Jump to content
Dogomania

Cocker spaniel Drakkar + miaukunka Zorka[*]

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda_drakkar napisał(a):
Nienawidziła obcych kotów, psów też nie. Pamiętam jak raz wyszłam z nią do ogródka, przy ogrodzeniu by akurat jakiś piesek, a Zorka wybiegła za płot i zaczęła go gonić:lol:

Zamiana ról :razz:.

Posted

Karolajnaxx napisał(a):
Bardzo mi przykro...

• Dziekuje:-(

Karolina_Nett napisał(a):
    Zamiana ról :razz:.

Dokładnie, choć najbardziej lubiła łapać... motyle:evil_lol:
    Zoreńko, mam nadzieję, że teraz masz pod dostatkiem wszystkiego, motyli do łapania też:loveu:

Posted

Magdo przez chorobę Bianki dopiero dzisiaj przeczytałam co się stało, tak mi strasznie przykro :( czytałam kilka razy zanim uwierzyłam :( i choć nie znałam Twojej Kici popłakałam się strasznie :(
    W maju 2007r. odszedł ode mnie mój ukochany Piesek Wauzi , tak strasznie ciężko pogodzić się z tym że nasze zwierzaki odchodzą :(

przytulam Cie bardzo mocno , trzymaj się jakoś choć wiem jak bardzo to trudne .

Posted

Dziękuje Wam:-( Staram się tylko dobrze wspominać Zorcię i myśleć, że już nie cierpi, a nie ciągle płakać, bo to ponoć nic nie da...:shake:

Posted

Dziękuje Wam:-( Staram się tylko dobrze wspominać Zorcię i myśleć, że już nie cierpi, a nie ciągle płakać, bo to ponoć nic nie da...:shake:

Hejka :p
    Magda myślę że możesz płakać , widocznie tego potrzebujesz .
    Ja po naszej poprzedniej suni bardzo długo płakałam i każde jej wspomnienie wywoływało u mnie płacz .W końcu któregoś dnia samo przeszło .Jedni szybciej wychodzą z smutku i żalu inni dłużej ,a mówienie że to nic nie da to nie prawda .Na pewno któregoś dnia jak wspomnisz Zorkę ciepło się uśmiechniesz i pomyślisz ...."Wspaniała z niej była przyjaciółka ,dobrze że mogłyśmy być choć krótką chwile razem. Tyle radości wniosła do naszego życia "

Posted

Dzisiaj już mi troszkę lepiej:) Było głównie wspominanie i przeglądanie fotek naszego miaukuleństwa...:loveu:
    Niestety jestem chora, mam zapalenie zatok, katar i kaszel :-(

Kitek, którego dziś skończyłam

Posted

Dzięki.
    Właśnie dzwoniliśmy do hodowczyni od Zorci, wcześniej nie mieliśmy odwagi, żeby z nią porozmawiać...:shake: Popłakała się:-( Kto by się zresztą nie popłakał...? Na dodatek jeszcze jej kocurek, tatuś Zorki, również odszedł niedawno za TM, miał zawał. Mam nadzieję, że Zorcia go poznała i spędzają razem dnie na beztroskim leniuchowaniu i zabawie... :)

Posted

Dzięki.
    Właśnie dzwoniliśmy do hodowczyni od Zorci, wcześniej nie mieliśmy odwagi, żeby z nią porozmawiać...:shake: Popłakała się:-( Kto by się zresztą nie popłakał...? Na dodatek jeszcze jej kocurek, tatuś Zorki, również odszedł niedawno za TM, miał zawał. Mam nadzieję, że Zorcia go poznała i spędzają razem dnie na beztroskim leniuchowaniu i zabawie... :)

Ech...... Tez mam taką nadzieję :lol:
    Pięknie rysujesz.