Jump to content
Dogomania

Cocker spaniel Drakkar + miaukunka Zorka[*]

Recommended Posts

Posted

Co Ty im życzysz !!! Doskonałe a nie bardzo dobre mają być!!! :lol:

PS...
Oceny jakie można dostac na ringu:
doskonała
bardzo dobra
dobra
dostateczna
dyskwalifikacja
nie do oceny

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magda_drakkar']UWAGA! Nowe fotki:cool3:!! Zrobione zostały wczoraj, w domu i ogrodzie kuzynki;) Zapraszam do oglądania.

Oo, a tutaj ze swoją pańcią, czyli ze mną:evil_lol::

NOOOO...niby ladny piecho,taki Leonid Breżniew, no :evil_lol:nie????

Posted

McDzik napisał(a):
AAA no chyba, że tak ^^ to o której na miejscu Ty byłaś? I czemu nie jesteś pewna, czy im dobrze poszło?

W pół do 11. Bo zeszli pierwsi a jak przechodziłam obok nich to Magda mówiła coś do mamy 'na początku było dobrze ale...". Gdy w końcu do niej zagadałam to już sie zbierała więc też czekam na wyniki xD

Posted

Pimpek napisał(a):
W pół do 11. Bo zeszli pierwsi a jak przechodziłam obok nich to Magda mówiła coś do mamy 'na początku było dobrze ale...". Gdy w końcu do niej zagadałam to już sie zbierała więc też czekam na wyniki xD

Ehh, tym co teraz powiedziałaś juz podałas wynik.

Posted

Dostaliśmy oc. bdb;) Ale cieszy mnie to, że Drakkar nie był już tak potwornie zestresowany jak ostatnio w Krośnie, chociaż i tak trochę spięty był:roll: Jakoś mu się ostatnio źle te wystawy kojarzą i myśle, że zamiast wystawiać się w Przemyślu, pojedziemy jako widzowie, żeby zobaczył, że na wystawie może być fajnie, pobawił się z innymi psiakami i ludźmi:loveu: No i duużo spacerków do miasta:) Ja nad sobą chyba też powinnam popracować i się tak nie stresować, bo pies to wyczuwa, a później jest jak jest:roll:
To by było na tyle:evil_lol: później dam kilka fotek;)

Posted

Czarna_Owieczka wykrakała Wam ocene ^^
Iii.. nie ma co się martwić :) Fajnie, że już masz pomysł co z tym wszystkim zrobić :) I mieliście ten sam ring co my chyba? Dla mnie impreza fajna pod względem -spotkać znajomych, poznać nowych, pośmiać się i fajnie spędzić czas ok-a że pies mój przegrał z psem w ZUPEŁNIE innym typie to tylko obraz tego, co woli sędzia i trudno - pojedziemy gdzie indziej do kogo innego i jeszcze wygramy ;) Ja też jestem z zachowania mojego psa zadowolona, jak najpierw wyczytałam na dogo, że mamy hale a wszyscy są na zewnątrz, to byłam zła, bo wiedziałam, że mój pies woli trawke i świerze powietrze od tej duchoty w zamknięciu, bałam się, że stanie w barana i nie pójdzie, a o dziwo chodził jak ta lala :) .. Dlatego też mnie cieszy, że z każdą wystawą jest coraz lepiej, ja też się troche stresuje i to się na psie troche odbija, fakt, no ale co z tym zrobie-nic ;) Wystawiam już kilkalat i zawsze ten lekki stres był i będzie, chociaż przedwczoraj tak fajnie się bawiłam, że było go zdecydowanie mniej.

