Jump to content
Dogomania

Cocker spaniel Drakkar + miaukunka Zorka[*]

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magda_drakkar']McDzik już dawno chciałam o to spytać - może założysz w końcu galerię Arniemu?:cool3::diabloti:

Ee już dożo osób mnie o to pytało, ale nie .. jakoś aż tak nie mamy parcia na szkło, żeby jakiegoś fotobloga zakładać czy coś... ale może się postaram jakoś załatwić, zeby miał strone internetową .. Ty za swoją coś płaciłaś etc? Czy robił Ci znajomy czy jakis designer? .. ja bym chciała,żeby Arni miał taką stronkę z wynikami wystaw etc

Posted

[quote name='Izabela124.']Witanko
Sliczne fotkiw idzilam, sliczny bannvrvk

[quote name='Acctiually']Hej:)
Masz ślicznego spaniela:)

Dziękuję:)

[quote name='McDzik']Ee już dożo osób mnie o to pytało, ale nie .. jakoś aż tak nie mamy parcia na szkło, żeby jakiegoś fotobloga zakładać czy coś... ale może się postaram jakoś załatwić, zeby miał strone internetową .. Ty za swoją coś płaciłaś etc? Czy robił Ci znajomy czy jakis designer? .. ja bym chciała,żeby Arni miał taką stronkę z wynikami wystaw etc
Szablon strony zrobiła mi za darmo koleżanka:)

Posted

[quote name='McDzik']Acha :)A co to za koncert w Zabrzu ? Idziesz na to? :)

A to jest organizowany na rzecz schrona w Rudzie:)
No może będe ale do końca nie wiem:P

Posted

Proste ..:) Tymczasem nam sie małe OT jak zwykle robi... a co tam u Drakkara? :) Gdzie fotencje? :) a zjazd od Anuli na pewno bedzie mial albo juz na swoj osobny wątek :)

Posted

Hej;)

Dopiero co wróciłam do domu, u nas wszystko w jak najlepsim porządku:loveu:
A fotki może jutro(jak ładnie poprosicie:diabloti:0;)
[SIZE=2]Dziękujemy za wszystkie życzenia!:)
[SIZE=2]

Posted

Nera- napisał(a):
Magdus a ja cie tutaj pieknie pozdrawiam z goracych wloch. Ja tu chodze w krotkim rekawku a wy macie na podkarpacie gory sniegu. Kochana przyjezdzaj tu do mnie :)

Cześć kochana!:calus: Oj, nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała:loveu::-( Baw się dobrze,tylko nie zaszalej tam zbytnio z włochami!:diabloti:

Posted

Niezaszaleje xD ja jestem wierna mojemu menowi xD chociaz niepowiem ze niema pieknych bo sa i to niejeden, najlepszy ten co sie do mnie podwala ale on tylko podaje picia w barze xDDD Dawaj fotki Drakarka i do Rzeszowa mi smigaj !