Jump to content
Dogomania

Cocker spaniel Drakkar + miaukunka Zorka[*]

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Kto Ci taki fajny banerek zrobił?:cool3:
gassira:cool3:

[quote name='Helga&Ares']filmik cudowny :loveu: rzeczywiście kręcidupka :D
:eviltong::razz:

[quote name='Paulina_mickey']Helga Ty też masz taki fajny banerek:loveu::diabloti:
Bo Heldze też gassira robiła;)

[quote name='Asia & Ginger']Jaki fajny banerek :cool3: i filmik o kręcidupku. :lol: :loveu:
:evil_lol::evil_lol: I nick mam nareszcie nowy:)

Posted

Ehhhhhhhh miałam juz post napisany i mi sie skasował :placz:
Tak wogóle to hej :oops:
http://images31.fotosik.pl/97/ed41c9b43e3049efmed.jpg
http://images32.fotosik.pl/95/2571c0278d05ebb3.jpg
Kurcze, jaka śliczna ta kicia :loveu: :loveu: :loveu:

Drakkarek jaki dużyy :):)
http://images31.fotosik.pl/96/14640537e0204197.jpg
Bossssski :iloveyou:

Ale macie tereny do spacerów uhhh, zazdroszczę..

Śliczny banner :)
Pozdrawiam gorąco,
Kamila & Megi :razz:

Posted

Hej, super, że zajrzałyście do nas:cool3: Drakkarek już duży chłopak, 8 stycznia kończy 9 miesięcy, więc to już poważny wiek:razz:
Zapraszamy na spacerek:cool3:
Dzięki:loveu:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Fajny ten nowy nick. :cool3: :cool3: :cool3:[/quote]
Fajnie, że się podoba:lol:

[quote name='Karolina_Nett']Nowy nick zauważyłam już dużo wcześniej, ale nie pisałam, bo myślałam że wszyscy zauważyli, to po co? ;)[/quote]
;):)

Ech, jutro muszę iść z Zorcią do weta:-( Od popołudnia dość dziwnie się zachowuje. Ciągle miauczy, przy robieniu kupki w kuwecie strasznie buczy i co chwilę myje sobie tyłeczek:lol: Tata podejrzewa, że to może zapalenie jelit, wiec wizyta raczej konieczna:roll:

Posted

Hej ;)
Tak sobie przeglądam jakiś czas Twoją galerię, że az postanowiłam coś napisać ;p
Super fotki <tradycyjnie^^>, ciągle została mi słabość do spanieli :loveu:

Posted

[quote name='Karolina_Nett']Oby to nie było nic poważnego :thumbs:.[/quote]
:grins:
[quote name='gassira']:kciuki: trzymamy mocno[/quote]
Kici się poprawiło:multi: W kuwecie nie ma problemów i zachowuje się normalnie;) A pańcia głupia spanikowała i już kicię do weta chciała zaprowadzić:diabloti:

[quote name='a_ga.isk']Hej ;)
Tak sobie przeglądam jakiś czas Twoją galerię, że az postanowiłam coś napisać ;p
Super fotki <tradycyjnie^^>, ciągle została mi słabość do spanieli :loveu:[/quote]
Hey, witamy kolejną nową osobę w galerii:grins: I oczywiscie zapraszamy częściej:cool3:

Posted

[quote name='Karolina_Nett']Moja miałczała jak się ją głaskało czasami, to było dobijające ;).[/quote]
Te miauki czasem mnie też dobijają:lol::diabloti:

[quote name='Asia & Ginger']Dobrze, że z Zorcią już lepiej. :p :multi:[/quote]
Mam nadzieję, że już żadnych kocich rewolucji nie będzie!:multi:

[quote name='ATLANTYDA']Witamy milutko :multi::lol:
Trochę miałam zaległości ale nadrobione :evil_lol:[/quote]
Witanko:loveu: Tyle tych galerii do odwiedzenia, że już można się pogubić:evil_lol:;)

Posted

słodko maleńka mrauczy , ja uwielbiam jak zwierzaki do mnie gadają i nigdy mnie to nie męczy :)

ale moja kocica nie lubi być głaskana i raczej prycha na nas niż prosi o miziaki .

Spanieli piękny no i za kilkadziesiąt minut bedzie można mu życzenia składać :) duży chłop z niego :)

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']słodko maleńka mrauczy , ja uwielbiam jak zwierzaki do mnie gadają i nigdy mnie to nie męczy :)

ale moja kocica nie lubi być głaskana i raczej prycha na nas niż prosi o miziaki .

Spanieli piękny no i za kilkadziesiąt minut bedzie można mu życzenia składać :) duży chłop z niego :)[/quote]
:loveu:witam wszystkich z 9- miesiecznym Drakkarkiem:loveu: :cool3:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Wsyskiego najlepsiejsego dla Drakusia z okazji 9-tej miesięcznicy. :cool3: :lol: :BIG: :new-bday: :cunao: :laola:

[quote name='gassira']Naj,Naj ,Naj
:new-bday::BIG::tort::new-bday::BIG::laola::Cool!::Cool!::multi:
Dziękujemy!!:bluepaw::calus: Może dziś będą jakieś foty:razz: