McDzik Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 To ja tez zamawiam jakies foto z dedykacją :) a wiecie co, dzis i jutro jest wystawa w Nowym Dworze i dzis miedzy innymi byla grupa II i na 3 miejscu pudła grupy II stanął leonberger :) Co prawda nie z naszej hodowli, nas nawet nie bylo, ale i tak sie ciesze , ze wreszcie jakis sedzia zauwazyl tą rase :) Quote
psiulka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Witanko! Dawno nas tu nie było, dlatego składamy wieczorną wizytę... Może jakieś zdjęcia Drakkarka? Taki aparacik, a zdjęć prawie nie ma... :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Nie chcę nic mówić, ale pewnie ja tu jestem najstarsza. :lol: :cool1: http://www.pruba14.republika.pl/Obraz_031.jpg Cudeńko. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Oj to prosze o wybaczenie xD Ale przez kilka stron mysmy z MCdzik byly najstarsze... xD Drakkarowe zdjecia ! JUZ XD Quote
Magot Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Helga&Ares']śliczny,mały Gumiś:loveu: [quote name='Asia&gordonisko']Słodko :loveu: [quote name='Martunia']Jakiż on słodki. :loveu: :loveu::cool3::loveu: [quote name='McDzik']To ja tez zamawiam jakies foto z dedykacją :) a wiecie co, dzis i jutro jest wystawa w Nowym Dworze i dzis miedzy innymi byla grupa II i na 3 miejscu pudła grupy II stanął leonberger :) Co prawda nie z naszej hodowli, nas nawet nie bylo, ale i tak sie ciesze , ze wreszcie jakis sedzia zauwazyl tą rase :) No to świetnie:multi: [quote name='psiulka']Witanko! Dawno nas tu nie było, dlatego składamy wieczorną wizytę... Może jakieś zdjęcia Drakkarka? Taki aparacik, a zdjęć prawie nie ma... :diabloti: Oj dawno:diabloti: Kilka stron wstecz są fotki:lol: [quote name='Asia & Ginger']Nie chcę nic mówić, ale pewnie ja tu jestem najstarsza. :lol: :cool1: http://www.pruba14.republika.pl/Obraz_031.jpg Cudeńko. :loveu: :loveu: :loveu: Jeszcze niedawno Drakuś był taki malutki, jak ten czas szybko lec:loveu:i [quote name='Nera-']Oj to prosze o wybaczenie xD Ale przez kilka stron mysmy z MCdzik byly najstarsze... xD Drakkarowe zdjecia ! JUZ XD Jak będziesz grzeczna, to będą:evil_lol::razz: Quote
Coffee&Nera Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Juz jestem potulnym barankiem... BEEEE xD Quote
Coffee&Nera Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 To to ma plec? xD Nie no zartuje... bede baranica niewiem jak to sie zwie. Ja chce Drakka z dedykacja bo jak nie to bedzie foch xD Quote
Magot Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Nera- napisał(a):To to ma plec? xD Nie no zartuje... bede baranica niewiem jak to sie zwie. Ja chce Drakka z dedykacja bo jak nie to bedzie foch xD No ja też żartuję;):evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Jakas ty dowcipna :P Po tym Jaroslawiu raz mi sie snilas kochaniutka xD Teraz Krosno... A jedziesz do Nowego Sacza w wakacje? Quote
Magot Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Nera- napisał(a):Jakas ty dowcipna :P Po tym Jaroslawiu raz mi sie snilas kochaniutka xD Teraz Krosno... A jedziesz do Nowego Sacza w wakacje? I co, straszny był ten koszmar?:cool3::diabloti: Nie wiem, zależy;) Quote
Coffee&Nera Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Snilo mi sie ze bylas w mojej szkole i ze Drakkarowi urwali noge a on sie zmienil w ratlerka Oo Sen dziwny xD Quote
Coffee&Nera Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Niestety... Kochaniutka to co kiedy wpadniesz do Rzeszowa? Ja bede mogla dopiero po 26 najwczesniej niestety :roll: Quote
Magot Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 To może gdzieś tak w ostatnich dniach kwietnia właśnie?:) Quote
Coffee&Nera Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Wpadaj jak cos na ktoryms weekendzie xD My cie pieknie z MCdzikiem przyjmiemy xD Quote
Rahl Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Nera- napisał(a):Jakas ty dowcipna :P Po tym Jaroslawiu raz mi sie snilas kochaniutka xD A wiesz ile ona razy mi się śniła? Sama Magda śniła mi się chyba 3 razy a jej zwierzaki... nie potrafię policzyć ;) A najdziwniejsze to, że jej nigdy nie widziałam :razz: Quote
Coffee&Nera Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Czesto tak jest... Mi sie tez nieraz osoby snia z Dogo a ich niewidzialam ;) Quote
Rahl Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Nera- napisał(a):Czesto tak jest... Mi sie tez nieraz osoby snia z Dogo a ich niewidzialam ;) Ale Magda mnie "nawiedza" :razz: Znałam ją przez gg zanim jeszcze byłyśmy na dogo ( znamy się już rok i miesiąc) i już wtedy mi się śniła :roll: Ale tak się zdarza ;) Lecz gdybym przeszła do opowiadania tych snów to by było trochę gorzej... A z resztą Magda wie, o co chodzi... Quote
Coffee&Nera Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ja mam kontakt z ludzmi nieraz od ponad 7 lat czyli odkad dzialam w internecie... A Magde znam od Rzeszowa CACIB xD Magda pamieta pewna nieprzyjemna akcje pod jej ringiem ale :roll:... dzieki temu poznala mnie i McDzik A potem juz Jaroslaw i... wielka milosc nasza xD Co sie tam niedzialo... Szczescie Magdy z Drakkara udzielilo sie i mnie i McDzikowi ;) Quote
Magot Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Nera-']Ja mam kontakt z ludzmi nieraz od ponad 7 lat czyli odkad dzialam w internecie... A Magde znam od Rzeszowa CACIB xD Magda pamieta pewna nieprzyjemna akcje pod jej ringiem ale :roll:... dzieki temu poznala mnie i McDzik A potem juz Jaroslaw i... wielka milosc nasza xD Co sie tam niedzialo... Szczescie Magdy z Drakkara udzielilo sie i mnie i McDzikowi ;) [quote name='diabelkowa']dawaj jakies nowe fotki Quote
Czarna_Owieczka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 http://images31.fotosik.pl/207/6682fa1b7137aa22.jpg Ale on ma fajne łapy :loveu: :D Quote
Recommended Posts