Jump to content
Dogomania

Cocker spaniel Drakkar + miaukunka Zorka[*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='magda_drakkar']3 posty zdjęć są 2 strony wstecz:cool3:[/quote]
Ale ja kce nowe :diabloti: :evil_lol:
[quote name='McDzik']Cudne foty :):) ..

A ja właśnie otrzymałam info, że nasze "Dziecko" , KASANDRA Oaza Wschodu w Katowicach w klasie otwartej na 5 suniek zdobyła lokatę 1, o.dosk, CWC i res.CACIB!!! Tym samym ukończyła championat Polski :) W porównaniu pokonała nawet Championkę! NDSwR wzięła natomist sunia z klasy pośredniej.[/quote]
To Wspaniale :multi::multi::multi:;)

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='McDzik']Cudne foty :):) ..

A ja właśnie otrzymałam info, że nasze "Dziecko" , KASANDRA Oaza Wschodu w Katowicach w klasie otwartej na 5 suniek zdobyła lokatę 1, o.dosk, CWC i res.CACIB!!! Tym samym ukończyła championat Polski :) W porównaniu pokonała nawet Championkę! NDSwR wzięła natomist sunia z klasy pośredniej.[/quote]
Magduś, no to cudnie!!!:multi::multi:
Powodzenia jutro!:kciuki:

Posted

[quote name='magda_drakkar']Magduś, no to cudnie!!!:multi::multi:
Powodzenia jutro!:kciuki:[/quote]

A ty niezglosilas sie na Katowice xD O ty mala powinnas sie zglosic i zgarnac Zw. Mlodziezy znow :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Nera-']A ty niezglosilas sie na Katowice xD O ty mala powinnas sie zglosic i zgarnac Zw. Mlodziezy znow :cool3::cool3::cool3:[/quote]
No nie:shake: I na Opole tyż nie jadę:cool1:

Posted

Ty malpo jedna xD wzielabys mnie wtedy. Nie no zartuje. My sie spotkamy na Krosnie i pewnie Przemysl :) A na Wawe jedziesz? Moze bym miala miejsce co ty na to Magdus zeby cie zabrac na Wawe CACIB i Wawa krajowa xD

Posted

[quote name='Nera-']Ty malpo jedna xD wzielabys mnie wtedy. Nie no zartuje. My sie spotkamy na Krosnie i pewnie Przemysl :) A na Wawe jedziesz? Moze bym miala miejsce co ty na to Magdus zeby cie zabrac na Wawe CACIB i Wawa krajowa xD[/quote]
W Krośnie, Przemyślu i Krakowie spotkamy się na pewno:cool3: W Wawie chyba sedzia nie bardzo:eviltong:

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
nocne pozdrowienia posyłamy z życzeniami szybkiego powrotu do zdrowia dla pięknego Drakusia :)

zdjęcia oglądnięte, podobaja się bardzo :)

Dziękujemy:Rose:

Nera- napisał(a):
No w Kraku tez sie ujzymy... Ale... Wez kurde co cie sedzia jedziesz z Nerul i juz xD Znasz juz NASZA taktyke wiec... WYGRASZ WSZYSTKO

Tak, tak - WSZYSTKO:diabloti: Kiedy wracasz do kraju, patriotko, bo już żem rachubę straciła:evil_lol:

Posted

magda_drakkar napisał(a):
Dziękujemy:Rose:

Tak, tak - WSZYSTKO:diabloti: Kiedy wracasz do kraju, patriotko, bo już żem rachubę straciła:evil_lol:

Patriotka bedzie juz jutro na Podkarpaciu xD:diabloti::diabloti::diabloti: I moze wpadne zeby Magdule od Drakkarka pomeczyc hmm :mad::evil_lol:

Posted

Martunia napisał(a):
Witanko. :hand:
No i gdzie fotki? :cool3:

Izabela124. napisał(a):
Hejka
Ja tez domagam sie fotek

Tylko jedno Wam w głowach:diabloti:
Nera- napisał(a):
Patriotka bedzie juz jutro na Podkarpaciu xD:diabloti::diabloti::diabloti: I moze wpadne zeby Magdule od Drakkarka pomeczyc hmm :mad::evil_lol:

Oo, myślałam, ższcze trochę tam posiedzisz:razz: Zapraszam:diabloti:

Posted

magda_drakkar napisał(a):

Oo, myślałam, ższcze trochę tam posiedzisz:razz: Zapraszam:diabloti:

Ja myslisz bede czekac na zaproszenia :eviltong: Wpadam i juz.

A ja tutaj sie martwie jak poszlo McDzik i Arnikowi dzisiaj... Oby byl BIS :multi::multi::multi:

Posted

Nera- napisał(a):
Ja myslisz bede czekac na zaproszenia :eviltong: Wpadam i juz.

A ja tutaj sie martwie jak poszlo McDzik i Arnikowi dzisiaj... Oby byl BIS :multi::multi::multi:

Oby, oby:cool3::cool3:

Posted

Najwyrazniej sedzia mial swoj typ a Polskie Cockery niesa takie... A moze poprostu nieznaja NASZEGO sposobu xD Ja ci mowie porozmawiaj z rodzinka na temat Warszawy w Lipcu :) bo ja na 1000000% jade