Jump to content
Dogomania

Cocker spaniel Drakkar + miaukunka Zorka[*]

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda_drakkar napisał(a):
A jaki poszarpany:roll:

Z takimi dyskami to niestety z psem dlugo nieporzyje :roll: Ale na szczescie niesa one az takie drogie jak niektore te twardsze po 50zl za jedno

Posted

Nera- napisał(a):
Z takimi dyskami to niestety z psem dlugo nieporzyje :roll: Ale na szczescie niesa one az takie drogie jak niektore te twardsze po 50zl za jedno

Na szczęście Drakkar nie jest typem psa niszczyciela, ten dysk mamy już dobre pół roku:cool3:

Posted

Na szczęście Drakkar nie jest typem psa niszczyciela, ten dysk mamy już dobre pół roku:cool3:

Tak samo jak Blaki, przez 4 lata ucierpiała jedna gumowa zabawka :cool3: ( no trochę gorzej z pluszakami :lol:)

Posted

Witam po chwilowej nieobecności :) Ja to mam z tymi FB, ciagle jakies zaległości, mimo, iż staram się być na bieżąco :oops:
Hihi, monetę trzymaj, na szczęście. A nuż faktycznie kiedyś dostaniesz za nią trochę kasy? :razz:
Drakkar jak zawsze cudny :loveu:
http://images33.fotosik.pl/204/76c0590062f34f2emed.jpg
Jaki jęzor :lol: no ale tereny do spacerów macie rewelacyjne..pozazdrościć..

Ringówka widzę non stop 'w ruchu', ale to dobrze, ważne, aby dobrze wybiegać, przygotować psa...
Ale zabawy z dyskiem :loveu:

[quote name='Nera-']Z takimi dyskami to niestety z psem dlugo nieporzyje :roll: Ale na szczescie niesa one az takie drogie jak niektore te twardsze po 50zl za jedno
A tu się nie zgodzę, nasze pierwsze frisbee - kupione u weta, za całe 3zł, żyje do dziś;), mimo niszczycielskich słonności do plastiku u mojej suczy...
No a CSy to już przystosowane naprawdę świetnie, mimo faktycznie dość dużej ceny, WARTO! Ale za 50zł miałam 2 sztuki...

Posted

ohohoh ile mi sie podstron zaleglosci zrobilo :) No to Madziu kiedy sesyjka z dyskiem Drakkara z Arnim? :) Zaglądaj w kalendarz i ustalamy kiedy do nas wpadasz jeszcze przed Krosnem :)

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Tak samo jak Blaki, przez 4 lata ucierpiała jedna gumowa zabawka :cool3: ( no trochę gorzej z pluszakami :lol:)
Dokładnie, Drakusiowi nowy pluszak jest potrzebny co chwilę:evil_lol::lol:
[quote name='Cambel&Megi']Witam po chwilowej nieobecności :) Ja to mam z tymi FB, ciagle jakies zaległości, mimo, iż staram się być na bieżąco :oops:
Hihi, monetę trzymaj, na szczęście. A nuż faktycznie kiedyś dostaniesz za nią trochę kasy? :razz:
Drakkar jak zawsze cudny :loveu:
http://images33.fotosik.pl/204/76c0590062f34f2emed.jpg
Jaki jęzor :lol: no ale tereny do spacerów macie rewelacyjne..pozazdrościć..

Ringówka widzę non stop 'w ruchu', ale to dobrze, ważne, aby dobrze wybiegać, przygotować psa...
Ale zabawy z dyskiem :loveu:

A tu się nie zgodzę, nasze pierwsze frisbee - kupione u weta, za całe 3zł, żyje do dziś;), mimo niszczycielskich słonności do plastiku u mojej suczy...
No a CSy to już przystosowane naprawdę świetnie, mimo faktycznie dość dużej ceny, WARTO! Ale za 50zł miałam 2 sztuki...
Hej:loveu::multi: A tak a' propos frisbee- disiaj udało się nam opanować leg over:multi:

[quote name='moniska']Fajniusie fotasy jak zwykle!;) Zapraszamy do nas, dawno u nas nie byłaś:angryy:
Dziękujemy i... przepraszamy:oops:

[quote name='McDzik']ohohoh ile mi sie podstron zaleglosci zrobilo :) No to Madziu kiedy sesyjka z dyskiem Drakkara z Arnim? :) Zaglądaj w kalendarz i ustalamy kiedy do nas wpadasz jeszcze przed Krosnem :)
A Wam kiedy pasuje?:cool3:

Posted

Hej:loveu::multi: A tak a' propos frisbee- disiaj udało się nam opanować leg over:multi:

Ooo gratulacje :) a czy jemu, jeszcze w etapie rozwoju, nie zaszkodzi takie skakanie? My jesteśmy dalej na etapie rollerów, i uczymy się łapać floatery :eviltong:

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Ooo gratulacje :) a czy jemu, jeszcze w etapie rozwoju, nie zaszkodzi takie skakanie? My jesteśmy dalej na etapie rollerów, i uczymy się łapać floatery :eviltong:

Dzięki:) Na razie nie ćwiczymy zbyt intensywnie, wszystko w granicach rozsądku;)

Posted

[quote name='Nera-']Ja mam kontakt z ludzmi nieraz od ponad 7 lat czyli odkad dzialam w internecie... A Magde znam od Rzeszowa CACIB xD Magda pamieta pewna nieprzyjemna akcje pod jej ringiem ale :roll:... dzieki temu poznala mnie i McDzik

A potem juz Jaroslaw i... wielka milosc nasza xD Co sie tam niedzialo... Szczescie Magdy z Drakkara udzielilo sie i mnie i McDzikowi ;)
Mogłabym się spytać co się stało jeśli można?:razz:

Posted

No pamiętam, biedny Arn, na szczęście nic się nie stało! Maluch poleciał wtedy prosto między czarne podpalane cocerki i między nimi był nasz Drakkar z Madzią :)

Posted

McDzik napisał(a):
No pamiętam, biedny Arn, na szczęście nic się nie stało! Maluch poleciał wtedy prosto między czarne podpalane cocerki i między nimi był nasz Drakkar z Madzią :)

To fajnie się zapoznaliście ;)
A dzisiaj będą fotosy?
Jutro Magda ma sprawdzian :roll: Trzymam kciukasy aby się udało:multi:

Posted

Trzymamy trzymamy kciuki :kciuki:, ale najważniejsze, żebyś się nie stresowała, bo wg mnie to bardziej test na logikę i czytanie ze zrozumieniem, niż sprawdzenie wiadomości...;) Będzie dobrze!

Posted

Uff, już wróciłam do domu.:) Test był na szczęście bardzo łatwy, najszybciej poszło mi z wypracowaniem:lol: No ale już dość o sprawdzianie, bo

Drakuś obchodzi dziś swoje pierwsze urodziny!!!!:multi::loveu::smilecol:

Później będą foteczki, jak wrócimy ze spaceru:cool3: :)