Paulina_mickey Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 magda_drakkar napisał(a):Tak, będziesz?:razz: no własnie jak dobrze pójdzie to może sie wybiore...:evil_lol: tylko nie wiem gdzie to jest dokładnie i ile wstęp..:roll: Quote
Cambel&Megi Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Paulina_mickey napisał(a):no własnie jak dobrze pójdzie to może sie wybiore...:evil_lol: tylko nie wiem gdzie to jest dokładnie i ile wstęp..:roll: Wstęp chyba tyle ile zawsze, coś ok. 8zł. Ja np. za darmo wchodzę, bo ze schroniska.:evil_lol: Może przeciśniesz się z nami? :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Wstęp chyba tyle ile zawsze, coś ok. 8zł. Ja np. za darmo wchodzę, bo ze schroniska.:evil_lol: Może przeciśniesz się z nami? :cool3: hmmm może mi sie uda:evil_lol: Albo nie przeniesiecie mnie w reklamówce:diabloti::cool1: a to będzie tam gdzie targi zoologiczne? Quote
Cambel&Megi Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Paulina_mickey napisał(a):hmmm może mi sie uda:evil_lol: Albo nie przeniesiecie mnie w reklamówce:diabloti::cool1: a to będzie tam gdzie targi zoologiczne? Tak, dokładnie tam. :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Tak, dokładnie tam. :cool3: no to przynajmniej bede wiedziała gdzie sie kierować:cool3: a jest jakiś program tej wystawy?o której sie zaczyna?i ile trwa? Quote
ariss Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 dotarłam wreszcie i tu z ciepłymi uściskami:loveu: Quote
Cambel&Megi Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Paulina_mickey napisał(a):no to przynajmniej bede wiedziała gdzie sie kierować:cool3: a jest jakiś program tej wystawy?o której sie zaczyna?i ile trwa? Zazwyczaj wystawy zaczynają się o 10 :lol: Ile trwa to zależy.... :cool3: Quote
Talagia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Paulina_mickey napisał(a):no to przynajmniej bede wiedziała gdzie sie kierować:cool3: a jest jakiś program tej wystawy?o której sie zaczyna?i ile trwa? Czasami kończą się koło 19 :evil_lol::evil_lol: No to widze, ze wszyscy sie spotkamy w Rzeszowie!!! :multi::multi: Drakuś zaczyna młodzież prawda? :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Talagia napisał(a):Czasami kończą się koło 19 :evil_lol::evil_lol: No to widze, ze wszyscy sie spotkamy w Rzeszowie!!! :multi::multi: Drakuś zaczyna młodzież prawda? :diabloti: a mniej wiecej do której jest? Jak to w ogóle wygląda?Ja nigdy nie byłam na takiej wystawie dlatego pytam:oops: Quote
Talagia Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Paulina_mickey napisał(a):a mniej wiecej do której jest? Jak to w ogóle wygląda?Ja nigdy nie byłam na takiej wystawie dlatego pytam:oops: Zwykle o 13 nie ma juz większosci psów :diabloti: tzn. jak przegrywają to jadą do domu i raczej zostają tylko psy na finały (czyli te co wygrały :evil_lol:) Najfajniejszy ruch jest około 10-11 :lol: +/- koło 15 zaczynaja sie konkurencje finałowe i trwają około 2 h ;) Drakkar trafił na swietną wystawe jeśli mowa o "debiutanckich" ringach :evil_lol: Kielce to chyba najlepsza z wystaw w Polsce :multi::multi: Quote
Magot Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Cambel&Megi napisał(a):http://images33.fotosik.pl/113/f4f2665cb02b8145.jpg Wooow! Jak dla mnie super zdjęcie :loveu: http://img253.imageshack.us/img253/898/b6f1d03b22401861medwr8.jpg No nooo :razz: Ja też się uczę handlingu :eviltong: Do zobaczenia w Rzeszowie! :multi: Po małej przeróbce:lol: Do zobaczenia! :multi: Szarik napisał(a):Witaj! Pozwoliłam sobie przekopać całą Twoja galerię, mam nadzieję, że nic nie szkodzi, jak pozwolę sobie zacytować zdjęcia z jednej z pierwszych stron: http://images30.fotosik.pl/117/f480a17366f448d5.jpg , piękne jest! :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo mi przykro z powodu Zorci, piękna kotka :( Ale widze, ze nastrój już lepszy. ;) Powodzenia na wystawie, sliczny noseczek! :loveu: Cześć:) kicia:loveu::loveu: ('):-( Dziękujemy i pozdrawiamy! Atkaaaa napisał(a):Piękny nosek:loveu: Zapraszam do nas:cool3: Do Was też zajrzymy:cool3: Paulina_mickey napisał(a):no własnie jak dobrze pójdzie to może sie wybiore...:evil_lol: tylko nie wiem gdzie to jest dokładnie i ile wstęp..:roll: Dzięki Megulcowa i Talagia, że już wyjaśniłyście;) Quote
