McDzik Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Co Ty im życzysz !!! Doskonałe a nie bardzo dobre mają być!!! :lol: PS... Oceny jakie można dostac na ringu: doskonała bardzo dobra dobra dostateczna dyskwalifikacja nie do oceny Quote
koziolek matolek Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='magda_drakkar']UWAGA! Nowe fotki:cool3:!! Zrobione zostały wczoraj, w domu i ogrodzie kuzynki;) Zapraszam do oglądania. Oo, a tutaj ze swoją pańcią, czyli ze mną:evil_lol:: NOOOO...niby ladny piecho,taki Leonid Breżniew, no :evil_lol:nie???? Quote
McDzik Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Co ma piernik do wiatraka??? My tu czekamy na wyniki z Kraka :D ależ mi się rymło ^^ Quote
Pimpek Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 McDzik napisał(a):AAA no chyba, że tak ^^ to o której na miejscu Ty byłaś? I czemu nie jesteś pewna, czy im dobrze poszło? W pół do 11. Bo zeszli pierwsi a jak przechodziłam obok nich to Magda mówiła coś do mamy 'na początku było dobrze ale...". Gdy w końcu do niej zagadałam to już sie zbierała więc też czekam na wyniki xD Quote
McDzik Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Pimpek napisał(a):W pół do 11. Bo zeszli pierwsi a jak przechodziłam obok nich to Magda mówiła coś do mamy 'na początku było dobrze ale...". Gdy w końcu do niej zagadałam to już sie zbierała więc też czekam na wyniki xD Ehh, tym co teraz powiedziałaś juz podałas wynik. Quote
Magot Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Dostaliśmy oc. bdb;) Ale cieszy mnie to, że Drakkar nie był już tak potwornie zestresowany jak ostatnio w Krośnie, chociaż i tak trochę spięty był:roll: Jakoś mu się ostatnio źle te wystawy kojarzą i myśle, że zamiast wystawiać się w Przemyślu, pojedziemy jako widzowie, żeby zobaczył, że na wystawie może być fajnie, pobawił się z innymi psiakami i ludźmi:loveu: No i duużo spacerków do miasta:) Ja nad sobą chyba też powinnam popracować i się tak nie stresować, bo pies to wyczuwa, a później jest jak jest:roll: To by było na tyle:evil_lol: później dam kilka fotek;) Quote
McDzik Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Czarna_Owieczka wykrakała Wam ocene ^^ Iii.. nie ma co się martwić :) Fajnie, że już masz pomysł co z tym wszystkim zrobić :) I mieliście ten sam ring co my chyba? Dla mnie impreza fajna pod względem -spotkać znajomych, poznać nowych, pośmiać się i fajnie spędzić czas ok-a że pies mój przegrał z psem w ZUPEŁNIE innym typie to tylko obraz tego, co woli sędzia i trudno - pojedziemy gdzie indziej do kogo innego i jeszcze wygramy ;) Ja też jestem z zachowania mojego psa zadowolona, jak najpierw wyczytałam na dogo, że mamy hale a wszyscy są na zewnątrz, to byłam zła, bo wiedziałam, że mój pies woli trawke i świerze powietrze od tej duchoty w zamknięciu, bałam się, że stanie w barana i nie pójdzie, a o dziwo chodził jak ta lala :) .. Dlatego też mnie cieszy, że z każdą wystawą jest coraz lepiej, ja też się troche stresuje i to się na psie troche odbija, fakt, no ale co z tym zrobie-nic ;) Wystawiam już kilkalat i zawsze ten lekki stres był i będzie, chociaż przedwczoraj tak fajnie się bawiłam, że było go zdecydowanie mniej. Quote
Magot Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 McDzik, i tak gratulacje:cool3::multi: Nie ma się co przejmować tą jedną bardzo dobrą, przecież jest tyle wystaw, że jeszcze niejedną na pewno wygramy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
McDzik Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Phiii no pewnie :cool3: jeszcze nasze psy championami będą :cool3: ja jadę za 2 tygodnie na Słowacje, może tam coś z Arnim powalczymy, jeszcze jego tatusiek utytułowany z nami jedzie (a raczej ja z nimi xD) także pokażemy wszystkim na co nas stać :cool3: Madziu, a nie myślałaś nad Białystokiem? Ja się uparłam, że mój będzie miał Mł.Ch.Pl, a jak się na coś już upre, to nie odpuszczam! I chce tam zgłosić :cool3: Quote
