Rahl Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='magda_drakkar']3 posty zdjęć są 2 strony wstecz:cool3:[/quote] Ale ja kce nowe :diabloti: :evil_lol: [quote name='McDzik']Cudne foty :):) .. A ja właśnie otrzymałam info, że nasze "Dziecko" , KASANDRA Oaza Wschodu w Katowicach w klasie otwartej na 5 suniek zdobyła lokatę 1, o.dosk, CWC i res.CACIB!!! Tym samym ukończyła championat Polski :) W porównaniu pokonała nawet Championkę! NDSwR wzięła natomist sunia z klasy pośredniej.[/quote] To Wspaniale :multi::multi::multi:;) Quote
Magot Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='McDzik']Cudne foty :):) .. A ja właśnie otrzymałam info, że nasze "Dziecko" , KASANDRA Oaza Wschodu w Katowicach w klasie otwartej na 5 suniek zdobyła lokatę 1, o.dosk, CWC i res.CACIB!!! Tym samym ukończyła championat Polski :) W porównaniu pokonała nawet Championkę! NDSwR wzięła natomist sunia z klasy pośredniej.[/quote] Magduś, no to cudnie!!!:multi::multi: Powodzenia jutro!:kciuki: Quote
jamnicze Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 czyżbyś wymieniła psa na chomika? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [url]http://images32.fotosik.pl/195/ac548ae61e241cbf.jpg[/url] Quote
Coffee&Nera Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='magda_drakkar']Magduś, no to cudnie!!!:multi::multi: Powodzenia jutro!:kciuki:[/quote] A ty niezglosilas sie na Katowice xD O ty mala powinnas sie zglosic i zgarnac Zw. Mlodziezy znow :cool3::cool3::cool3: Quote
Magot Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='Nera-']A ty niezglosilas sie na Katowice xD O ty mala powinnas sie zglosic i zgarnac Zw. Mlodziezy znow :cool3::cool3::cool3:[/quote] No nie:shake: I na Opole tyż nie jadę:cool1: Quote
Magot Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='Atkaaaa']A w trójmieście będziesz?[/quote] Co ty... :diabloti: Quote
Magot Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='Atkaaaa']:( śkoda... :P[/quote] zia daleko:cool1::eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Ty malpo jedna xD wzielabys mnie wtedy. Nie no zartuje. My sie spotkamy na Krosnie i pewnie Przemysl :) A na Wawe jedziesz? Moze bym miala miejsce co ty na to Magdus zeby cie zabrac na Wawe CACIB i Wawa krajowa xD Quote
Magot Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='Nera-']Ty malpo jedna xD wzielabys mnie wtedy. Nie no zartuje. My sie spotkamy na Krosnie i pewnie Przemysl :) A na Wawe jedziesz? Moze bym miala miejsce co ty na to Magdus zeby cie zabrac na Wawe CACIB i Wawa krajowa xD[/quote] W Krośnie, Przemyślu i Krakowie spotkamy się na pewno:cool3: W Wawie chyba sedzia nie bardzo:eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Ja chcę was widzieć w Białymstoku :razz: Quote
Coffee&Nera Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 No w Kraku tez sie ujzymy... Ale... Wez kurde co cie sedzia jedziesz z Nerul i juz xD Znasz juz NASZA taktyke wiec... WYGRASZ WSZYSTKO Quote
Rudzia-Bianca Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 nocne pozdrowienia posyłamy z życzeniami szybkiego powrotu do zdrowia dla pięknego Drakusia :) zdjęcia oglądnięte, podobaja się bardzo :) Quote
Magot Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a):nocne pozdrowienia posyłamy z życzeniami szybkiego powrotu do zdrowia dla pięknego Drakusia :) zdjęcia oglądnięte, podobaja się bardzo :) Dziękujemy:Rose: Nera- napisał(a):No w Kraku tez sie ujzymy... Ale... Wez kurde co cie sedzia jedziesz z Nerul i juz xD Znasz juz NASZA taktyke wiec... WYGRASZ WSZYSTKO Tak, tak - WSZYSTKO:diabloti: Kiedy wracasz do kraju, patriotko, bo już żem rachubę straciła:evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 magda_drakkar napisał(a):Dziękujemy:Rose: Tak, tak - WSZYSTKO:diabloti: Kiedy wracasz do kraju, patriotko, bo już żem rachubę straciła:evil_lol: Patriotka bedzie juz jutro na Podkarpaciu xD:diabloti::diabloti::diabloti: I moze wpadne zeby Magdule od Drakkarka pomeczyc hmm :mad::evil_lol: Quote
Magot Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Martunia napisał(a):Witanko. :hand: No i gdzie fotki? :cool3: Izabela124. napisał(a):Hejka Ja tez domagam sie fotek Tylko jedno Wam w głowach:diabloti: Nera- napisał(a):Patriotka bedzie juz jutro na Podkarpaciu xD:diabloti::diabloti::diabloti: I moze wpadne zeby Magdule od Drakkarka pomeczyc hmm :mad::evil_lol: Oo, myślałam, ższcze trochę tam posiedzisz:razz: Zapraszam:diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 magda_drakkar napisał(a): Oo, myślałam, ższcze trochę tam posiedzisz:razz: Zapraszam:diabloti: Ja myslisz bede czekac na zaproszenia :eviltong: Wpadam i juz. A ja tutaj sie martwie jak poszlo McDzik i Arnikowi dzisiaj... Oby byl BIS :multi::multi::multi: Quote
Magot Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Nera- napisał(a):Ja myslisz bede czekac na zaproszenia :eviltong: Wpadam i juz. A ja tutaj sie martwie jak poszlo McDzik i Arnikowi dzisiaj... Oby byl BIS :multi::multi::multi: Oby, oby:cool3::cool3: Quote
Coffee&Nera Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Niemasz zadnego kontaku? Ja niemam tutaj telefonu... a tak sie denerwuje ! A ty malpiszonie moglas isc na Katowice ALE NIE xD Ja cie osobiscie zatargam na Wawe xD Quote
Magot Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Nie mam właśnie;/ A to moja wina?:diabloti: Ale jak się patrzyłam na wyniki cockerów, to było sporo bdb :roll: Quote
Coffee&Nera Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Najwyrazniej sedzia mial swoj typ a Polskie Cockery niesa takie... A moze poprostu nieznaja NASZEGO sposobu xD Ja ci mowie porozmawiaj z rodzinka na temat Warszawy w Lipcu :) bo ja na 1000000% jade Quote
Recommended Posts