Magot Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Wiesz, że czytam w Twoich myślach?:diabloti: Wstawię później takie zdjęcie:lol: Quote
McDzik Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Nie ma za co :) Jaką strone? Macie jakąś stronke internetową? :O Zapodaj! Ojj tak tak, trzaskaj foto z medalem :) !!! Quote
Magot Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='McDzik']Nie ma za co :) Jaką strone? Macie jakąś stronke internetową? :O Zapodaj! Ojj tak tak, trzaskaj foto z medalem :) !!! Ktoś tu nieuważnie śledzi naszą galerię:diabloti: www.drakkar.bee.pl :lol: Quote
Waxy Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 ooo gratulujemy sukcesu :multi: Czekam na zdjęcia z medalem :razz: Quote
Coffee&Nera Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Boska strona ! Dlaczego nieuwaznie xD Ja czytam uwaznie moze nie od poczatku dlatego ! Oby wiecej takich wystaw jak dzisiaj i boskiej atmosfery... Jeszcze jednego buziaka odemnie dostaniesz jak bedziecie Mł. Championem ;) Quote
Magot Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Nerul napisał(a):Boska strona ! Dlaczego nieuwaznie xD Ja czytam uwaznie moze nie od poczatku dlatego ! Oby wiecej takich wystaw jak dzisiaj i boskiej atmosfery... Jeszcze jednego buziaka odemnie dostaniesz jak bedziecie Mł. Championem ;) Ok, zwracam honor, już sama nie pamiętam, gdzie podawałam adres naszej strony:lol::diabloti: Tęsknię za Tobą!:calus::diabloti: Quote
McDzik Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 A za mną? :( Już będe wchodzic na strone.. ja tez nie widzialam tego linku nigdy! Quote
Coffee&Nera Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='magda_drakkar']Ok, zwracam honor, już sama nie pamiętam, gdzie podawałam adres naszej strony:lol::diabloti: Tęsknię za Tobą!:calus::diabloti: A ja myslisz nie :-(:-(:-( Ja chce juz Krosno... moze gdzies tak do Lubaczowa wpadniemy z McDzik tak wiesz przypadkiem :cool3: Quote
Magot Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 McDzik napisał(a):A za mną? :( Już będe wchodzic na strone.. ja tez nie widzialam tego linku nigdy! Za Tobą też:calus::-( Quote
Magot Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='Nerul']A ja myslisz nie :-(:-(:-( Ja chce juz Krosno... moze gdzies tak do Lubaczowa wpadniemy z McDzik tak wiesz przypadkiem :cool3: Ja nie wytrzymam do Krosna:-(:-( Zapraszamy na nasze zadupie:cool3::cool3: Quote
McDzik Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ty tymczasem łapaj capaj stronke z wynikami Cruftów, jeszcze swierze!!!! Wyniki Cocer Spanieli : http://crufts.fossedata.co.uk/Breed.asp?ShowYear=2008&GroupID=GUN&ScheduleID=72 Quote
McDzik Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 magda_drakkar napisał(a):Za Tobą też:calus::-( Nooo :mad: spróbowałabys nie :mad: :D:D Quote
Magot Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='McDzik']Ty tymczasem łapaj capaj stronke z wynikami Cruftów, jeszcze swierze!!!! Wyniki Cocer Spanieli : http://crufts.fossedata.co.uk/Breed.asp?ShowYear=2008&GroupID=GUN&ScheduleID=72 Właśnie przed chwilą widziałam na forum spanielowym:cool3: Quote
Coffee&Nera Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ja tu na Cruft Muty ogladam xD I... RZESZOW CITY to zadupie :P Quote
Magot Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Nerul napisał(a):Ja tu na Cruft Muty ogladam xD I... RZESZOW CITY to zadupie :P Więc przyjmijmy, że całe podkarpacie to zakupie:D Quote
Coffee&Nera Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Oczywiscie podstawa. ROB TE ZDJECIA BO JAK NIE to nieprzyjade do was ! Popatrz jaka kara- weź szczel fotke jakąs piekną. Wogole to ty chyba łzy w oczach mialas jak ci powiedzialam ze jak idzie na porownanie to ze ma Zw. Mł xD Quote
Coffee&Nera Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Wiecej wiecej ! Jak wrocisz z nauki (ja tez do nauki :/) to dasz wiecej Drakkarka ;) Quote
McDzik Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Drakkar medalista :multi::multi::multi: ooO myslalam, ze Cie zaskocze z tymi wynikami Crufta, ale jak zwykle sie spoznilam xD No ale nic ;) Powodzenia na nastepnych wystawach i pamietaj o tej malej rzeczy, o ktorej Ci powiedzialysmy przed ringiem z Nerul :P To działa! Ale nikomu ani mru mru :P Quote
Rahl Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Jaki śliczny medalik:loveu: A Drakkar taki dumny:cool3: http://images33.fotosik.pl/172/807b5fda6236e567.jpg Quote
Izabela124. Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Gratuluje sukcesu!!! Macie fotki z wystawy? Quote
Martunia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Jakie śliczne zdjęcia. :loveu: Noo Drakuś jaki dumny. :cool3: Jeszcze raz gratuluję sukcesu. :D Quote
McDzik Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 jedna ja tam gdzies zarzucilam :P Magda dodajcie swoje jakies ! ") Quote
Recommended Posts