Magot Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Wlaśnie wróciliśmy od fryzjerki, a oto foteczki(sorki za jakość zdjęć:roll:):) Drakuś w trakcie:evil_lol: Drakkar ustawiony przez pania fryzjer:):) Quote
ariss Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 też mam taki trymer;)tylko stanowczo za mało wyciąga:shake: Quote
moth Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 O! Już nie jest tak wściekle kudłaty na grzbiecie. :evil_lol: Ślicznie wygląda. Szkoda, że mam tak daleko do Rzeszowa, bo bym swoje rude do Moniki zwiozła. Quote
Rahl Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ale śliczny :loveu: Słodki piesiu ;) A tak wogle to witam:multi: Ładna galeria ;) Quote
Magot Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 z psiakami- Valą:loveu: (springer spaniel) i Łobuzem:loveu:(sweter angielski) młody daje buzi Łobuzkowi:diabloti: Quote
requiem. Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 śliczne nochale :red: pozazdrościć kolegów:) :) Quote
Magot Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Witamy wszystkie nowe osoby w galerii i dziękujemy za komplementy:loveu:;) moth napisał(a):O! Już nie jest tak wściekle kudłaty na grzbiecie. :evil_lol: Ślicznie wygląda. Szkoda, że mam tak daleko do Rzeszowa, bo bym swoje rude do Moniki zwiozła. Z grzbietu jestem najbardziej zadowolona:evil_lol: Warto:cool3::loveu: cocker napisał(a):śliczne nochale :red: pozazdrościć kolegów:) :) Dzięki:) Akurat tego kolegę i koleżankę spotyka tylko podczas okazji strzyżenia:evil_lol: Quote
Ishimaru Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 A to wy możecie być podczas strzyżenia ? Ja się pytałam i u naszego psiego fryzjera właściciel musi wyjść. Wątpię czy Mopka ustoi tam beze mnie. Widziałam takiego shih tzu jak grzecznie stał, a mój Mop to diabeł wcielony :evil_lol: Będą mieli trudności :D Quote
Magot Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 bloody-minded napisał(a):A to wy możecie być podczas strzyżenia ? Ja się pytałam i u naszego psiego fryzjera właściciel musi wyjść. Wątpię czy Mopka ustoi tam beze mnie. Widziałam takiego shih tzu jak grzecznie stał, a mój Mop to diabeł wcielony :evil_lol: Będą mieli trudności :D No pewnie, że możemy:) Quote
Asia & Ginger Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 http://images33.fotosik.pl/129/03e3c033391a46de.jpg Ale Drakuś jest dumny z nowej fryzurki. :loveu: :loveu: :loveu: I ma rację, ślicznie wygląda. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: To kiedy mogę po niego przyjechać? :cool3: :multi: Quote
Ishimaru Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 magda_drakkar napisał(a):No pewnie, że możemy:) Kurczaczki, to może u nas jakichś elektrowstrząsów używają, że właściciel musi wyjść ... :-o Podobno pies jest spokojniejszy, jak nie ma pana w pobliżu :] Quote
Asia & Ginger Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 bloody-minded napisał(a):A to wy możecie być podczas strzyżenia ? Ja się pytałam i u naszego psiego fryzjera właściciel musi wyjść. Wątpię czy Mopka ustoi tam beze mnie. Widziałam takiego shih tzu jak grzecznie stał, a mój Mop to diabeł wcielony :evil_lol: Będą mieli trudności :D Według mnie, jeśli fryzjer nie ma nic do ukrycia, to pozwoli zostać z psiakiem. Niestety większość się nie zgadza, dlatego ja do takiego fryzjera na pewno nie pójdę z moją sunią. :shake: Quote
Magot Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Asia & Ginger napisał(a):http://images33.fotosik.pl/129/03e3c033391a46de.jpg Ale Drakuś jest dumny z nowej fryzurki. :loveu: :loveu: :loveu: I ma rację, ślicznie wygląda. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: To kiedy mogę po niego przyjechać? :cool3: :multi: Dziękujemy:loveu: Ew. możesz do niego przyjechać:diabloti:;) bloody-minded napisał(a):Kurczaczki, to może u nas jakichś elektrowstrząsów używają, że właściciel musi wyjść ... :-o Podobno pies jest spokojniejszy, jak nie ma pana w pobliżu :] :-o Dokładnie, to co mówi Asia, jeśli fryzjer nie pozwala Ci być w salonie na czas strzyżenia , to raczej ma coś do ukrycia:shake::roll: Quote
Atkaaaa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 http://images33.fotosik.pl/129/03e3c033391a46de.jpg mm.. jaki pięękny!:D Fajnych kolegów ma :) U nas u fryzjera mozna zostac ale woli zeby wyjsc bo niby pies spokojniejszy. Quote
Izabela124. Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Witanko Drakkar pieknie wyglada w nowej fryzurce, a jakich fajnych kolesi ma Quote
Moniskaa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Jakie super foteczki...i ci koledzy Drakkara tez super ;) Ale Drakkar wymiata :evil_lol: Najfajnieszy psiak z nich wszystkich :lol: Quote
natija Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ta Drakar jest pieknutki i taki owlosiony:loveu: Quote
Magot Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Atkaaaa napisał(a):http://images33.fotosik.pl/129/03e3c033391a46de.jpg mm.. jaki pięękny!:D Fajnych kolegów ma :) U nas u fryzjera mozna zostac ale woli zeby wyjsc bo niby pies spokojniejszy. Cieszę się, że się podoba:evil_lol:;) Jak bym zostawiła Drakusia samego w 'szponach' fryzjerki to by chyba zwariował :diabloti: diabelkowa napisał(a):Pochwa lony :-):evil_lol: Witaj, diable:loveu::diabloti: Izabela124. napisał(a):Witanko Drakkar pieknie wyglada w nowej fryzurce, a jakich fajnych kolesi ma Cześć i dzięki:lol:;) moniska napisał(a):Jakie super foteczki...i ci koledzy Drakkara tez super ;) Ale Drakkar wymiata :evil_lol: Najfajnieszy psiak z nich wszystkich :lol: :cool3::cool3: natija napisał(a):ta Drakar jest pieknutki i taki owlosiony:loveu: Ale już przynajmniej nie taki niedźwiadek:evil_lol: Quote
BBeta Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Co fryzjer może mieć do ukrycia? :diabloti: Oczywiście, że pies jest dużo spokojniejszy jeśli nie czuje lub nie widzi właściciela, nie ma się co dziwić, że większość fryzjerów woli zostać z psem sam na sam ;) Quote
Magot Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Olusia napisał(a):Witamy :calus: Hej:lol::loveu: BBeta napisał(a):Co fryzjer może mieć do ukrycia? :diabloti: Oczywiście, że pies jest dużo spokojniejszy jeśli nie czuje lub nie widzi właściciela, nie ma się co dziwić, że większość fryzjerów woli zostać z psem sam na sam ;) Psy sa różne i myślę, że nie każdy będzie spokojniejszy bez właściciela;) Podejrzewam, że Drakkar beze mnie zacząłby płakać:roll:, a tak przy nim jestem i jest ok:) Quote
Recommended Posts