Magot Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 gassira napisał(a):dotarłam wreszcie i tu z ciepłymi uściskami:loveu: Helga&Ares napisał(a):czesc drakarki :loveu: Cześć cioteczki:loveu: witam niedzielnie:) Talagia napisał(a):Czasami kończą się koło 19 :evil_lol::evil_lol: No to widze, ze wszyscy sie spotkamy w Rzeszowie!!! :multi::multi: Drakuś zaczyna młodzież prawda? :diabloti: Taaak...:roll::lol: Ale jaki tam z niego młdzienieć, toż to dzieciak jeszcze:evil_lol::lol: Quote
Talagia Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 magda_drakkar napisał(a): Taaak...:roll::lol: Ale jaki tam z niego młdzienieć, toż to dzieciak jeszcze:evil_lol::lol: No niestety dzieciaki będą miały po 9 miesięcy i nie jest to jeszcze zbyt "młodziezowy" wiek :evil_lol::evil_lol: Ale głowa do góry! Mój Lil dalej biega jak szczeniaczek :diabloti: Drakkar ma jakaś konkurencje? Quote
Magot Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Talagia napisał(a):No niestety dzieciaki będą miały po 9 miesięcy i nie jest to jeszcze zbyt "młodziezowy" wiek :evil_lol::evil_lol: Ale głowa do góry! Mój Lil dalej biega jak szczeniaczek :diabloti: Drakkar ma jakaś konkurencje? Ale moje dziecię ma już ponad 9 mies. :evil_lol::lol: Niestety na liście zarejestrowanych zgłoszeń nie ma podanych klas i nie wiem czy mamy jakąś konkurencję:shake::-( A Wy? Quote
Talagia Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 magda_drakkar napisał(a):Ale moje dziecię ma już ponad 9 mies. :evil_lol::lol: Niestety na liście zarejestrowanych zgłoszeń nie ma podanych klas i nie wiem czy mamy jakąś konkurencję:shake::-( A Wy? NO ale niewiele ponad 9 :diabloti: Wcześniej były podane klasy i u nas nic sie nie zmieniło od tego momentu :evil_lol: Są łacznie tylko 3 psy w rasie (i 4 suczki) :diabloti: Lilan jest sam, Raven tez jest sam ;) Quote
Magot Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Talagia napisał(a):NO ale niewiele ponad 9 :diabloti: Wcześniej były podane klasy i u nas nic sie nie zmieniło od tego momentu :evil_lol: Są łacznie tylko 3 psy w rasie (i 4 suczki) :diabloti: Lilan jest sam, Raven tez jest sam ;) W naszej rasie od kiedy zniknęły klasy pojawiło się kilka piesów:-(, choć przedtem konkurencji nie było:multi: A będziecie jeszcze w niedzielę, bo z tego co wiem to VII gr. jest w sobotę:-( Quote
Talagia Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 magda_drakkar napisał(a):W naszej rasie od kiedy zniknęły klasy pojawiło się kilka piesów:-(, choć przedtem konkurencji nie było:multi: A będziecie jeszcze w niedzielę, bo z tego co wiem to VII gr. jest w sobotę:-( Jeśli wygramy BOG to napewno będziemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak bardziej realistycznie, to chyba nie :shake: Kawałek do Katowic mamy drogi, a jedziemy juz w piatek ;) Quote
Magot Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Szkoda:shake: Więc się raczej nie spotkamy:shake: Chyba że wyproszę rodzicieli żeby być w sobotę:). Quote
Karolina_Nett Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 magda_drakkar napisał(a):Dzięx:lol: Siebie:roll: Zapewne nie chciałabyś mnie zobaczyć:razz: Eeeee tam, każdy tak mówi :eviltong:. http://images33.fotosik.pl/113/f4f2665cb02b8145.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Magot Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Eeeee tam, każdy tak mówi :eviltong:. http://images33.fotosik.pl/113/f4f2665cb02b8145.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :lol::lol::eviltong::eviltong::oops: Dzięki:loveu:, w kolorach niezbyt podobało mi się to zdjęcie:lol: Quote
Cheritka Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Pięknie narysowałaś kotka, ale rób zdjęcia pieskowi i nie zapominaj, że to galeria i czekamy, koniec płakania, teraz głowa do góry i foteczki :roll: rób, bo masz komu:oops: Quote
Magot Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Cheritka napisał(a):Pięknie narysowałaś kotka, ale rób zdjęcia pieskowi i nie zapominaj, że to galeria i czekamy, koniec płakania, teraz głowa do góry i foteczki :roll: rób, bo masz komu:oops: Dziękuję:loveu: Masz rację, zaniedbałam galeryjkę:shake: Jutro porobię fotki i na pewno wstawię:) Dzisiaj musieliśmy zrezygnować ze spacerku, bo pańcia:evil_lol: chora, a pogoda fatalna...:-( Quote
Asia & Ginger Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 http://images34.fotosik.pl/111/048eb4a1cf3552a5.jpg Jaki piękny ten rysunek kotka. :-o :loveu: :loveu: :loveu: Masz talent. :cool3: :p Quote
Recommended Posts