Posted

McDzik, i tak gratulacje:cool3::multi:

Nie ma się co przejmować tą jedną bardzo dobrą, przecież jest tyle wystaw, że jeszcze niejedną na pewno wygramy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Phiii no pewnie :cool3: jeszcze nasze psy championami będą :cool3: ja jadę za 2 tygodnie na Słowacje, może tam coś z Arnim powalczymy, jeszcze jego tatusiek utytułowany z nami jedzie (a raczej ja z nimi xD) także pokażemy wszystkim na co nas stać :cool3: Madziu, a nie myślałaś nad Białystokiem? Ja się uparłam, że mój będzie miał Mł.Ch.Pl, a jak się na coś już upre, to nie odpuszczam! I chce tam zgłosić :cool3:

Posted

McDzik napisał(a):
Phiii no pewnie :cool3: jeszcze nasze psy championami będą :cool3: ja jadę za 2 tygodnie na Słowacje, może tam coś z Arnim powalczymy, jeszcze jego tatusiek utytułowany z nami jedzie (a raczej ja z nimi xD) także pokażemy wszystkim na co nas stać :cool3: Madziu, a nie myślałaś nad Białystokiem? Ja się uparłam, że mój będzie miał Mł.Ch.Pl, a jak się na coś już upre, to nie odpuszczam! I chce tam zgłosić :cool3:

Myślałam, ale jednak odpuszczam. Robimy sobie przerwę w wystawach do listopada, teraz raczej nie ma po co go wystawiać, skoro to dla niego taki stres, teraz trzeba nam nim dużo popracować, żeby na następny raz wyszedł na ring odważny i wesoły:loveu:

Posted

McDzik napisał(a):
Madziu, a nie myślałaś nad Białystokiem? Ja się uparłam, że mój będzie miał Mł.Ch.Pl, a jak się na coś już upre, to nie odpuszczam! I chce tam zgłosić

Mądrze pisze, atakujcie Białystok :evil_lol: 30-31 sierpnia :cool3:

Posted

Ups, prawie bym zapomniała napisać:evil_lol::oops:

Dzisiaj mi i Drakusiowi mija pierwszy wspólny roczek:loveu::loveu::loveu:
[SIZE=2]Ale to szybko zleciało:cool3::loveu:

Fotki ze wczoraj;)

Posted

magda_drakkar napisał(a):
Myślałam, ale jednak odpuszczam. Robimy sobie przerwę w wystawach do listopada, teraz raczej nie ma po co go wystawiać, skoro to dla niego taki stres, teraz trzeba nam nim dużo popracować, żeby na następny raz wyszedł na ring odważny i wesoły:loveu:

Iii.. z tych zdjęć nie wygląda na takiego, co by to marzył o ucieczce z ringu, nie jest skulony czy coś :) Myślę, że to raczej stresik właścicielki :eviltong: a co to się stało, że Wam kolorki połączyli? Poprzednim razem cały czas Was rozdzielali chyba z tego co pamiętam? Czy źle myśle? :oops:
------------
No ale jeśli nie, to szanuje decyzje, popracujcie do listopada i wtedy przyatakujcie :eviltong:
------------
Wszystkiego naj Naj z okazji rocznicy :loveu:

Posted

Dzięki:loveu: :Rose:

McDzik napisał(a):
Iii.. z tych zdjęć nie wygląda na takiego, co by to marzył o ucieczce z ringu, nie jest skulony czy coś :) Myślę, że to raczej stresik właścicielki :eviltong: a co to się stało, że Wam kolorki połączyli? Poprzednim razem cały czas Was rozdzielali chyba z tego co pamiętam? Czy źle myśle? :oops:
------------
No ale jeśli nie, to szanuje decyzje, popracujcie do listopada i wtedy przyatakujcie :eviltong:
------------
Wszystkiego naj Naj z okazji rocznicy :loveu:

No mi się też tak wydaje.
Od marca połączyli wszystkie kolorki;)

Posted

KWIATUSZKI DLA PIEKNEGO PIESKA I JEGO PANI :Rose:

No mi się też tak wydaje.
Od marca połączyli wszystkie kolorki;)

no to zwiększyli Wam konkurencje, w innych rasach też tak zrobili, czy to decyzja tylko odnośnie cockerów?