Magot Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 McDzik napisał(a):Phiii no pewnie :cool3: jeszcze nasze psy championami będą :cool3: ja jadę za 2 tygodnie na Słowacje, może tam coś z Arnim powalczymy, jeszcze jego tatusiek utytułowany z nami jedzie (a raczej ja z nimi xD) także pokażemy wszystkim na co nas stać :cool3: Madziu, a nie myślałaś nad Białystokiem? Ja się uparłam, że mój będzie miał Mł.Ch.Pl, a jak się na coś już upre, to nie odpuszczam! I chce tam zgłosić :cool3: Myślałam, ale jednak odpuszczam. Robimy sobie przerwę w wystawach do listopada, teraz raczej nie ma po co go wystawiać, skoro to dla niego taki stres, teraz trzeba nam nim dużo popracować, żeby na następny raz wyszedł na ring odważny i wesoły:loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 McDzik napisał(a): Madziu, a nie myślałaś nad Białystokiem? Ja się uparłam, że mój będzie miał Mł.Ch.Pl, a jak się na coś już upre, to nie odpuszczam! I chce tam zgłosić Mądrze pisze, atakujcie Białystok :evil_lol: 30-31 sierpnia :cool3: Quote
Pimpek Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Magda, święte słowa ;) Następnym razem będzie o wiele lepiej :loveu: A i tak gratuluję :cool3: Quote
Magot Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Ups, prawie bym zapomniała napisać:evil_lol::oops: Dzisiaj mi i Drakusiowi mija pierwszy wspólny roczek:loveu::loveu::loveu: [SIZE=2]Ale to szybko zleciało:cool3::loveu: Fotki ze wczoraj;) Quote
Pimpek Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Gratulujemy wspólnego roczku :loveu: http://images23.fotosik.pl/238/f415a6df1b8eb0c6.jpg Piękny :) Ps. miło mi było Cię poznać ;):loveu: Quote
Tepes Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Gratuluję rocznicy!!:) Śliczny Drakkarek:) a w końcu które miejsce jaka ocena??:) Quote
Rahl Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Acctiually']Gratuluję rocznicy!!:) Śliczny Drakkarek:) a w końcu które miejsce jaka ocena??:) bardzo dobra ;) Quote
Asia & Ginger Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Gratuluję oceny bdb!!! :klacz: :klacz: :klacz: I życzę Tobie i Drakusiowi jeszcze wielu, wielu wspólnie spędzonych lat. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
McDzik Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 magda_drakkar napisał(a):Myślałam, ale jednak odpuszczam. Robimy sobie przerwę w wystawach do listopada, teraz raczej nie ma po co go wystawiać, skoro to dla niego taki stres, teraz trzeba nam nim dużo popracować, żeby na następny raz wyszedł na ring odważny i wesoły:loveu: Iii.. z tych zdjęć nie wygląda na takiego, co by to marzył o ucieczce z ringu, nie jest skulony czy coś :) Myślę, że to raczej stresik właścicielki :eviltong: a co to się stało, że Wam kolorki połączyli? Poprzednim razem cały czas Was rozdzielali chyba z tego co pamiętam? Czy źle myśle? :oops: ------------ No ale jeśli nie, to szanuje decyzje, popracujcie do listopada i wtedy przyatakujcie :eviltong: ------------ Wszystkiego naj Naj z okazji rocznicy :loveu: Quote
basia bonnie Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Gratulacje ocenki bdb!! :) :multi: McDzik, będziesz może na warszawskiej wystawie? :) Quote
Magot Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Dzięki:loveu: :Rose: McDzik napisał(a):Iii.. z tych zdjęć nie wygląda na takiego, co by to marzył o ucieczce z ringu, nie jest skulony czy coś :) Myślę, że to raczej stresik właścicielki :eviltong: a co to się stało, że Wam kolorki połączyli? Poprzednim razem cały czas Was rozdzielali chyba z tego co pamiętam? Czy źle myśle? :oops: ------------ No ale jeśli nie, to szanuje decyzje, popracujcie do listopada i wtedy przyatakujcie :eviltong: ------------ Wszystkiego naj Naj z okazji rocznicy :loveu: No mi się też tak wydaje. Od marca połączyli wszystkie kolorki;) Quote
jamnicze Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 KWIATUSZKI DLA PIEKNEGO PIESKA I JEGO PANI :Rose: No mi się też tak wydaje. Od marca połączyli wszystkie kolorki;) no to zwiększyli Wam konkurencje, w innych rasach też tak zrobili, czy to decyzja tylko odnośnie cockerów? Quote
Recommended Posts