Karolina_Nett Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 magda_drakkar napisał(a):Nienawidziła obcych kotów, psów też nie. Pamiętam jak raz wyszłam z nią do ogródka, przy ogrodzeniu by akurat jakiś piesek, a Zorka wybiegła za płot i zaczęła go gonić:lol: Zamiana ról :razz:. Quote
Magot Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Karolajnaxx napisał(a):Bardzo mi przykro... Dziekuje:-( Karolina_Nett napisał(a):Zamiana ról :razz:. Dokładnie, choć najbardziej lubiła łapać... motyle:evil_lol: Zoreńko, mam nadzieję, że teraz masz pod dostatkiem wszystkiego, motyli do łapania też:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 witam:loveu: mam nadzieje, że samopoczucie chociaż troszke lepsze?:buzi: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Magdo przez chorobę Bianki dopiero dzisiaj przeczytałam co się stało, tak mi strasznie przykro :( czytałam kilka razy zanim uwierzyłam :( i choć nie znałam Twojej Kici popłakałam się strasznie :( W maju 2007r. odszedł ode mnie mój ukochany Piesek Wauzi , tak strasznie ciężko pogodzić się z tym że nasze zwierzaki odchodzą :( przytulam Cie bardzo mocno , trzymaj się jakoś choć wiem jak bardzo to trudne . Quote
a_ga.isk Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Bardzo mi przykro :( Wiem że żadne słowa tu nie pomogą ale trzymaj się dzielnie [*] Quote
Magot Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Dziękuje Wam:-( Staram się tylko dobrze wspominać Zorcię i myśleć, że już nie cierpi, a nie ciągle płakać, bo to ponoć nic nie da...:shake: Quote
Cheritka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 magda_drakkar napisał(a):Dziękuje Wam:-( Staram się tylko dobrze wspominać Zorcię i myśleć, że już nie cierpi, a nie ciągle płakać, bo to ponoć nic nie da...:shake: Ale teraz widać ilu masz przyjaciół :roll::lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9308827&posted=1#post9308827 Quote
ATLANTYDA Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 magda_drakkar napisał(a):Dziękuje Wam:-( Staram się tylko dobrze wspominać Zorcię i myśleć, że już nie cierpi, a nie ciągle płakać, bo to ponoć nic nie da...:shake: Hejka :p Magda myślę że możesz płakać , widocznie tego potrzebujesz . Ja po naszej poprzedniej suni bardzo długo płakałam i każde jej wspomnienie wywoływało u mnie płacz .W końcu któregoś dnia samo przeszło .Jedni szybciej wychodzą z smutku i żalu inni dłużej ,a mówienie że to nic nie da to nie prawda .Na pewno któregoś dnia jak wspomnisz Zorkę ciepło się uśmiechniesz i pomyślisz ...."Wspaniała z niej była przyjaciółka ,dobrze że mogłyśmy być choć krótką chwile razem. Tyle radości wniosła do naszego życia " Quote
Magot Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Dzisiaj już mi troszkę lepiej:) Było głównie wspominanie i przeglądanie fotek naszego miaukuleństwa...:loveu: Niestety jestem chora, mam zapalenie zatok, katar i kaszel :-( Kitek, którego dziś skończyłam Quote
Cambel&Megi Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 :o Wow, ale postępy, brawo!! Śliczny kociaczek ! Quote
Magot Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Dzięki. Właśnie dzwoniliśmy do hodowczyni od Zorci, wcześniej nie mieliśmy odwagi, żeby z nią porozmawiać...:shake: Popłakała się:-( Kto by się zresztą nie popłakał...? Na dodatek jeszcze jej kocurek, tatuś Zorki, również odszedł niedawno za TM, miał zawał. Mam nadzieję, że Zorcia go poznała i spędzają razem dnie na beztroskim leniuchowaniu i zabawie... :) Quote
Pimpek Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 magda_drakkar napisał(a):Dzięki. Właśnie dzwoniliśmy do hodowczyni od Zorci, wcześniej nie mieliśmy odwagi, żeby z nią porozmawiać...:shake: Popłakała się:-( Kto by się zresztą nie popłakał...? Na dodatek jeszcze jej kocurek, tatuś Zorki, również odszedł niedawno za TM, miał zawał. Mam nadzieję, że Zorcia go poznała i spędzają razem dnie na beztroskim leniuchowaniu i zabawie... :) Ech...... Tez mam taką nadzieję :lol: Pięknie rysujesz. Quote
Magot Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Dziękować:lol: dzisiejsza 'prawiepostawa':roll: (wystawa już 10 lutego:roll:) Quote
Paulina_mickey Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 magda_drakkar napisał(a):Dziękować:lol: dzisiejsza 'prawiepostawa':roll: (wystawa już 10 lutego:roll:) mówisz o wystawie w rzeszowie?:cool3: Quote
Magot Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Paulina_mickey napisał(a):mówisz o wystawie w rzeszowie?:cool3: Tak, będziesz?:razz: Quote
Atkaaaa Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Witam :) Zorka(*) przykro mi:( Slicznego masz psiaczka.. powodzenia na wystawie :) Quote
Karolina_Nett Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Super wam idzie, a ty coś się zamazała? :D Quote
Magot Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Witaj w naszej galerii:);) Zorciaczek na zawsze w naszych sercach:-( Dziękujemy i zapraszamy ponownie:lol: nosuń Quote
Magot Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Super wam idzie, a ty coś się zamazała? :D Dzięx:lol: Siebie:roll: Zapewne nie chciałabyś mnie zobaczyć:razz: Quote
Cambel&Megi Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 http://images33.fotosik.pl/113/f4f2665cb02b8145.jpg Wooow! Jak dla mnie super zdjęcie :loveu: http://img253.imageshack.us/img253/898/b6f1d03b22401861medwr8.jpg No nooo :razz: Ja też się uczę handlingu :eviltong: Do zobaczenia w Rzeszowie! :multi: Quote
Szarik Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Witaj! Pozwoliłam sobie przekopać całą Twoja galerię, mam nadzieję, że nic nie szkodzi, jak pozwolę sobie zacytować zdjęcia z jednej z pierwszych stron: http://images30.fotosik.pl/117/f480a17366f448d5.jpg , piękne jest! :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo mi przykro z powodu Zorci, piękna kotka :( Ale widze, ze nastrój już lepszy. ;) Powodzenia na wystawie, sliczny noseczek! :loveu: Quote
Atkaaaa Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Piękny nosek:loveu: Zapraszam do nas:cool3: Quote
Recommended Posts