Asia & Ginger Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='Magda:)']Witamy w sobotę:loveu: Pimpek, to groszak z mojej kolekcji, więc co, można sobie obrysować:diabloti::eviltong: Wszystkie pola na fotkach są 'nasze' A jutro przejedziemy się na inny, większy teren niedaleko dziadków:):eviltong: Więc pewnie znów będą fotki, o ile ktoś chce... :lol: dziękujemy serdecznie za życzenia;) Ja chcę. :cool3: :multi: Quote
Magot Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='Asia & Ginger']Ja chcę. :cool3: :multi: No to będą:eviltong: [quote name='Karolajnaxx'] [quote name='Talagia'] Dziękujemy za kartki:loveu::calus: Quote
Cambel&Megi Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Przyszłyśmy z życzeniami :) po chwilowej nieobecności..........:oops: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9148783&postcount=1826 Quote
Magot Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Dziękujemy za karteczkę!:loveu: No i mam nadzieję, że już nas nie będziecie tak zaniedbywać...:diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Obiecujemy poprawę, teraz będziemy na bieżąco ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Witam u Was, Magdo piękny Psiak :) Quote
Asia & Ginger Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Życzonka od nas: http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=231 Quote
Magot Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Dziękujemy za życzonka:bigcool: Witaj u nas, Rudzia-Bianca i oczywiście zapraszamy częściej:cool3:. Gassi, czyżby ta kartka to Twoja robota?:diabloti::loveu: Quote
ariss Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 no niestety ja takich nie potrafię robić-to świąteczny prezent od Eri:cool3::loveu: Quote
Magot Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Chciałaś chyba powiedzieć, że JESZCZE takich nie potrafisz robić?:cool3: W każdym bądź razie, kartka bardzo ładna:) Quote
ariss Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Magda:) napisał(a):Chciałaś chyba powiedzieć, że JESZCZE takich nie potrafisz robić?:cool3: W każdym bądź razie, kartka bardzo ładna:) kiedyś będę robiła lepsze;):evil_lol: Quote
Magot Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Nawet nie wiesz jak Ci zazdraszczam tego talentu:loveu: Chciałabym sobie w podpisie ustawić bannerek od Ciebie, ale tak, żeby po naciśnięciu na ban przekierowało do naszej galerii:lol: Jakaś instrukcja jak to zrobić, bo jestem ciężko kapująca i sama nie umiem:lol:? Quote
ariss Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Magda:) napisał(a):Nawet nie wiesz jak Ci zazdraszczam tego talentu:loveu: Chciałabym sobie w podpisie ustawić bannerek od Ciebie, ale tak, żeby po naciśnięciu na ban przekierowało do naszej galerii:lol: Jakaś instrukcja jak to zrobić, bo jestem ciężko kapująca i sama nie umiem:lol:? talentu to ja nie mam-tylko po najmniejszej lini oporu z tymi banerkami jadę-ale jeszcze na dogo takich nie widziałam,więc przynajmniej są orginalne;) Ja też linkować nie umiem,bo to jest jakiś kod.Ale powiedz który banerek wybrałaś,bo chyba 2 Ci zrobiłam;) to poproszę żeby mi dobra dusza podlinkowała. A tak na marginesie to mam dla Ciebie jeszcze jeden baner ale że już dostałaś dwa to musisz na nowy trochę poczekać;):evil_lol: Quote
Magot Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 [quote name='gassira']talentu to ja nie mam-tylko po najmniejszej lini oporu z tymi banerkami jadę-ale jeszcze na dogo takich nie widziałam,więc przynajmniej są orginalne;) Ja też linkować nie umiem,bo to jest jakiś kod.Ale powiedz który banerek wybrałaś,bo chyba 2 Ci zrobiłam;) to poproszę żeby mi dobra dusza podlinkowała. A tak na marginesie to mam dla Ciebie jeszcze jeden baner ale że już dostałaś dwa to musisz na nowy trochę poczekać;):evil_lol: Ale z Ciebie skromniacha - masz talenta i koniec kropka:eviltong: A wybrałam sobie ten banner I pokaż ten nowy jak najszybciej, bo już się doczekać nie mogę:cool3: Quote
ariss Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [quote name='Magda:)']Ale z Ciebie skromniacha - masz talenta i koniec kropka:eviltong: A wybrałam sobie ten banner I pokaż ten nowy jak najszybciej, bo już się doczekać nie mogę:cool3: Prośba wysłana więc na dniach powinnaś mieć-nie wiem jak to w święta będzie;) a baner to już chyba po nowym roku Ci pokażę;) Quote
Magot Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Buu... Ustawiłam sobie ten baner, ale po naciśnieciu w niego nic sie nie dzieje:shake::-( Mimo wszystko dzieki. Chyba ustawię sobie ten co miałam. Quote
Magot Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Już sobię poradziłam i jest ok!:multi: Quote
Magot Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 [quote name='gassira']wygląda ślicznie;):evil_lol: Mi też sią podoba:loveu: ciekawe kiedy będę mógł spałaszować tę pyszną kość, którą wczoraj dostałem pod choinkę? kropelki wody na oknie o wschodzie slońca:lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 http://images24.fotosik.pl/131/c633f88773bd975c.jpg Biedny Drakkarek, niby dostał prezent, ale zjeść go już nie dadzą. :shake: :mad: :evil_lol: http://images30.fotosik.pl/131/43216431a14a4b62.jpg Fajnie wyszły te kropelki. :cool3: :p Quote
Recommended Posts