Jump to content
Dogomania

Cocker spaniel Drakkar + miaukunka Zorka[*]

Recommended Posts

Posted

To ja tez zamawiam jakies foto z dedykacją :) a wiecie co, dzis i jutro jest wystawa w Nowym Dworze i dzis miedzy innymi byla grupa II i na 3 miejscu pudła grupy II stanął leonberger :) Co prawda nie z naszej hodowli, nas nawet nie bylo, ale i tak sie ciesze , ze wreszcie jakis sedzia zauwazyl tą rase :)

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Helga&Ares']śliczny,mały Gumiś:loveu:

[quote name='Asia&gordonisko']Słodko :loveu:

[quote name='Martunia']Jakiż on słodki. :loveu:
:loveu::cool3::loveu:

[quote name='McDzik']To ja tez zamawiam jakies foto z dedykacją :) a wiecie co, dzis i jutro jest wystawa w Nowym Dworze i dzis miedzy innymi byla grupa II i na 3 miejscu pudła grupy II stanął leonberger :) Co prawda nie z naszej hodowli, nas nawet nie bylo, ale i tak sie ciesze , ze wreszcie jakis sedzia zauwazyl tą rase :)
No to świetnie:multi:
[quote name='psiulka']Witanko! Dawno nas tu nie było, dlatego składamy wieczorną wizytę... Może jakieś zdjęcia Drakkarka? Taki aparacik, a zdjęć prawie nie ma... :diabloti:
Oj dawno:diabloti: Kilka stron wstecz są fotki:lol:

[quote name='Asia & Ginger']Nie chcę nic mówić, ale pewnie ja tu jestem najstarsza. :lol: :cool1:

http://www.pruba14.republika.pl/Obraz_031.jpg
Cudeńko. :loveu: :loveu: :loveu:
Jeszcze niedawno Drakuś był taki malutki, jak ten czas szybko lec:loveu:i

[quote name='Nera-']Oj to prosze o wybaczenie xD Ale przez kilka stron mysmy z MCdzik byly najstarsze... xD

Drakkarowe zdjecia ! JUZ XD
Jak będziesz grzeczna, to będą:evil_lol::razz:

Posted

Nera- napisał(a):
To to ma plec? xD Nie no zartuje... bede baranica niewiem jak to sie zwie.

Ja chce Drakka z dedykacja bo jak nie to bedzie foch xD

No ja też żartuję;):evil_lol:

Posted

Nera- napisał(a):
Jakas ty dowcipna :P Po tym Jaroslawiu raz mi sie snilas kochaniutka xD Teraz Krosno... A jedziesz do Nowego Sacza w wakacje?

I co, straszny był ten koszmar?:cool3::diabloti:
Nie wiem, zależy;)

Posted

Nera- napisał(a):
Jakas ty dowcipna :P Po tym Jaroslawiu raz mi sie snilas kochaniutka xD

A wiesz ile ona razy mi się śniła? Sama Magda śniła mi się chyba 3 razy a jej zwierzaki... nie potrafię policzyć ;)
A najdziwniejsze to, że jej nigdy nie widziałam :razz:

Posted

Nera- napisał(a):
Czesto tak jest... Mi sie tez nieraz osoby snia z Dogo a ich niewidzialam ;)

Ale Magda mnie "nawiedza" :razz:
Znałam ją przez gg zanim jeszcze byłyśmy na dogo ( znamy się już rok i miesiąc) i już wtedy mi się śniła :roll:
Ale tak się zdarza ;)
Lecz gdybym przeszła do opowiadania tych snów to by było trochę gorzej... A z resztą Magda wie, o co chodzi...

Posted

Ja mam kontakt z ludzmi nieraz od ponad 7 lat czyli odkad dzialam w internecie... A Magde znam od Rzeszowa CACIB xD Magda pamieta pewna nieprzyjemna akcje pod jej ringiem ale :roll:... dzieki temu poznala mnie i McDzik

A potem juz Jaroslaw i... wielka milosc nasza xD Co sie tam niedzialo... Szczescie Magdy z Drakkara udzielilo sie i mnie i McDzikowi ;)

Posted

[quote name='Nera-']Ja mam kontakt z ludzmi nieraz od ponad 7 lat czyli odkad dzialam w internecie... A Magde znam od Rzeszowa CACIB xD Magda pamieta pewna nieprzyjemna akcje pod jej ringiem ale :roll:... dzieki temu poznala mnie i McDzik

A potem juz Jaroslaw i... wielka milosc nasza xD Co sie tam niedzialo... Szczescie Magdy z Drakkara udzielilo sie i mnie i McDzikowi ;)

[quote name='diabelkowa']dawaj jakies nowe fotki