Czarna_Owieczka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Cześć :multi: http://images28.fotosik.pl/167/673af5b550a45c93.jpg Cudeńko :loveu: :) Quote
Szarik Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 http://images31.fotosik.pl/159/07e52cc17b439e2fmed.jpg :evil_lol: świetne ;) Witamy! :) Quote
Magot Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Cześć kochane:loveu: Jestem u rodzinki i dopiero co wróciłam z 3- godzinnej próby zespołu rockowego kuzynki... :mdleje:I mam już dość:diabloti: Quote
ariss Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 świetne foteczki:lol:i powolutku mówie już dobranoc bo też już jestem zmęczona;) Quote
Magot Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='Anka_ZG']A co to Drakkusiowi wyrosło?:cool3:;) śliczne maleństwo!!! Zapraszamy do nas: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106441 Pileczka:evil_lol::lol: [quote name='gassira']świetne foteczki:lol:i powolutku mówie już dobranoc bo też już jestem zmęczona;) Branoc:sleep2::calus: Ja też idę lulać:sleep2: Quote
Asia & Ginger Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 magda_drakkar napisał(a):Cześć kochane:loveu: Jestem u rodzinki i dopiero co wróciłam z 3- godzinnej próby zespołu rockowego kuzynki... :mdleje:I mam już dość:diabloti: A bębenki Ci nie popękały? :cool3: :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Witanko ! Magda my za tydzien się znow widzimy... ahhh i teraz to po ocenie nieźle wytarmosze Drakarka xD Quote
Izabela124. Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Witanko Jakie sliczne fotki, sliczna stronka, caluski Quote
moth Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):O to dzięki ;) Czyli Barduś może być reproduktorem jeszcze :D Asia&gordonisko napisał(a): Mama zgodziła się wystawiać Barda :multi: Poza wystawami musi przejść Próby Polowe o ile nie skończył 2 lat, albo zaliczyć Field Trialsy. Quote
Anka_ZG Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 magda_drakkar napisał(a):Cześć kochane:loveu: Jestem u rodzinki i dopiero co wróciłam z 3- godzinnej próby zespołu rockowego kuzynki... :mdleje:I mam już dość:diabloti: o jejku współczuję, wiem co to znaczy, bo na studiach mam zajęcia w budynku gdzie odbywają sie próby grup rockowych i nie idzie wysiedzieć, nie mówiąc nic już o tym, że nie da się skupić:mad::shake: Quote
Magot Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Asia & Ginger napisał(a):A bębenki Ci nie popękały? :cool3: :evil_lol: A wiesz, że nie?:diabloti: Ale uszach tak szumi...:evil_lol: Nerul napisał(a):Witanko ! Magda my za tydzien się znow widzimy... ahhh i teraz to po ocenie nieźle wytarmosze Drakarka xD :multi:To już za tydzień!:multi: Quote
McDzik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Tak , tak ! To już za tydzień :D Jak tam przygotowania Drakkara? Diana będzie na jakies 3 dni przed wystawą zabrana z hodowli do mieszkania, żeby ją wykapac i wyczesać, żeby już się nie ubrudziła :D Z nami tez się widzicie!!! Quote
Magot Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 McDzik napisał(a):Tak , tak ! To już za tydzień :D Jak tam przygotowania Drakkara? Diana będzie na jakies 3 dni przed wystawą zabrana z hodowli do mieszkania, żeby ją wykapac i wyczesać, żeby już się nie ubrudziła :D Z nami tez się widzicie!!! A już od tygodnia intensywniej ćwiczymy bieganie i postawę;):loveu: Czy u Was też jest taka wichura jak u nas?:shake: Dzisiaj wracając od kuzynki widziałam zerwany cały dach z jakiegoś domu:-o I kilka powalonych drzew:shake: Quote
Rahl Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 magda_drakkar napisał(a):A już od tygodnia intensywniej ćwiczymy bieganie i postawę;):loveu: Czy u Was też jest taka wichura jak u nas?:shake: Dzisiaj wracając od kuzynki widziałam zerwany cały dach z jakiegoś domu:-o I kilka powalonych drzew:shake: Podobnie u mnie:shake: Będę trzymała kciuki aby Drakkarowi się powiodło ;) Quote
ariss Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 ja też mocno trzymam kciukasy:thumbs: ja pamiętam,że jak wystawiałam Gass za pierwszysm razem to miałam niesamowitego stresa:oops:...pod koniec marca wystawiamy się poraz 4,ale już w młodzieży więc pewnie nerwy będą równie silne co za pierwszym razem :roll::evil_lol: Quote
McDzik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 No u nas też taka masakryczna wichura, byłam dziś z Nerul w zoologicznym, to myślałam, że nas po drodze zwieje :O .. To trzymamy kciuki za Drakkara, Diana z tego co wiem też się tam w hodowli szykuje intensywnie :) Ja tylko wpadam na gotowe :) .. Wystawiam, dostaję Zw.Mł i wracam :) Taki mam plan :) Noo.. w skrócie.. bo oczywiście siedzieć tam będę cąły dzień :) .. Już nie mogę się doczekać :) Quote
McDzik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Madzia wpadnij kiedyś do Rzeszowa na wspólny spacerek dogomaniakowy na naszych rzeszowskich bulwarach z Drakkarem :D Quote
Rudzia-Bianca Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 hihihi , Madziu Drakarek w chomika się zmienia :) trzymamy już kciuki za wystawę :) Quote
Asia & Ginger Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 My też trzymamy kciuki za Drakusia. :kciuki: :kciuki: :multi: Quote
Magot Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 McDzik napisał(a):Madzia wpadnij kiedyś do Rzeszowa na wspólny spacerek dogomaniakowy na naszych rzeszowskich bulwarach z Drakkarem :D Oo, dobry pomysł, a kiedy?:razz: Dużo miejsca tam macie?:diabloti:;) Ile kciuków, dziękujemy!:):) Quote
Coffee&Nera Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 A w poniedzialek mamy spacerro xD ale tak to mozna wiadomo zrobic na szybcika- tak 30 osob ci wystarczy ;)? Quote
Recommended Posts