Rahl Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Fajna stronka ;) Sama robiłaś:cool3:? Drakkar będzie reproduktorem, że ma własną stronkę:eviltong:? Quote
McDzik Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 oO prosze, galkeria Drakkara, tego psiaka i włąścicielke miałam okazje poznać na CACIB Rzeszów niedawno ;P No miło miło ;) Jak tam plany na kolejne wystawy, jedziecie do Katowic? ;D Quote
Magot Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='Pimpek']Cześć :D Fajny stronka! :eviltong::cool3: Dzięki:lol: [quote name='Asia&gordonisko']Fajna stronka ;) Sama robiłaś:cool3:? Drakkar będzie reproduktorem, że ma własną stronkę:eviltong:? Nie;) Zobaczymy:siara::diabloti: [quote name='McDzik']oO prosze, galkeria Drakkara, tego psiaka i włąścicielke miałam okazje poznać na CACIB Rzeszów niedawno ;P No miło miło ;) Jak tam plany na kolejne wystawy, jedziecie do Katowic? ;D Hej:loveu: Do Katowic nie jedziemy, ale chyba widzimy się w Jarosławiu?:razz: Quote
Magot Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']A te stronki są płatne? Zależy, gdzie robisz:lol: Np. na http://www.xt.pl albo na www.bee.pl są bezpłatne:lol: Quote
Rahl Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Aha to fajnie. Zawsze się zastanawiałam ;) Quote
Magot Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Aha to fajnie. Zawsze się zastanawiałam ;) Może załżysz Bardusiowi strone?:eviltong::cool3: Quote
Rahl Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Właśnie nad tym się zastanawiałam ;) Ale jak nie jeździmy na wystawy ani reproduktorem chyba już być nie może ( co trzeba zrobić aby być reproduktorem bo już się pogubiłam ;) ) to nie wiem... Quote
Pimpek Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 magda_drakkar napisał(a): Hej:loveu: Do Katowic nie jedziemy, ale chyba widzimy się w Jarosławiu?:razz: No to widzę że niedaleko mieszkamy :diabloti: Quote
Olusia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Super strona :loveu: Wpisałam się do księgi gości :grins: Quote
Magot Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Pimpek napisał(a):No to widzę że niedaleko mieszkamy :diabloti: Oo, a gdzie mieszkasz?:cool3::evil_lol: Olusia napisał(a):Super strona :loveu: Wpisałam się do księgi gości :grins: Dzięki:calus: Quote
Frytela Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Właśnie nad tym się zastanawiałam ;) Ale jak nie jeździmy na wystawy ani reproduktorem chyba już być nie może ( co trzeba zrobić aby być reproduktorem bo już się pogubiłam ;) ) to nie wiem... cytuje ;) "uzyskał, po ukończeniu 15 miesięcy, w dowolnej klasie, od co najmniej dwóch sędziów, trzy oceny doskonałe, w tym jedną na wystawie międzynarodowej lub klubowej," ;) A co do galerii to super foty, a psiak przecudny!! :) uwielbiam takie kolory mmm ;) pozdrowienia od czarnego, rudej i pauliny hehe xD Quote
Rahl Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Frytela napisał(a):cytuje ;) "uzyskał, po ukończeniu 15 miesięcy, w dowolnej klasie, od co najmniej dwóch sędziów, trzy oceny doskonałe, w tym jedną na wystawie międzynarodowej lub klubowej," ;) O to dzięki ;) Czyli Barduś może być reproduktorem jeszcze :D Czekamy na focie, też wpisałam się do księgi gości na Drakusławowej stronce:loveu: Quote
Magot Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']O to dzięki ;) Czyli Barduś może być reproduktorem jeszcze :D Czekamy na focie, też wpisałam się do księgi gości na Drakusławowej stronce:loveu: Czyli będziesz wystawiać Bardolinka?:cool3: Kiedy zaczynacie?:) Dzięki. Frytela witamy:):) Quote
Rahl Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 No cóż, jak uda się namówić mamę, to tak :) Jeżeli w ogóle zaczniemy, to we Wrocławiu (chyba we wrześniu jest wystawa :D ) Quote
Magot Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 BBeta napisał(a):Byłam na stronie, fajna :cool3: Dzięki, ciesze się że się podoba:multi::multi: Asia&gordonisko napisał(a):No cóż, jak uda się namówić mamę, to tak :) Jeżeli w ogóle zaczniemy, to we Wrocławiu (chyba we wrześniu jest wystawa :D ) Buu, to daleko:shake: Quote
Rahl Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='magda_drakkar'] Buu, to daleko:shake: A ja nie pojadę do Rzeszowa... Bo daleko:diabloti: Quote
Atkaaaa Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 BBeta napisał(a):Byłam na stronie, fajna :cool3: ja tez ;] fajna fajna:lol: Quote
Martunia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Witam. :cool3: Dziwne, że mnie wcześniej tu nie było. :roll: Ślicznego masz Drrakara. :loveu: Ja miałam psa tej samej rasy, bardzo mi go brakuje. :-( Tą rasę od zawsze kocham. :loveu: Nie będę przeszkadzała, jak będę Was odwiedzać? :eviltong: PS. Mnie też stronka się bardzo podoba. :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='magda_drakkar']Dziękujemy:) zgryźlifaflun:grins: piękne dawno mnie u was nie było a tu tyle pięknych zdjęć spanielka , piękny jest , chętnie bym go wymiziała :) Quote
Magot Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 flowerteen napisał(a):Witam. :cool3: Dziwne, że mnie wcześniej tu nie było. :roll: Ślicznego masz Drrakara. :loveu: Ja miałam psa tej samej rasy, bardzo mi go brakuje. :-( Tą rasę od zawsze kocham. :loveu: Nie będę przeszkadzała, jak będę Was odwiedzać? :eviltong: PS. Mnie też stronka się bardzo podoba. :) Witamy:) Wpadaj tak często, jak chcesz:lol:;) Rudzia-Bianca napisał(a):piękne dawno mnie u was nie było a tu tyle pięknych zdjęć spanielka , piękny jest , chętnie bym go wymiziała :) Drakuś dziękuje za komplementy:oops: Quote
Coffee&Nera Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Dawaj mi tu Magda nowe foty Drakarka ale migiem- pamietaj ze dla mnie on pierwszy czarny podpalany Cocker to wiesz- moze jakas dedykacja dla mnie czy cos xD Quote
Magot Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Nerul napisał(a):Dawaj mi tu Magda nowe foty Drakarka ale migiem- pamietaj ze dla mnie on pierwszy czarny podpalany Cocker to wiesz- moze jakas dedykacja dla mnie czy cos xD Wzięłabym aparat na spacer, ale pogoda nie teges...:siara: A nie chcę Was zanudzać domowymi:diabloti: Quote
Recommended Posts