Martika&Aischa Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 urocza z niej sunieczka :) i taka sobie okrąglutka dziewczynka :) Quote
happy_animals Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Tak, tak :D Kama ma lekką nadwagę :D Quote
happy_animals Posted March 23, 2015 Author Posted March 23, 2015 Ciocie, u Kamy wszystko w porządku :) Sunia wypiękniała (niestety nasze zdjęcia nie oddają jej prawdziwego uroku). Zrzuciła też trochę na wadze :) Jest bardzo gadatliwa :D i ma spory apetyt. W naszej ocenie zrobiła ogromny postęp. Jeszcze tydzień lub dwa i zupełnie otworzy się na ludzi. W czasie sobotniej wizyty "sprzedała" nam nawet dwa skromne buziaki :) jadła z ręki a na koniec odprowadziła pod samą bramę :) Jest cudowna <3 Quote
happy_animals Posted March 23, 2015 Author Posted March 23, 2015 Te zdjęcia zrobiła już Ciocia LILUtosi :) Quote
halszka Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 ..ależ śliczna ta Kamusia,mam nadzieję,że szybko znajdzie kochający domek :) Quote
Martika&Aischa Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 śliczna Kamusia :) wierzę że już niebawem znajdzie swoje miejsce na ziemi :) Quote
happy_animals Posted April 6, 2015 Author Posted April 6, 2015 Ciocie, nasza Kama zmieniła się nie do poznania :) Z każdym dniem robi ogromne postępy. Ogon w górze, głaskanie, zabawa, spanie z Ciocią Ingą na wersalce i chodzenie za nią krok w krok to już norma... i pomyśleć, że sunia jeszcze miesiąc temu nie dawała się dotknąć. Zdjęcia wykonała Ciocia LILUtosi Quote
happy_animals Posted April 6, 2015 Author Posted April 6, 2015 Pierwsza faktura za hotelik już uregulowana, teraz zbieramy pieniążki na kolejną. Quote
happy_animals Posted April 14, 2015 Author Posted April 14, 2015 A ma już ogłoszenia aktualne? Ciociu, z tego co wiem nasze wolontariuszki miały się tym zająć, ale oczywiście dopytam :) Z racji dużej liczby obowiązków mogę odpowiedzieć na dogo z małym opóźnieniem ;) Quote
happy_animals Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 Ciocie, ogłoszeniami zajmie się nasza wolontariuszka. Byliśmy dzisiaj u Kamy :) Sunia jest rewelacyjna! Ma w sobie masę energii. To prawdziwy przytulak :) Nie przejawia zachowań agresywnych w stosunku do innych psów/suczek. Jest bardzo opiekuńcza! Anioł, nie pies :) Kamusia jest w 100% gotowa na adopcję :) Quote
happy_animals Posted April 20, 2015 Author Posted April 20, 2015 Tylko domku brak... Oj, to prawda :( a Kamusia taka fajna. Quote
Nadziejka Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Ja nie bylam jeszcze chyba u przecudnej Kamusi bede kibicowac kciuki mocniutko urocza jest przecudnej urody jest serdecznosci sle jest w hot i Lilutosi? teraz czytam ze dzien 13 zl to kochana ciociu happy pisz mnie prosze na jednorazowa 26 zl ale ciociu nie wiem kiedy moze w tym tyg wysle napewno , tylko nie wiem kiedy bedzie pieniazek jakis moj ... pozdrawiam Quote
happy_animals Posted April 26, 2015 Author Posted April 26, 2015 Ja nie bylam jeszcze chyba u przecudnej Kamusi bede kibicowac kciuki mocniutko urocza jest przecudnej urody jest serdecznosci sle jest w hot i Lilutosi? teraz czytam ze dzien 13 zl to kochana ciociu happy pisz mnie prosze na jednorazowa 26 zl ale ciociu nie wiem kiedy moze w tym tyg wysle napewno , tylko nie wiem kiedy bedzie pieniazek jakis moj ... pozdrawiam Ciociu, bardzo dziękuję <3 Korzystając z okazji zapraszam na mój nowy Bazarek na Dogomanii oraz na Licytacje dla Zwierzolubów. Quote
happy_animals Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 Pomimo wielu ogłoszeń, nikt nie pyta o naszą Kamusię :'( Quote
happy_animals Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 "Gdzieś tam, niedaleko musi być mój nowy domek" <3 Quote
Martika&Aischa Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 "Biegnę do Ciebie!" :) ależ cudna dziewczynka :) :) :) na pewno znajdzie domek :) Quote
Recommended Posts