Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ze mną i z Ceikiem było dziwnie. Od wielu, wielu lat obserwowałam tą rasę. Gazety, książki, wystawy i zawody. Jeszcze w Polsce nie było ich organizowanych, więc mogłam tylko poszukać w zagranicznej prasie lub na obcojęzycznych stronach w necie. Mimo to psa kupiłam z tzw. przypadku, poprostu z ogłoszenia w gazecie. Wiele było podobnych ogłoszeń, ale to jedno przykuło moją uwagę. Pojechałam do hodowli i dzień później do niej wróciłam po mojego husky, mojego Ceika.

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja na swojego PRAWDZIWEGO haszczaka też pewnie bedę czekać i to mi się właśnie podoba. Ale na razie biegam i jeżdze z moimi ukochanymi shaker-maker haszczakami. Ale czekajcie cierpliwie jeszcze będziemy mieli co oblewac :popcorn:

Posted

PaY masz rację, zawsze jest co świętować 8)

:beerchug: to za twoje 2500 postów

a to

:beerchug: bo znowu jest dzisiaj chłodno i psy mają lżej :lol:

:laola:

Posted

a mi jie huskue podobaja odkad pamietam, kiedys jak widzialam huska na ulicy to mnie skrecalo... ale kupilam pieska tez przypadkiem - znalaznam go na targu, tydzxien pozzniej przywiozlam do domu.. nie wiedzialam wtedy na czym polegaja psie papiery, co z nich czytac i jak.. nie lapalam sie po hodowlach zadnich juz o bieganiu nie mowiac.. alr jak kupilam Axelka to jezdzilam z nim do lasu i biegal na koniach ze mna, poznalam kumpele ktora mi dala tel do goscia ktory biegal, i tak sie zaczely treningi :)))

[ wypijmy za to ;pp ]

Posted

No to świętujemy :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

ELO!!!!

to na zdrowko

:popcorn: