Jump to content
Dogomania

Cocker spaniel Drakkar + miaukunka Zorka[*]

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej, już jesteśmy:grins: Przez weekend byłam w Poznaniu;) (Drakar został u mojej babci)

Olusia, Sweetaśna, gordonowa, Martunia, Squarias , moniska, Asia & Ginger, Estera, dogg- Bardzo dziękujemy:Rose:
Asiu, kombinezon w zupełności ruchów psiakowi nie krępuje, tylko z początku Drakar chodził w nim jak kosmita, a teraz na jego widok merda ogonem, piszczy, kręci piruety itp. bo wie że zaraz pójdziemy na spacer:evil_lol::lol:

PS. Jak można się było spodziewać, psich fot póki co brak:diabloti:

Posted

[quote name='magda_drakkar']Asiu, kombinezon w zupełności ruchów psiakowi nie krępuje, tylko z początku Drakar chodził w nim jak kosmita, a teraz na jego widok merda ogonem, piszczy, kręci piruety itp. bo wie że zaraz pójdziemy na spacer:evil_lol::lol:
A no to super. :cool3: :multi: :p

[quote name='Czarna_Owieczka']Hej :)
Kombinezon, fajna rzecz. Kurcze, to dobry pomysł na śnieżne kule zimą :cool3:
ach, galeria mnie natycha :razz:
Taki kombinezonik to idealna metoda zapobiegania śnieżnym kulom. :cool3: :evil_lol:

Posted

Cześć Drakusie ^.^
Co tam u was? ;)
Dawać foty :evil_lol:
tak, tak wiem co sobie pomyślisz, nie było jej miesiąc nagle przychodzi bez żadnego przepraszam tylko 'dawać foty' ale taki już mój urok xD a przepraszam powiedzieć mogę, mogę, lecz nie muszę xD

Posted

Hej, u nas wszystko w porządku, niedawno wróciliśmy ze spaceru, mały dostał jeść i teraz smacznie śpi:cool3: A jeszcze dzisiaj musze mu rozczesać kilka kołtunów:diabloti:
Zdjęcia najszybciej jutro;)[FONT=&quot][/FONT]

Posted

magda_drakkar napisał(a):
Hej, u nas wszystko w porządku, niedawno wróciliśmy ze spaceru, mały dostał jeść i teraz smacznie śpi:cool3: A jeszcze dzisiaj musze mu rozczesać kilka kołtunów:diabloti:
Zdjęcia najszybciej jutro;)
tia...mały :diabloti: Taki malutki to on nie jest :eviltong:
zdjęcia jakieś daaaj :loveu:

Posted

Anka_ZG- Fryzura nie taka nowa, on ostatnio był strzyżony ponad miesiąc temu, co pewnie da się zauważyć po fotach, które dam za chwilę:diabloti:, ale dziękuje;)
Estera- 'duży' jakoś by głupio brzmiało:diabloti:
Wedle życzenia:cool3:

Posted

Sweetaśna, i nawet oczko do Ciebie puszcza:diabloti:
Olusia, Czarna_Owieczka, Martunia, gordonowa, Asia & Ginger, Cockermaniaczka, Izabela124., Estera- Dziękujemy:loveu:, (prawie) zawsze do usług:diabloti: