Jump to content
Dogomania

Cocker spaniel Drakkar + miaukunka Zorka[*]

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć kochane:loveu:
Jestem u rodzinki i dopiero co wróciłam z 3- godzinnej próby zespołu rockowego kuzynki... :mdleje:I mam już dość:diabloti:

Posted

magda_drakkar napisał(a):
Jestem u rodzinki i dopiero co wróciłam z 3- godzinnej próby zespołu rockowego kuzynki... :mdleje:I mam już dość:diabloti:

A bębenki Ci nie popękały? :cool3: :evil_lol:

Posted

Asia&gordonisko napisał(a):
O to dzięki ;) Czyli Barduś może być reproduktorem jeszcze :D

Asia&gordonisko napisał(a):

Mama zgodziła się wystawiać Barda :multi:

Poza wystawami musi przejść Próby Polowe o ile nie skończył 2 lat, albo zaliczyć Field Trialsy.

Posted

o jejku współczuję, wiem co to znaczy, bo na studiach mam zajęcia w budynku gdzie odbywają sie próby grup rockowych i nie idzie wysiedzieć, nie mówiąc nic już o tym, że nie da się skupić:mad::shake:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
A bębenki Ci nie popękały? :cool3: :evil_lol:

A wiesz, że nie?:diabloti: Ale uszach tak szumi...:evil_lol:

Nerul napisał(a):
Witanko ! Magda my za tydzien się znow widzimy... ahhh i teraz to po ocenie nieźle wytarmosze Drakarka xD

:multi:To już za tydzień!:multi:

Posted

Tak , tak ! To już za tydzień :D Jak tam przygotowania Drakkara? Diana będzie na jakies 3 dni przed wystawą zabrana z hodowli do mieszkania, żeby ją wykapac i wyczesać, żeby już się nie ubrudziła :D Z nami tez się widzicie!!!

Posted

McDzik napisał(a):
Tak , tak ! To już za tydzień :D Jak tam przygotowania Drakkara? Diana będzie na jakies 3 dni przed wystawą zabrana z hodowli do mieszkania, żeby ją wykapac i wyczesać, żeby już się nie ubrudziła :D Z nami tez się widzicie!!!

A już od tygodnia intensywniej ćwiczymy bieganie i postawę;):loveu:

Czy u Was też jest taka wichura jak u nas?:shake: Dzisiaj wracając od kuzynki widziałam zerwany cały dach z jakiegoś domu:-o I kilka powalonych drzew:shake:

Posted

A już od tygodnia intensywniej ćwiczymy bieganie i postawę;):loveu:

Czy u Was też jest taka wichura jak u nas?:shake: Dzisiaj wracając od kuzynki widziałam zerwany cały dach z jakiegoś domu:-o I kilka powalonych drzew:shake:

Podobnie u mnie:shake:
Będę trzymała kciuki aby Drakkarowi się powiodło ;)

Posted

ja też mocno trzymam kciukasy:thumbs:

ja pamiętam,że jak wystawiałam Gass za pierwszysm razem to miałam niesamowitego stresa:oops:...pod koniec marca wystawiamy się poraz 4,ale już w młodzieży więc pewnie nerwy będą równie silne co za pierwszym razem :roll::evil_lol:

Posted

No u nas też taka masakryczna wichura, byłam dziś z Nerul w zoologicznym, to myślałam, że nas po drodze zwieje :O ..

To trzymamy kciuki za Drakkara, Diana z tego co wiem też się tam w hodowli szykuje intensywnie :) Ja tylko wpadam na gotowe :) .. Wystawiam, dostaję Zw.Mł i wracam :) Taki mam plan :) Noo.. w skrócie.. bo oczywiście siedzieć tam będę cąły dzień :) .. Już nie mogę się doczekać :)

Posted

McDzik napisał(a):
Madzia wpadnij kiedyś do Rzeszowa na wspólny spacerek dogomaniakowy na naszych rzeszowskich bulwarach z Drakkarem :D

Oo, dobry pomysł, a kiedy?:razz: Dużo miejsca tam macie?:diabloti:;)

Ile kciuków, dziękujemy!:):)