Asia & Ginger Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Jaki fajny banerek :cool3: i filmik o kręcidupku. :lol: :loveu: Quote
Magot Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Paulina_mickey']Kto Ci taki fajny banerek zrobił?:cool3: gassira:cool3: [quote name='Helga&Ares']filmik cudowny :loveu: rzeczywiście kręcidupka :D :eviltong::razz: [quote name='Paulina_mickey']Helga Ty też masz taki fajny banerek:loveu::diabloti: Bo Heldze też gassira robiła;) [quote name='Asia & Ginger']Jaki fajny banerek :cool3: i filmik o kręcidupku. :lol: :loveu: :evil_lol::evil_lol: I nick mam nareszcie nowy:) Quote
Cambel&Megi Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ehhhhhhhh miałam juz post napisany i mi sie skasował :placz: Tak wogóle to hej :oops: http://images31.fotosik.pl/97/ed41c9b43e3049efmed.jpg http://images32.fotosik.pl/95/2571c0278d05ebb3.jpg Kurcze, jaka śliczna ta kicia :loveu: :loveu: :loveu: Drakkarek jaki dużyy :):) http://images31.fotosik.pl/96/14640537e0204197.jpg Bossssski :iloveyou: Ale macie tereny do spacerów uhhh, zazdroszczę.. Śliczny banner :) Pozdrawiam gorąco, Kamila & Megi :razz: Quote
Magot Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Hej, super, że zajrzałyście do nas:cool3: Drakkarek już duży chłopak, 8 stycznia kończy 9 miesięcy, więc to już poważny wiek:razz: Zapraszamy na spacerek:cool3: Dzięki:loveu: Quote
Magot Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Heej!:grins: Tamten mi się już znudził:eviltong: Dzisiaj nagrałam Zorci filmik, więc jutro będzie:lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Fajny ten nowy nick. :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Karolina_Nett Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Nowy nick zauważyłam już dużo wcześniej, ale nie pisałam, bo myślałam że wszyscy zauważyli, to po co? ;) Quote
Magot Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Fajny ten nowy nick. :cool3: :cool3: :cool3:[/quote] Fajnie, że się podoba:lol: [quote name='Karolina_Nett']Nowy nick zauważyłam już dużo wcześniej, ale nie pisałam, bo myślałam że wszyscy zauważyli, to po co? ;)[/quote] ;):) Ech, jutro muszę iść z Zorcią do weta:-( Od popołudnia dość dziwnie się zachowuje. Ciągle miauczy, przy robieniu kupki w kuwecie strasznie buczy i co chwilę myje sobie tyłeczek:lol: Tata podejrzewa, że to może zapalenie jelit, wiec wizyta raczej konieczna:roll: Quote
Karolina_Nett Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Oby to nie było nic poważnego :thumbs:. Quote
a_ga.isk Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Hej ;) Tak sobie przeglądam jakiś czas Twoją galerię, że az postanowiłam coś napisać ;p Super fotki <tradycyjnie^^>, ciągle została mi słabość do spanieli :loveu: Quote
Magot Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Karolina_Nett']Oby to nie było nic poważnego :thumbs:.[/quote] :grins: [quote name='gassira']:kciuki: trzymamy mocno[/quote] Kici się poprawiło:multi: W kuwecie nie ma problemów i zachowuje się normalnie;) A pańcia głupia spanikowała i już kicię do weta chciała zaprowadzić:diabloti: [quote name='a_ga.isk']Hej ;) Tak sobie przeglądam jakiś czas Twoją galerię, że az postanowiłam coś napisać ;p Super fotki <tradycyjnie^^>, ciągle została mi słabość do spanieli :loveu:[/quote] Hey, witamy kolejną nową osobę w galerii:grins: I oczywiscie zapraszamy częściej:cool3: Quote
Magot Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Karolina_Nett']A to może coś zjadła, albo coś? Chyba tak:lol: A tak Zorka prosi o głaskanie:razz: Miłego słuchania! http://www.wrzuta.pl/film/ztNQS8nDu1/zorka Quote
Karolina_Nett Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Moja miałczała jak się ją głaskało czasami, to było dobijające ;). Quote
Asia & Ginger Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Dobrze, że z Zorcią już lepiej. :p :multi: Quote
ATLANTYDA Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Witamy milutko :multi::lol: Trochę miałam zaległości ale nadrobione :evil_lol: Quote
Magot Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Karolina_Nett']Moja miałczała jak się ją głaskało czasami, to było dobijające ;).[/quote] Te miauki czasem mnie też dobijają:lol::diabloti: [quote name='Asia & Ginger']Dobrze, że z Zorcią już lepiej. :p :multi:[/quote] Mam nadzieję, że już żadnych kocich rewolucji nie będzie!:multi: [quote name='ATLANTYDA']Witamy milutko :multi::lol: Trochę miałam zaległości ale nadrobione :evil_lol:[/quote] Witanko:loveu: Tyle tych galerii do odwiedzenia, że już można się pogubić:evil_lol:;) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 słodko maleńka mrauczy , ja uwielbiam jak zwierzaki do mnie gadają i nigdy mnie to nie męczy :) ale moja kocica nie lubi być głaskana i raczej prycha na nas niż prosi o miziaki . Spanieli piękny no i za kilkadziesiąt minut bedzie można mu życzenia składać :) duży chłop z niego :) Quote
Magot Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Rudzia-Bianca']słodko maleńka mrauczy , ja uwielbiam jak zwierzaki do mnie gadają i nigdy mnie to nie męczy :) ale moja kocica nie lubi być głaskana i raczej prycha na nas niż prosi o miziaki . Spanieli piękny no i za kilkadziesiąt minut bedzie można mu życzenia składać :) duży chłop z niego :)[/quote] :loveu:witam wszystkich z 9- miesiecznym Drakkarkiem:loveu: :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='magda_drakkar']:loveu:witam wszystkich z 9- miesiecznym Drakkarkiem:loveu: :cool3:[/quote] Wsyskiego najlepsiejsego dla Drakusia z okazji 9-tej miesięcznicy. :cool3: :lol: :BIG: :new-bday: :cunao: :laola: Quote
ariss Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Naj,Naj ,Naj :new-bday::BIG::tort::new-bday::BIG::laola::Cool!::Cool!::multi: Quote
Magot Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Wsyskiego najlepsiejsego dla Drakusia z okazji 9-tej miesięcznicy. :cool3: :lol: :BIG: :new-bday: :cunao: :laola: [quote name='gassira']Naj,Naj ,Naj :new-bday::BIG::tort::new-bday::BIG::laola::Cool!::Cool!::multi: Dziękujemy!!:bluepaw::calus: Może dziś będą jakieś foty:razz: Quote
Recommended Posts