coal&milk Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Chciałam wam przedstawić moje dwie dziewczyny:) Bleki trafiła do nas ponad rok temu jako szczeniak- labrador od A do Z:) Towarzystwo, pełna miska i kąpiele wodne to to co sprawia jej największą przyjemność:) Bianka jest u nas od grudnia, podczas "świątecznych porządków" dostałam info od znajomej z fundacji że została wyrzucona z samochodu roczna suczka w typie samoyeda- nie miałam doświadczenia z tą rasą ale gdy zobaczyłam zdjęcie, po dwóch dniach jeszcze wtedy "śnieżynka" znalazła się u nas:) ...i w ten sposób stałam się właścicielką całkowitych przeciwieństw (i nie mówię tu o kolorystyce:D:) Bleki wiecznie energiczna i towarzyska oraz Bianka żyjąca we własnym świecie, typowa indywidualistka. Z dnia na dzień, z miesiąca na miesiąc dziewczyny się coraz bardziej docierają ze sobą. Quote
Collakowa Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Świetna 'parka' :D Ale poproszę więcej zdjęć ;) Quote
Chesti Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Witajcie :D Piękne dziewczyny! Też czekam na więcej :) Quote
coal&milk Posted March 16, 2015 Author Posted March 16, 2015 Dziewczyny dzisiaj zażywały promieni słonecznych:) Quote
Guest TyŚka Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Jakie cudne :) Ale... ale... tu wygrywa moja miłość do pierwotniaków, Bianka jest moją faworytką :D Quote
Recommended Posts