Jump to content
Dogomania

Cocker spaniel Drakkar + miaukunka Zorka[*]

Recommended Posts

Posted

Witamy w naszej galerii

Drakuś jest czarnym podpalanym cocker spanielem angielskim:) Urodził się 8 kwietnia 2007 r. w hodowli Modus Vivendi. Zamieszkał u mnie 30 czerwca '07 i od tamtego dnia całe moje życie kręci się wokół niego. Drakkar ma wspaniały charakter, uwielbia wszystkich ludzi i cały świat, jest posłuszny i jak chyba każdy spaniel wiecznie gotowy do jedzenia...:evil_lol:
To tyle o Drakkarku, czas na fotki:eviltong:
Pierwsze dni u mnie:

Marzyciel...

"siad"

u Hodowcy

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam :multi: Ślicznego masz cockerka :loveu: Ile ma miesięcy? Widzę, że już od maluszka uczy się pozy wystawoej i dobrze mu to wychodzi ;)

PS. Pamiętaj, że w poście może być max. 5 zdjęć i nie większe od rozmiarów 640x640 ;)

Posted

Przepraszam za ilość i rozmiar zdjęć:oops: Psiak 8 sierpnia skończy 4 miesiące. A postawy wystawowej się uczy, uczy, bo będzie wystawiany:razz: Dodaję nowe fotki:
Typowa poza Drakkara:

Dumny Drakkar, na swoim podwórku!:

O, a tu z pluszowym misiem...

Kochana mordeczka:

Przyglądając się trawie... :lol:

Posted

No, komórką, komórką niestety:shake: Ale mam nadzieję, że w najbliższym czasie będą robione cyfrówką:evil_lol: Cambel, psiulko, widzę, że z Rzeszowa jesteście, może wybieracie się na wystawę krajową w Rzeszowie, 19 sierpnia? Ja się wybieram, razem z psiakiem, o ile nie będzie upału 30 -stopniowego... My teraz jeszcze na widowni będziemy, ale w dość bliskiej przyszłości na pewno już na ringu będzie można nas spotkać:razz:

Posted

Magda:) napisał(a):
Cambel, psiulko, widzę, że z Rzeszowa jesteście, może wybieracie się na wystawę krajową w Rzeszowie, 19 sierpnia? Ja się wybieram, razem z psiakiem, o ile nie będzie upału 30 -stopniowego... My teraz jeszcze na widowni będziemy, ale w dość bliskiej przyszłości na pewno już na ringu będzie można nas spotkać:razz:

Ooo to macie plany wystawowe? Super! :cool3: ;)
My na pewno będziemy na wystawie, mam nadzieję, że się spotkamy ;)

Posted

Magda:) napisał(a):
No, komórką, komórką niestety:shake: Ale mam nadzieję, że w najbliższym czasie będą robione cyfrówką:evil_lol: Cambel, psiulko, widzę, że z Rzeszowa jesteście, może wybieracie się na wystawę krajową w Rzeszowie, 19 sierpnia? Ja się wybieram, razem z psiakiem, o ile nie będzie upału 30 -stopniowego... My teraz jeszcze na widowni będziemy, ale w dość bliskiej przyszłości na pewno już na ringu będzie można nas spotkać:razz:

Ja też mam zamiar się wybrać, ba - jadę na 100 %! Z tym cockerkiem? :loveu: łaaa :loveu: Ile masz lat? :razz:

Posted

No nie, wystawiać jeszcze nie mogę, chyba,że na klubówkach. Ona ma zaledwie 4 miechy, ale pierwszy raz na ringu będzie nas można spotkać najprawdopodobniej w Kielcach:razz:

Posted

UWAGA! Nowe fotki:cool3:!! Zrobione zostały wczoraj, w domu i ogrodzie kuzynki;) Zapraszam do oglądania.

Oo, a tutaj ze swoją pańcią, czyli ze mną:evil_lol::

Na podłodze...

Na trawie...

Na tle roślinności...

Posted

Nio, to już daję obiecywane zdjęcia. Tym razem fotki Drakusia z domu, ogrodu i jeszcze z pól, po których uwielbia hasać...

...ale najpierw mój domek :

Ha, ha, upolowałem kartofla!!!!

To już idę na smycz?:-(

Ta czarna kropa to Drakkar :D