Izabela124. Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Witanko Sliczne fotkiw idzilam, sliczny bannvrvk Quote
McDzik Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='magda_drakkar']McDzik już dawno chciałam o to spytać - może założysz w końcu galerię Arniemu?:cool3::diabloti: Ee już dożo osób mnie o to pytało, ale nie .. jakoś aż tak nie mamy parcia na szkło, żeby jakiegoś fotobloga zakładać czy coś... ale może się postaram jakoś załatwić, zeby miał strone internetową .. Ty za swoją coś płaciłaś etc? Czy robił Ci znajomy czy jakis designer? .. ja bym chciała,żeby Arni miał taką stronkę z wynikami wystaw etc Quote
Magot Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko Sliczne fotkiw idzilam, sliczny bannvrvk [quote name='Acctiually']Hej:) Masz ślicznego spaniela:) Dziękuję:) [quote name='McDzik']Ee już dożo osób mnie o to pytało, ale nie .. jakoś aż tak nie mamy parcia na szkło, żeby jakiegoś fotobloga zakładać czy coś... ale może się postaram jakoś załatwić, zeby miał strone internetową .. Ty za swoją coś płaciłaś etc? Czy robił Ci znajomy czy jakis designer? .. ja bym chciała,żeby Arni miał taką stronkę z wynikami wystaw etc Szablon strony zrobiła mi za darmo koleżanka:) Quote
McDzik Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 magda_drakkar napisał(a): Szablon strony zrobiła mi za darmo koleżanka:) Aa ... ja tez poprosze znajomą :) ale narazie robi nową strone dla Leonow :) Quote
Tepes Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Hej Mc:) A Arni ma galerię??Ale taką zwykłą nie tylko z fotkami Quote
McDzik Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 no nie ma , ma tylko tam pod literką S --> spaniel tybetański kilka fot. Quote
Czarna_Owieczka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [SIZE=1]Zajączek z życzeniami ! [SIZE=1]Kliknij Quote
Tepes Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='McDzik']no nie ma , ma tylko tam pod literką S --> spaniel tybetański kilka fot. A to to wiem widziałam:) Quote
McDzik Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Acha :)A co to za koncert w Zabrzu ? Idziesz na to? :) Czarna Owieczka, jakie superaśne życzenia wyskakują :) Nawzajem :) Quote
Tepes Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='McDzik']Acha :)A co to za koncert w Zabrzu ? Idziesz na to? :) A to jest organizowany na rzecz schrona w Rudzie:) No może będe ale do końca nie wiem:P Quote
McDzik Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 No to jak będziesz to porób fotki i zdaj nam potem relacje :) Quote
Martunia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 O właśnie, bardzo dobry pomysł ! :cool3: Mc to zawsze jakiś dobry pomysł ma. :D Quote
McDzik Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Proste ..:) Tymczasem nam sie małe OT jak zwykle robi... a co tam u Drakkara? :) Gdzie fotencje? :) a zjazd od Anuli na pewno bedzie mial albo juz na swoj osobny wątek :) Quote
Magot Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Hej;) Dopiero co wróciłam do domu, u nas wszystko w jak najlepsim porządku:loveu: A fotki może jutro(jak ładnie poprosicie:diabloti:0;) [SIZE=2]Dziękujemy za wszystkie życzenia!:) [SIZE=2] Quote
Coffee&Nera Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Magdus a ja cie tutaj pieknie pozdrawiam z goracych wloch. Ja tu chodze w krotkim rekawku a wy macie na podkarpacie gory sniegu. Kochana przyjezdzaj tu do mnie :) Quote
Magot Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Nera- napisał(a):Magdus a ja cie tutaj pieknie pozdrawiam z goracych wloch. Ja tu chodze w krotkim rekawku a wy macie na podkarpacie gory sniegu. Kochana przyjezdzaj tu do mnie :) Cześć kochana!:calus: Oj, nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała:loveu::-( Baw się dobrze,tylko nie zaszalej tam zbytnio z włochami!:diabloti: Quote
Martunia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Wesołych świąt. :loveu: Pięknie prosimy o foteczki. :cool3: :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Niezaszaleje xD ja jestem wierna mojemu menowi xD chociaz niepowiem ze niema pieknych bo sa i to niejeden, najlepszy ten co sie do mnie podwala ale on tylko podaje picia w barze xDDD Dawaj fotki Drakarka i do Rzeszowa mi smigaj ! Quote
Olusia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Wesołych Świąt :loveu: Karteczka u nas w galerii. ;) Quote
Recommended Posts