabela124. Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Hej http://images24.fotosik.pl/174/4e0b3b76d881e929med.jpg wivsz moze czyj to szetland? Ale sliczne fotki, fimlmiki tez Quote
Magot Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Nici z Opola:shake: Izabela124. - nie wiem czyj to psiak:lol: Quote
Coffee&Nera Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 No to na co sie piszecie? Teraz musicie duze Zw.Mł zgarnąć na Miedzynarodowej ;) Quote
Magot Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Nerul napisał(a):No to na co sie piszecie? Teraz musicie duze Zw.Mł zgarnąć na Miedzynarodowej ;) Pewnie na Kraków:) Quote
Rahl Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 magda_drakkar napisał(a):Pewnie na Kraków:) Kraków:crazyeye:? Ja możliwe, że też tam będę jeździć na wystawy :cool3: Quote
Magot Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Kraków:crazyeye:? Ja możliwe, że też tam będę jeździć na wystawy :cool3: A w tym roku już będziesz?;) Quote
McDzik Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 No szkoda, że nici z Opola .. a do kiedy Drakkar ma czas na zbieranie wniosków na Młodzieżowego Championa Polski? W Ktakowie my też jesteśmy :) .. Nerul : No tak, i drugiego małego Zw.Mł, też potrzebują jeszcze. Quote
Coffee&Nera Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Wiem wiem ty sie o mnie Dziku nieboj ze niewiem xD Ale głownie to z Miedzynarodowej trzeba- wiesz- jak on czesto sam w swojej klasie w Młodziezy to bedzie prosto zgarnąć na krajowej- ciekawe czy na Miedzynarodowej jakis konkurent w klasie sie pojawi Quote
Anka_ZG Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 czesc Magda;) wy tu gadu gadu o medalach, a gdzie Drakkusiowi mordki??:mad::razz: Quote
Rahl Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Anka_ZG napisał(a):czesc Magda;) wy tu gadu gadu o medalach, a gdzie Drakkusiowi mordki??:mad::razz: Dobre pytanko :cool3: Quote
McDzik Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):A kiedy jak w Krakowie :hmmmm: :oops: W czerwcu pod koniec jest wystawa międzynarodowa :) Quote
McDzik Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Nerul napisał(a):Wiem wiem ty sie o mnie Dziku nieboj ze niewiem xD Ale głownie to z Miedzynarodowej trzeba- wiesz- jak on czesto sam w swojej klasie w Młodziezy to bedzie prosto zgarnąć na krajowej- ciekawe czy na Miedzynarodowej jakis konkurent w klasie sie pojawi No aj wiem, że Ty wiesz :buzi: .. A konkurent będzie, bo od teraz wszystkie kolorki w Cocerach razem! Więc będzie trudniej. No ale Krosno krajowa, Kraków międzynarodowa.. miejmy nadzieje, że to wystarczy na Mł.Ch.Pl :) .. Powratrzam pytanie - do kiedy Drakkar ma czas, żeby zbierać na Mł.Ch.Pl ? Quote
Rahl Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='McDzik']W czerwcu pod koniec jest wystawa międzynarodowa :) Aha ... to nie zdążymy ;/ W tamtym pytaniu co zadałam o Krakowie zamiast jak miało być jest :hmmmm: Nie wiem czemu tak napisałam... Quote
McDzik Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 uU, a wy do kiedy macie czas? I ile wam brakuje wniosków? Drakkarowi juz policzyłam, ma czas do 8 października 2008 !!! Także spokojnie zdąży :) Ale jeśli uda mu się do 8 lipca ukończyć, to już będzie mógł występowac w klasie pośredniej i zbierać na dorosły championat! Quote
Rahl Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 McDzik napisał(a):uU, a wy do kiedy macie czas? I ile wam brakuje wniosków? To pytanie do mnie? Jestem tak zabiegana, że już nie wiem:shake: Quote
McDzik Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):To pytanie do mnie? Jestem tak zabiegana, że już nie wiem:shake: :-o:crazyeye: Dobra jesteś! Quote
Magot Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Anka_ZG napisał(a):czesc Magda;) wy tu gadu gadu o medalach, a gdzie Drakkusiowi mordki??:mad::razz: Asia&gordonisko napisał(a):Dobre pytanko :cool3: Izabela124. napisał(a):Witanko Czekamy na jakies zdjecia Dzisiaj zdjęć nie będzie:shake: Ale pojutrze obiecuję:) McDzik napisał(a):No aj wiem, że Ty wiesz :buzi: .. A konkurent będzie, bo od teraz wszystkie kolorki w Cocerach razem! Więc będzie trudniej. No ale Krosno krajowa, Kraków międzynarodowa.. miejmy nadzieje, że to wystarczy na Mł.Ch.Pl :) .. Powratrzam pytanie - do kiedy Drakkar ma czas, żeby zbierać na Mł.Ch.Pl ? Ech.. w ogóle mi się ten nowy przepis nie podoba:shake: Nawet nie chodzi tu o to, że będzie duża konkurencja, ale przykładowo kolorki i podpalańce mają zupełnie inne głowy, budowę... Quote
Asia & Ginger Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 magda_drakkar napisał(a):Ech.. w ogóle mi się ten nowy przepis nie podoba:shake: Nawet nie chodzi tu o to, że będzie duża konkurencja, ale przykładowo kolorki i podpalańce mają zupełnie inne głowy, budowę... Czytałam właśnie na spanielowym o tej zmianie przepisów. :roll: A czy te przepisy zmieniły się też w innych rasach (np. sznaucerach, pudlach, dogach niemieckich) czy tylko w cockerach? :roll: :oops: Quote
ariss Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Czytałam właśnie na spanielowym o tej zmianie przepisów. :roll: A czy te przepisy zmieniły się też w innych rasach (np. sznaucerach, pudlach, dogach niemieckich) czy tylko w cockerach? :roll: :oops: w sznaucerach naszczęście nie:multi: Quote
BBeta Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 magda_drakkar napisał(a):ale przykładowo kolorki i podpalańce mają zupełnie inne głowy, budowę... Ale wzorzec jest przecież jeden :p Quote
Asia & Ginger Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 gassira napisał(a):w sznaucerach naszczęście nie:multi: No to tym bardziej bez sensu jest taka zmiana. :shake: Niby czemu ma ona służyć? :roll: Quote
Recommended Posts