ariss Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Nera-']Gassira ja tu proboje Magde zawlesc na Warszawe i na CACIBA i na CWC xD Jezeli sie uda to we 2 pojedziemy a ja tam gumiska wytresuje na to MP xD do Warszawy serdecznie zapraszam...ja na pewno będę,bo szkoda nie pokazać się na własnym podwórku;) [quote name='magda_drakkar']Potem Kraków pod koniec czerwca, Nera- chce nas jeszcze do Wawy w lipcu przytargać:evil_lol:, Przemyśl we wrześniu, a dalej to się jeszcze okaże:evil_lol:;) No to w Krakowie się pewnie spotkamy:cool3:;) Quote
Coffee&Nera Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 magda_drakkar napisał(a):Nie męcz babiszonie jeden:diabloti: W lipcu będzie miał 13 mies. a we wrześniu 15;) A jaka to klasa? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Magot Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 gassira napisał(a):do Warszawy serdecznie zapraszam...ja na pewno będę,bo szkoda nie pokazać się na własnym podwórku;) No to w Krakowie się pewnie spotkamy:cool3:;) Czyli spotkanie murowane:multi::loveu: Quote
Magot Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Nera- napisał(a):A jaka to klasa? :diabloti::diabloti::diabloti: Niech no się zastanowię...:diabloti: Chyba młodzieży:diabloti::diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Jezeli mlodziezy to nieoplaca sie az tak daleko no jezeli juz bedzie Ml.Champion a jak nie co jest NIKLE to jedziemy xDDD Quote
Magot Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Nera- napisał(a):Jezeli mlodziezy to nieoplaca sie az tak daleko no jezeli juz bedzie Ml.Champion a jak nie co jest NIKLE to jedziemy xDDD O, to Ty nasz manager wystawowy bedziesz:diabloti: A jak tam tak w ogóle Dzikowi poszło?:cool3: Quote
Coffee&Nera Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Bede bede xD Co do Dzika niestety ZERO WIESCI Quote
Magot Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Nera- napisał(a):Bede bede xD Co do Dzika niestety ZERO WIESCI :beerchug: Pewnie jest zajęta wycałowywaniem wszystkich pucharków:diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Ja ci to gwarantuje... Ale wiesz ja sie ciesze z naszego znajomego z Rzeszowa - Bartek S. ze swoimi Lhasa dopiero zgarnal. Nawet ma nominacje na Cruftsa 2009 ! Dzikowej moja znajoma niewidziala na Bisach Puppy... albo ona slepa jest xD Quote
ariss Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Nera- napisał(a):Ja ci to gwarantuje... Ale wiesz ja sie ciesze z naszego znajomego z Rzeszowa - Bartek S. ze swoimi Lhasa dopiero zgarnal. Nawet ma nominacje na Cruftsa 2009 ! Dzikowej moja znajoma niewidziala na Bisach Puppy... albo ona slepa jest xD ja też dostałam nominację:multi:ale już się nie chwalę:oops: Quote
Magot Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 gassira napisał(a):ja też dostałam nominację:multi:ale już się nie chwalę:oops: Idiecie jak burza:cool3::mdleje: Quote
Coffee&Nera Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 gassira napisał(a):ja też dostałam nominację:multi:ale już się nie chwalę:oops: No wiesz co :mad: Ja tutaj podziwiam nominowanych a ty cisza :mad: Zapamietam to sobie :mad::diabloti: Quote
ariss Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 magda_drakkar napisał(a):Idiecie jak burza:cool3::mdleje: to tak jak Wy:loveu: Nera- napisał(a):No wiesz co :mad: Ja tutaj podziwiam nominowanych a ty cisza :mad: Zapamietam to sobie :mad::diabloti: a tak właściwie 2 bo za młodzierz i za zwycięstwo rasy;):oops: ...ta cisza się nie powtórzy:oops: Quote
Coffee&Nera Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 gassira napisał(a):to tak jak Wy:loveu: a tak właściwie 2 bo za młodzierz i za zwycięstwo rasy;):oops: ...ta cisza się nie powtórzy:oops: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::-o:-o:-o I tyle na ten temat powiem :diabloti: Gratki gratki gratki ! :diabloti::diabloti::diabloti::multi::multi::multi: Quote
ariss Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Nera- napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::-o:-o:-o I tyle na ten temat powiem :diabloti: Gratki gratki gratki ! :diabloti::diabloti::diabloti::multi::multi::multi: dziękuje,ale to nie moja galeria trzeba tu Drakusia wychwalać:loveu:i mobilizować to pokazywanie się:cool3: Quote
Coffee&Nera Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Ja juz swoje zrobilam a Magda nadal NIE NIE NIE xD Jakbym miala mozliwosc z kims znajomym jezdzic i MIALABYM PSA to bym sie ladowala xD M. in ze wiecej konkurencji i wtedy porownac sobie co robimy zle a co dobrze Quote
Magot Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 gassira napisał(a):dziękuje,ale to nie moja galeria trzeba tu Drakusia wychwalać:loveu:i mobilizować to pokazywanie się:cool3: My (a raczej ja;)) musimy się jeszcze sporo nauczyć w wystawianiu;) Izabela124. napisał(a):Witanko wieczorne Witam o poranku:hand: Nera- napisał(a):Ja juz swoje zrobilam a Magda nadal NIE NIE NIE xD Jakbym miala mozliwosc z kims znajomym jezdzic i MIALABYM PSA to bym sie ladowala xD M. in ze wiecej konkurencji i wtedy porownac sobie co robimy zle a co dobrze :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ariss Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 magda_drakkar napisał(a):My (a raczej ja;)) musimy się jeszcze sporo nauczyć w wystawianiu;) To zupełnie tak jak ja;) Quote
Magot Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Anka_ZG napisał(a):A gdzie zdjęcia Madziu???:) Ni ma:siara: I dziś nie będzie:eviltong::lol: Quote
Magot Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Jak to zdjec nie bedzie? Ano tak to:evil_lol: Quote
Junka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 no to w tyłek jak fot nie ma :mad: A u nas sa zapraszamy. ;) Quote
Magot Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Junka napisał(a):no to w tyłek jak fot nie ma :mad: A u nas sa zapraszamy. ;) Tylko nie bij:diabloti: Zaraz zajrzę:) Quote
Recommended Posts