szafirka Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Aż łza się w oku kręci, że tak można traktować przyjaciela :( Mogłabym wziąć chudzinkę do siebie, tylko te koszty i transport... W każdym razie będę kibicować ślicznotce. Quote
Anula Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Aż łza się w oku kręci, że tak można traktować przyjaciela :( Mogłabym wziąć chudzinkę do siebie, tylko te koszty i transport... W każdym razie będę kibicować ślicznotce. Szafirko,to może określ się konkretnie,jakie proponujesz warunki,bo kojec i buda odpadają. Quote
szafirka Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Nie nie, oczywiście, że buda i kojce odpadają. Dzięki zaufaniu Anuli i innych cioć jest u mnie Maksiu, dziadziuś jamniczek. Jako hotelik i dom tymczasowy proponuję warunki domowe. Psiaki uczestniczą w naszym codziennym życiu. Posiadam duży dom ze sporym ogrodem i lasem niedaleko. Traktuję pieski hotelowe i teraz Maksia jak swoje. Quote
Anula Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Ja napisałam o budzie i kojcu aby Tiffani nigdy nie trafiła do budy albo kojca gdyby na horyzoncie pojawił się jakiś DT.Mamy u szafirki jamnisia i jest to jeden z bardzo dobrych DT,polecam. Quote
zachary Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Kibicuję Tiffani w szybkim powrocie do normalności i znalezieniu ds albo dobrego dt. Quote
danusiadanusia Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Nie nie, oczywiście, że buda i kojce odpadają. Dzięki zaufaniu Anuli i innych cioć jest u mnie Maksiu, dziadziuś jamniczek. Jako hotelik i dom tymczasowy proponuję warunki domowe. Psiaki uczestniczą w naszym codziennym życiu. Posiadam duży dom ze sporym ogrodem i lasem niedaleko. Traktuję pieski hotelowe i teraz Maksia jak swoje. brzmi bardzo obiecująco!!! a powiedz coś więcej... jakie koszty wchodzą w grę? Quote
szafirka Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Mogłabym zaproponować 10 zł. za dobę + wyżywienie + weterynarz. Wszystko, co dotyczy psa i wąże się z kosztami ustalam na forum lub z osobą decyzyjną. Pomogę w organizowaniu transportu, a gdy psinka dojdzie do siebie, w szukaniu nowego właściciela. U mnie nie ma bud, ani klatek kenelowych. Pieski mają swój pokój, ale wędrują też po całym domu. Quote
gryf80 Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 jestem na zaproszenie.trzymam kciuki za sunię,najgorsze ma juz za soba,teraz z górki Quote
Beti-Buba Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Uważam,że płatne DT są BARDZO nie fair. Zwyczajowo schronisko zapewnia zwrot kosztów wyżywienia i leczenia w większości DT i to już powinno wystarczyć. ALBO POMAGAM ALBO ZARABIAM........Zresztą czy warto suńce fundować kolejny stres związany z przenosinami do DT skoro w schronisku ma dobrą opiekę i tak ładnie dochodzi do siebie? Czy nie lepiej ją jeszcze odchuchać i poczekać na dobry domek-taki NA ZAWSZE? 4 Quote
kinga_kinga7 Posted March 12, 2015 Author Posted March 12, 2015 Uważam,że płatne DT są BARDZO nie fair. Zwyczajowo schronisko zapewnia zwrot kosztów wyżywienia i leczenia w większości DT i to już powinno wystarczyć. ALBO POMAGAM ALBO ZARABIAM........ Dokładnie! Quote
arim Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 (edited) Za takie domwe DT rozumiem,że trzeba zapłacić bo dodatkowy pies w domu ,to jednak jakieś dodatkowe sprzątanie,pranie mycie.Nie rozumiem jedynie płatnych kojców. No,ale to też niekiedy jedyny ratunek dla psa.Są sytuacje ratujące mu życie i kojec to jedyne wyjście. Edited March 12, 2015 by arim Quote
arim Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Dogo u mnie szaleje(już nie mam do niego siły) Samo przestawiło wielkość liter.Nie mogę edytować treści i poprawić.Przepraszam ,za te malutkie literki,ale to nie ja. Masakra :) Buźiek tez nie mogę wstawić. Quote
Aska7 Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Ja przestałam wspierać takie DT, w których płaci się za kojec w zamian za kojec w schronie, ale jeśli to domowy DT z łóżeczkiem, głaskaniem, spacerami i zaopiekowaniem to jestem jak najbardziej za. Quote
KrystynaS Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Dziękuję za zaproszenie na wątek suni - jestem :) Tiffany - co za imię. Piękne. Dobrze, że jest już w godziwych warunkach, na podstawie zdjęć uważam, że warunki w tym schronisku są godziwe i mam nadzieję, że inne psy przebywają w podobnych. Boks w pomieszczeniu, ogrzewany, miękkie posłanie no i przede wszystkim czysto. Czysta podłoga w boksie to pierwsze co mi się rzuciło w oczy. Pomogę trochę finansowo w odkarmieniu/utrzymaniu Tiffany ale dopiero za parę dni (jak skończę remont i ureguluję rachunek) Quote
Jota67 Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Jestem na zaproszenie u bidulki. Zaraz dyszka poleci. Quote
Mela Jakimiuk Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 I ja dotarłam, też przeleję pieniążki, a jak będą jakieś wydatki na weta, to sunia może na mnie liczyć. Quote
Jota67 Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Jestem na zaproszenie u bidulki. Zaraz dyszka poleci. Tzn. właśnie poleciały 2 dyszki. Quote
danusiadanusia Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 I ja dotarłam, też przeleję pieniążki, a jak będą jakieś wydatki na weta, to sunia może na mnie liczyć. bardzo dziękujemy:) żeby niunia wiedziała, że tyle ma cioteczek, które ją wspierają:) Quote
danusiadanusia Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Tzn. właśnie poleciały 2 dyszki. super!!! dziękujemy serdecznie kochana:) Quote
Thaenda Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Jestem na zaproszenie. Matko ale z niej szkielet :( nie mam pojęcie jak można psa do takiego stanu doprowadzić :( Quote
kinga_kinga7 Posted March 13, 2015 Author Posted March 13, 2015 Jestem na zaproszenie. Matko ale z niej szkielet :( nie mam pojęcie jak można psa do takiego stanu doprowadzić :( Jak widać - są ludzie, którzy nie mają co do tego skrupułów!! Dziękuje, że jesteś z nami :) Quote
Thaenda Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Jak widać - są ludzie, którzy nie mają co do tego skrupułów!! Dziękuje, że jesteś z nami :) Dla mnie to nigdy będą ludzie tyko bestie!! Quote
Recommended Posts