Magot Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Miałam nadzieję, że to tylko zły sen:-( A to jednak prawda:placz: Cały dzień ryczę, nie mam co z sobą zrobić:-( Drakuś też odczuwa pustkę, ciągle chodzi po domu i szuka Zorulki...:placz: Quote
Helga&Ares Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 bardzo ale to bardzo współczuję, była taka młoda:( [*] [*] [*] trzymaj się jakoś Kochana:calus: Quote
Karolina_Nett Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 http://images31.fotosik.pl/107/8298e567a9582e84.jpg Była taką śliczną i mądrą kocicą, mi się nawet wierzyć nie chce, ze tak nagle była i jej nie ma :(. Trzymaj się :glaszcze:, świeczuszka dla Zorulki . Quote
Magot Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 :placz::placz:Zaraz idziemy pochować Zorcie:-(... Dlaczego tak niespodziewanie?!:placz: Quote
Celina12 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Przykro mi bardzo....:-(:-(...biegaj Ślicznotko po zielonych łąkach-pozdrów od nas nasze Ukochane Istotki tam za TM.... Quote
Olusia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Bardzo mi przykro :-( Taka piękna i młoda kotka - jeszcze wczoraj zachwycałam się jej zdjęciami :-( [CENTER]Dla Zorci ['] ['] ['] ['] [LEFT]Madziu, trzymaj się jesteśmy z Wami :calus: [/LEFT] [/CENTER] Quote
BBeta Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Strasznie mi przykro :-( :-( :-( Trzymaj się :glaszcze: Quote
Cheritka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [FONT=Comic Sans MS]To straszne jak odchodzą nasi przyjaciele [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]:placz::-(:placz::-(:placz::-(.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pewnie teraz się bawi z moim Kapryskiem[/FONT] (to mój pierwszy pudelek). Współczujemy Ci bardzo. Quote
Magot Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 dziękuję Wam wszystkim:-(. Zorcia już pochowana, mam nadzieję, że jest jej dobrze tam, gdzie teraz jest. Nie mogę się przyzwyczaić, że już nikogo nie ma wieczorem na moim łóżku, że karmię tylko Drakusia:placz: Drakkarek co chwilę zagląda do kuwety, węszy po pokojach, skomli...:-( Jemu też jest źle. Gassi, dziękuję za bannerki, są śliczne, ale wybiorę ten drugi. Quote
ariss Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 na pewno jest jej dobrze i jest szczęśliwa Quote
Magot Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 ...chociaż tyle bym dała, żeby żyło to kochane maleństwo!:placz: Quote
Moniskaa Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 O kurcze :-(:-(:-(:-(:-( Tak mi przykro....:( wiem co czujesz bo sama straciłam w 2007r. kota który miał nie całe 3-4 miesiące :-( znalazłam go nie żywego na dworze :-( Zorciu pozdrów tam mojego Kazanka i inne kotki które teraz z Tobą biegają po TM [FONT=Arial Black] [/FONT] Quote
Pimpek Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Bardzo mi przykro z powodu Zorki :-(:placz: Wiem jak to jest stracić kota... Ja miałam kiedyś kota maćka, on był prze kochany :loveu: Pewnego dnia zniknął na 3 dni, wrócił taki dziwny... Następnego dnia, tata pojechał z nim do weta jak byłam w szkole, wrócił bez kota... Mówił że pani weterynarz mówiła ze nie da go się już uratować, tata mówił ze jak go brał był sztywny i coś mu z pyska ciekło... Płakałam strasznie :placz: Przy obiedzie łzy ciekły mi do rosołu :placz: Nawet babcia za maćkiem płakała... To był jedyny nie powtarzalny najukochańszy na świecie, Maciek :loveu::placz: Quote
ariss Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 poprawiony:eviltong:Doginka pomogła pozbyć się tej plamki:loveu: Quote
Magot Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Dzięki:-( Zostały przynajmniej zdjęcia i wspaniałe wspomnienia... Właśnie, życie i szczęście są takie kruche!:placz: Jednego dnia bawię się z kotem, a drugiego już go może nie być:shake: Dziękuje gassira... Quote
Magot Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Niestety, każdy kiedyś odchodzi. Tylko dlaczego do cholery Zoruś tak szybko?!:-( PS. Zastanawiam się, czy mogę założyć Zorci wątek na "Tęczowym Moście"? Quote
Asia & Ginger Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 magda_drakkar napisał(a):Niestety, każdy kiedyś odchodzi. Tylko dlaczego do cholery Zoruś tak szybko?!:-( PS. Zastanawiam się, czy mogę założyć Zorci wątek na "Tęczowym Moście"? No jasne, że możesz. ;) Quote
