Magot Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):A cóż to będzie za test :)? Na koniec 6 klasy:diabloti: Ty chyba piszesz wtedy próbne, nie?;) Quote
Coffee&Nera Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Zalezy jaka masz date na swoj test. Dla gima prawdziwe sa 22-23 kwietnia :/ Quote
McDzik Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Alke na dysplazje sie robi jak pies ma półtora roku, a Ty tu piszesz, ze niedługo Drakkusiowe urodziny.. to chyba zjeszcze za wczesnie by o tym myslec :) Quote
Rahl Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 magda_drakkar napisał(a):Na koniec 6 klasy:diabloti: Ty chyba piszesz wtedy próbne, nie? ;) A ja myślałam, że sama układasz test o Drakusiu aby zadać domownikom pytania o nim :evil_lol::diabloti: Próbne w piątej klasie :hmmmm: nie słyszałam o czymś takim:roll: Chyba, że znowu Cię źle zrozumiałam :diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Boze to ja tu mysle ze dorosle osoby na tym temacie a tu wychodzui ze jestesm jedna z najstarszych xDDD Quote
Rahl Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Nera- napisał(a):Boze to ja tu mysle ze dorosle osoby na tym temacie a tu wychodzui ze jestesm jedna z najstarszych xDDD No widzisz ;) Quote
McDzik Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 A ja to miałąm próbne w 4, 5 i 6 klasie .... xD Wymorodowali nas tym :) .. Nera najstarsza? Nie zapomiaj o McDziku, tydzien temu 17-nastka stuknęła :D Quote
Coffee&Nera Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 MC ja tez mialam tak probne... Rocznik 91 i 92 to takie starocie xD No dobra ty masz 17 a ja 16 CISZA xD Quote
Magot Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 McDzik napisał(a):Alke na dysplazje sie robi jak pies ma półtora roku, a Ty tu piszesz, ze niedługo Drakkusiowe urodziny.. to chyba zjeszcze za wczesnie by o tym myslec :) Ale nie napisałam, że prześwietlenie będzie miał robione w najbliższym czasie;) Asia&gordonisko napisał(a):A ja myślałam, że sama układasz test o Drakusiu aby zadać domownikom pytania o nim :evil_lol::diabloti: Próbne w piątej klasie :hmmmm: nie słyszałam o czymś takim:roll: Chyba, że znowu Cię źle zrozumiałam :diabloti: :roflt: Nie? Myśmy takie pisali takie coś zaraz po 6-klasistach, w ten sam dzień oczywiście:) Quote
McDzik Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 magda_drakkar napisał(a):Ale nie napisałam, że prześwietlenie będzie miał robione w najbliższym czasie;) No wiem, Ty nie, ale KTOŚ TU sie dopomina o to, żebyście robili :eviltong::evil_lol: Easy Easy ... :D Quote
McDzik Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 magda_drakkar napisał(a):Jakie staruchy w tej naszej galerii:diabloti: Dzieki, dzieki.. :D A Ty co? W Przemyslu na MP jeszcze grupa mlodsza czy juz starsza? :D Quote
Magot Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Nera- napisał(a):Boze to ja tu mysle ze dorosle osoby na tym temacie a tu wychodzui ze jestesm jedna z najstarszych xDDD McDzik napisał(a):A ja to miałąm próbne w 4, 5 i 6 klasie .... xD Wymorodowali nas tym :) .. Nera najstarsza? Nie zapomiaj o McDziku, tydzien temu 17-nastka stuknęła :D Nera- napisał(a):MC ja tez mialam tak probne... Rocznik 91 i 92 to takie starocie xD No dobra ty masz 17 a ja 16 CISZA xD Jakie staruchy w tej naszej galerii:diabloti: Quote
Magot Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 McDzik napisał(a):No wiem, Ty nie, ale KTOŚ TU sie dopomina o to, żebyście robili :eviltong::evil_lol: Easy Easy ... :D :evil_lol::diabloti::evil_lol: McDzik napisał(a):Dzieki, dzieki.. :D A Ty co? W Przemyslu na MP jeszcze grupa mlodsza czy juz starsza? :D Że ja na MP? To czysty wymysł Anetki:diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ja juz emerytura wiesz.. Ma przyjsc po 15 kwietnia 300 zl xDDD Cisza Magda ja tak mowie i MASZ ISC xD Quote
Rahl Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 McDzik napisał(a):A ja to miałąm próbne w 4, 5 i 6 klasie .... xD Wymorodowali nas tym :) .. Nera najstarsza? Nie zapomiaj o McDziku, tydzien temu 17-nastka stuknęła :D Wszystkiego najlepszego :loveu: magda_drakkar napisał(a): :roflt: Nie? Myśmy takie pisali takie coś zaraz po 6-klasistach, w ten sam dzień oczywiście:) My pisaliśmy już diagnoze z pierwszego półrocza niedawno, ale nie wiem czy bdziemy pisać drugi teścik ;) A my jak będzie sprawdzian 6-klasistow nie idziemy do szkoly :eviltong: I jak gimnazjalistow to chyba tez nie, bo jestem w zespole szkol i mamy jeden budynek :p Quote
Coffee&Nera Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Napewno niepojdziesz xD Ale fart a ja sie musze meczyc na tescie gimnazjalnym xD Macie za mnie kciuki trzymac xD Quote
Magot Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Nera- napisał(a):Ja juz emerytura wiesz.. Ma przyjsc po 15 kwietnia 300 zl xDDD Cisza Magda ja tak mowie i MASZ ISC xD Co tak mało, Ty na tym jednego dnia nie przetrwasz:cool3: Ja nie cę!:placz: Quote
Magot Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Nera- napisał(a):Napewno niepojdziesz xD Ale fart a ja sie musze meczyc na tescie gimnazjalnym xD Macie za mnie kciuki trzymac xD Będą my trzymały!:razz: Quote
Coffee&Nera Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 magda_drakkar napisał(a):Co tak mało, Ty na tym jednego dnia nie przetrwasz:cool3: Ja nie cę!:placz: Wiesz mi ja znam sposoby :cool3: Jestem jak Devid Coperfield xD czy jak mu tam :cool3::cool3::cool3: I ja tu prosze chociaz raz zdjecie Drakka ze spacjalna dedykacja dla mnie bo bedzie inaczej foch. A chyba tego niechcesz nie? :mad::evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Nera- napisał(a):tescie gimnazjalnym egzamin?! :nerwy: Liczę na wasze wsparcie :oops: Quote
jamnicze Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Jakie spojrzenie :) http://images30.fotosik.pl/189/8acf7d54e889b229med.jpg Quote
Magot Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Dla odmiany 8-tygodniowy gumiś:loveu: http://www.pruba14.republika.pl/Obraz_031.jpg Quote
Rahl Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 magda_drakkar napisał(a):Dla odmiany 8-tygodniowy gumiś:loveu: http://www.pruba14.republika.pl/Obraz_031.jpg Słodko :loveu: Quote
Recommended Posts