Jump to content
Dogomania

Cocker spaniel Drakkar + miaukunka Zorka[*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='Magda:)']Witamy w sobotę:loveu:
Pimpek, to groszak z mojej kolekcji, więc co, można sobie obrysować:diabloti::eviltong:
Wszystkie pola na fotkach są 'nasze' A jutro przejedziemy się na inny, większy teren niedaleko dziadków:):eviltong: Więc pewnie znów będą fotki, o ile ktoś chce... :lol:
dziękujemy serdecznie za życzenia;)
Ja chcę. :cool3: :multi:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Ja chcę. :cool3: :multi:
No to będą:eviltong:

[quote name='Karolajnaxx']

[quote name='Talagia']
Dziękujemy za kartki:loveu::calus:

Posted

Dziękujemy za życzonka:bigcool: Witaj u nas, Rudzia-Bianca i oczywiście zapraszamy częściej:cool3:.
Gassi, czyżby ta kartka to Twoja robota?:diabloti::loveu:

Posted

Magda:) napisał(a):
Chciałaś chyba powiedzieć, że JESZCZE takich nie potrafisz robić?:cool3: W każdym bądź razie, kartka bardzo ładna:)

kiedyś będę robiła lepsze;):evil_lol:

Posted

Nawet nie wiesz jak Ci zazdraszczam tego talentu:loveu:
Chciałabym sobie w podpisie ustawić bannerek od Ciebie, ale tak, żeby po naciśnięciu na ban przekierowało do naszej galerii:lol: Jakaś instrukcja jak to zrobić, bo jestem ciężko kapująca i sama nie umiem:lol:?

Posted

Magda:) napisał(a):
Nawet nie wiesz jak Ci zazdraszczam tego talentu:loveu:
Chciałabym sobie w podpisie ustawić bannerek od Ciebie, ale tak, żeby po naciśnięciu na ban przekierowało do naszej galerii:lol: Jakaś instrukcja jak to zrobić, bo jestem ciężko kapująca i sama nie umiem:lol:?

talentu to ja nie mam-tylko po najmniejszej lini oporu z tymi banerkami jadę-ale jeszcze na dogo takich nie widziałam,więc przynajmniej są orginalne;)
Ja też linkować nie umiem,bo to jest jakiś kod.Ale powiedz który banerek wybrałaś,bo chyba 2 Ci zrobiłam;) to poproszę żeby mi dobra dusza podlinkowała.
A tak na marginesie to mam dla Ciebie jeszcze jeden baner ale że już dostałaś dwa to musisz na nowy trochę poczekać;):evil_lol:

Posted

[quote name='gassira']talentu to ja nie mam-tylko po najmniejszej lini oporu z tymi banerkami jadę-ale jeszcze na dogo takich nie widziałam,więc przynajmniej są orginalne;)
Ja też linkować nie umiem,bo to jest jakiś kod.Ale powiedz który banerek wybrałaś,bo chyba 2 Ci zrobiłam;) to poproszę żeby mi dobra dusza podlinkowała.
A tak na marginesie to mam dla Ciebie jeszcze jeden baner ale że już dostałaś dwa to musisz na nowy trochę poczekać;):evil_lol:
Ale z Ciebie skromniacha - masz talenta i koniec kropka:eviltong:
A wybrałam sobie ten banner

I pokaż ten nowy jak najszybciej, bo już się doczekać nie mogę:cool3:

Posted

[quote name='Magda:)']Ale z Ciebie skromniacha - masz talenta i koniec kropka:eviltong:
A wybrałam sobie ten banner

I pokaż ten nowy jak najszybciej, bo już się doczekać nie mogę:cool3:

Prośba wysłana więc na dniach powinnaś mieć-nie wiem jak to w święta będzie;)
a baner to już chyba po nowym roku Ci pokażę;)

Posted

Buu... Ustawiłam sobie ten baner, ale po naciśnieciu w niego nic sie nie dzieje:shake::-( Mimo wszystko dzieki. Chyba ustawię sobie ten co miałam.

Posted

[quote name='gassira']wygląda ślicznie;):evil_lol:
Mi też sią podoba:loveu:

ciekawe kiedy będę mógł spałaszować tę pyszną kość, którą wczoraj dostałem pod choinkę?

kropelki wody na oknie o wschodzie slońca:lol: