Tygrysek ^^ Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Dokładnie ale ja nie radze wsadzać do tej klatki amstafa bo po pierwsze ten pies powinien zostać oduczony takiego zachowania a po drugie po co fatygować psa? Radze wsadzic tam lwa lub coś w tym rodzaju... a jak człowiek będzie już bardzo poraniony to odciągnąć koteczka a gościa zamknąć w ciasnej klatce niech sobie zdycha... Quote
BlackSheWolf Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :angryy: :angryy: :placz::placz::placz: Quote
TYGRYS-ica. Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 normalnie jak to czytam to cisnienie idzie mi niebezpiecznie w gore!! ci ludzie sa poj...ebani na maksa!! :angryy: az zala du...pe sciska :-( robic sobie rozrywke z czyjegos cierpienia :angryy: i to na dodatek w artykule byla mowa o bullterierach!!! (ta rasa zajmuje drugie miejsce w moim serduchu :loveu:) ja bym zadnymi zwierzetami sie nie zaslaniala sama bym chyba porozrywala tych gosci na strzepy!! a zdejcia to jak ogladam to rycze :placz: ze tez czlowiek jest do czegos takiego zdolny .... jak widze takie foty to wstydze sie ze jestem czlowiekiem :oops: na szczescie oprocz taki ludzi-besti sa jeszcze ludzie ktorym na zawierzetach zalezy :-( Quote
BlackSheWolf Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='TYGRYS-ica.'] na szczescie oprocz taki ludzi-besti sa jeszcze ludzie ktorym na zawierzetach zalezy :-( NASZCZESCIE! przynajmniej w jakims stopniu chronimu te małe stworzonka zdane na los jaki wyznaczy im czlowiek :placz: Quote
TYGRYS-ica. Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 skoro tamtym nie da rady pomoc to trzeba ze wszystkich sil pomagac innym!! :-( Quote
Tygrysek ^^ Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Trzeba zrobić wszystko żeby więcej psów nie mósiało przechodzić przez to piekło... :-( Quote
TYGRYS-ica. Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Tygrysek ^^ napisał(a):Trzeba zrobić wszystko żeby więcej psów nie mósiało przechodzić przez to piekło... :-( dokladnie!! i wlasnie po to jest Dogomania!! :evil_lol: Quote
Wiza Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 No napewno pojedziemy do Ameryki i weźniemy im te psy. Łaał, mam pomysł urządźmy sobie walki skazańców i trzymajmy ich w klatkach..Albo tego Vicka czy jak mu leciało - napewno bedzie mu baardzo miło. Quote
TYGRYS-ica. Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 no to juz wiadomo co mamy robic :diabloti: Quote
Recommended Posts