Karolina_Nett Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 magda_drakkar napisał(a):Dzięki:-( Zostały przynajmniej zdjęcia i wspaniałe wspomnienia... Właśnie, życie i szczęście są takie kruche!:placz: Jednego dnia bawię się z kotem, a drugiego już go może nie być:shake: Dziękuje gassira... Tobie bynajmniej zostały zdjęcia ;). Mi tata kiedyś z pracy przyniósł dwa dachowce, czarną kocicę z białą krawatką - Balbinkę - i szarego pręgowanego (nie wiem czy ta maść ma jakąś nazwę) - Kacperka. Nie wiem ile miały miesięcy, nie pamiętam :shake:. Były na działce w piwnicy, w kartoniku, miały wszystko czego potrzebowały i było im naprawdę ciepło. Pewnego dnia zalało nam piwnicę, na szczęście w porę uratowaliśmy kotki, wzięliśmy je do domu, ale po kilku dniach okazało się, że Kacperek dostał kociego kataru, byłam mała, a tata, żebym tak nie płakała powiedział mi, że zawiózł go do weterynarza i jakieś dzieci bardzo go polubiły i że zgodził się żeby go wzięły, bo podobno bardzo chciały mieć kota. Byłam na tatę zła, dopiero potem powiedział mi prawdę :placz:. Została nam Balbinka, która była wspaniałą kotką :loveu:. Zawsze jak przebiegałam przez przedpokój to ona polowała na moje nogi i się na mnie rzucała. Zawsze zostawialiśmy jej troszkę odkręconą w łazience wodę w kranie i ona tak tą wodę piła łapiąc ją języczkiem. Codziennie zrywała z żabek mojej mamie firanki :evil_lol:, a moja mama tak się na nią wkurzyła i powiedziała, że... Więcej firanek chyba nie wiesza :lol:. Zawsze wieczorem tak świeciły jej się oczy, a ja wtedy wybuchałam śmiechem :stupid::lol:, zawsze jak mój tata w zimie ściągał polara i kładł go na rogówce, to ona na nim się kładła, a jak ktoś z nas źle się czuł to przychodziła do nas, siadała na kolanach i przechodziło. A potem musieliśmy wywieźć ją na działkę :shake:, nie wiem czemu, tak zadecydowali rodzice. W zimie codziennie do niej chodziliśmy, zanosiliśmy ciepłe mleczko i karmę, miała w schowku ciepłą budkę ze styropianem, kocykiem i wszystkim co trzeba jej było, a w drzwiach do schowka były małe drzwiczki którymi wychodziła na polowanie :razz:. Pewnego dnia pojechaliśmy z tatą na działkę, wtedy Babina strasznie miauczała i kręciła się koło mojego taty (jego lubiła najbardziej). Okazało się, że zaraz będzie rodzić :crazyeye:. Mój tata musiał być przy niej, a mi kazał iść gdzie indziej, bo na mnie parskała :roll:. Urodziły się dwa śliczne kotki, czarne jak mamusia, taty nigdy nie widzieliśmy. Wyłożyliśmy dodatkowymi kocykami budkę Biśki i dopiero miała ciepło :multi:. Któregoś dnia (kotki już otworzyły oczy) pojechaliśmy na działkę, ja zostałam w samochodzie bo rodzice mieli iść tylko zanieść mleko Balbinie i jej maluszkom. Jak wrócili, powiedzieli mi, że jeden kotek nie żyje i już go pochowali :placz::placz::placz:. Jak Kitka (tak nazwaliśmy ocalałą kotkę) już dorosła, to niestety musieliśmy wywieźć je do babci na wieś - znów nie wiedziałam czemu :roll:. Na drogę dostały zastrzyk uspokajający (tata jest pielęgniarzem, coś tam o tym wiedział :eviltong:), ale nic nie dało, więc trzeba było drugi. Siedziały w kartonie, Biśka wyszła i siedziała na zagłówku od kierowcy :loveu:. Ufff, dojechaliśmy! Dwa lata żyły sobie jak chciały, Kitka do tej pory, Balbinkę niestety kilka miesięcy przed wakacjami kopnęła cieląca się krowa :oops::shake::placz::placz::placz:. Jak przyjechaliśmy do babci i się o tym dowiedziałam, a do tego, że miała złamany kręgosłup i nie mogła chodzić, a znikła bez śladu, to myślałam, że zaryczę się na śmierć :shake::-(. Nie mam po niej nic - tylko jedne zdjęcie, jak trzymam ją na rękach a ona mi się wyrywa :evil_lol:. Dodam jeszcze, że teraz babcia ma chyba z 10 kotów :P. A Kitka nigdy nie dała się dotknąć - teraz wszystkie te koty tam są dzikie i nie dadzą się złapać :P. Ale się rozpisałam xD. Quote
ariss Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 pewnie,że możesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I pamiętaj,że Zorcia zawsze będzie,żyła w Twoim sercu gdzieś na dnie jest kawałek przeznaczony tylko dla niej i już żaden inny zwierz nie zabierze jej tego miejsca zawsze będzie w Twoim secu i dzięki temy była tak wspaniałym kotem!!!! Quote
Magot Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Już założyłam Zorci wątek... Karolina_Nett wzruszające...:-( Zorka zawsze piła wodę z wanny, to chyba miało jej przypominać wodopój...:lol: Nigdy nie z miski. No bo gdzieżby księżniczka miała pić ze zwykłej miseczki?! Niedopuszczalne:evil_lol: Nienawidziła obcych kotów, psów też nie. Pamiętam jak raz wyszłam z nią do ogródka, przy ogrodzeniu by akurat jakiś piesek, a Zorka wybiegła za płot i zaczęła go gonić:lol: Oj, tak wyjątkowa z niej była panienka:loveu::-( Było przed nią jeszcze całe życie! Quote
Recommended Posts