jusstyna85 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Chłopak ma ok 6,5 lat na pewno do 8 latek... Bardzo kontaktowy w stosunku do zwierząt...Prosi o pieszczoty, nawet tylko o to,by zwrócić na niego uwagę. Obecnie piesek jest leczony zastrzykami,bo ma zmiany skórne na grzbiecie,ale za kilka, kilkanaście dni będzie zdrowy. W schronisku nie ma jednak żadnych szans na adopcje, ludzie wybierają młode psy,a on nie lubi sie zbytnio narzucać...Swoim zachowaniem jednak nie zdradza wieku.Jest zrównoważony,ale radosny, choć momentami popada w apatie,ale to już wina klimatu schroniska. Został wyrzucony z domu. On po prostu potrzebuje człowieka, MOŻE CIEBIE? Spójrz na niego i odpowiedz sobie, czy możesz przejść obojętny.. KONTAKT: JUSTICE.FM@INTERIA.PL 602180396 GG 1788222 lub os, która pracuje w schronisku justynka019@interia.pl gg 3970480 510268586 [SIZE=2]Umieszczony na : www.4lapy.pl ww.allegratka.pl www.kupiepsa.pl Gdyby ktoś miał pomysł, gdzie jeszcze wrzucić, to prosze napisać :) Quote
Pianka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 No nareszcie mu ktos założył watek:loveu: :evil_lol: Moja foteczka Quote
iwop Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Tak mi przykro, że moge tylko podnieść...:shake: Quote
Mysia_ Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Jak to jest... U Was w schronisku tyle rasowców :crazyeye: Quote
jusstyna85 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Poczekaj aż zobaczysz następne...:) nawet owczarek niemiecki z rodowodem i tatuażem...na razie na pierwszy ogień idą te rasowe, ale niedługo te wszystkie biedactwa... Quote
Ulaa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Wykastrujcie go!! Fredziuś - dalmat u mnie na tymczasie tez miał mega chorobe skóry. Po każdym rodzaju leczenia były natory, po kastracji - jak ręką odjął. Dalmatysiu do domku... Quote
olenka_f Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 nawet tak śliczne pieski wyrzucają czy to są ludzie?:angryy: Quote
halbina Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75808&page=2 szuka dalAmatańczyka, ale może się skusi... :evil_lol: Quote
Ulaa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 hmm chyba można dać sobie spokój z tą "propozycją" :razz::shake: Quote
Pianka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ulaa napisał(a):Wykastrujcie go!! Fredziuś - dalmat u mnie na tymczasie tez miał mega chorobe skóry. Po każdym rodzaju leczenia były natory, po kastracji - jak ręką odjął. Dalmatysiu do domku... U nas wszystkie rasopodobne sa kastrowane. PIES NIE ZOSTANIE WYDANY PRZED TYM ZABIEGIEM! "Mysia_Zabrze" napisał(a):Jak to jest... U Was w schronisku tyle rasowców :crazyeye: No są i widziałas w watku ogólnym, że jest jeszcze więcej:-( Trzeba się za nie wziąść:-( Quote
Mysia_ Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Pianka, naprawde mnie dziwi, że psiaki nie znajduja domków :-( U nas pojawi się tylko coś rasopodobnego i już mozemy w domkach przebierać :roll: Za to kundelki kiblują i nikt ich nie chce :-( Adopcja jest tragiczna :shake: W górę sliczny :p Quote
bea_m Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 No cóż. Nawet te śliczne są wyrzucane. Ludzie dbają żeby dogomaniacy mieli co robić. :angryy: Quote
jusstyna85 Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 dzwonił pewien "człowiek"...najpierw powiedziałam mu, że domek dla pieska musi być jak najlepszy, bo wiele przeżył,a on na to, że jest ideałem.JUż mi coś nie pasowało...nie przeczytał dokładnie aukcji ile ma lat, a gdy mu powiedziałam, to jego reakcja była taka..." takiego dziada to nie chce" Ulżyłam sobie , gdy mu odpowiadałam na jego słowa...Na końcu usłyszałam, że jestem niekulturalna...:roll: Quote
Pianka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 co za dziadyka z niego. Jystyna jak ktos będzie dzwonił to zawsze mów, ze zostanie wydany po kastracji. Bo wielu bezczelnych rozmnażaczy się tu kręci:mad: Quote
iwop Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 dobrze zrobiłaś :angryy: Trzeba było go zapytac ile on ma lat - bo jak przekroczył 30 to tez trzeba go było nazwac starym zgredem:p Quote
jusstyna85 Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Pianka napisał(a):co za dziadyka z niego. Jystyna jak ktos będzie dzwonił to zawsze mów, ze zostanie wydany po kastracji. Bo wielu bezczelnych rozmnażaczy się tu kręci:mad: Mówie tak, a dokłądnie pytam jakie mają zdanie o sterylizacji i kastracji...wtedy można wyczuć... Quote
jusstyna85 Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 iwop napisał(a):dobrze zrobiłaś :angryy: Trzeba było go zapytac ile on ma lat - bo jak przekroczył 30 to tez trzeba go było nazwac starym zgredem:p O tym nie pomyślałam ..dzięki za pomysł :) może kiedyś sie przyda... Quote
muka1 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Trzeba przyznać ,że ten dalmat jest wyjątkowo piekny.Ma bardzo delikatna buzię.Moja sunia skończyla jyz 8 lat i naprawdę nie odnosze wrażenia ,że jest psem starym.Obys biedaku trafił jak najszybciej do normalnych ,mądrych ludzi.Możesz zostać piękną ozdobą niejednego dobrego domu. Quote
jusstyna85 Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 muka1 napisał(a):Trzeba przyznać ,że ten dalmat jest wyjątkowo piekny.Ma bardzo delikatna buzię.Moja sunia skończyla jyz 8 lat i naprawdę nie odnosze wrażenia ,że jest psem starym.Obys biedaku trafił jak najszybciej do normalnych ,mądrych ludzi.Możesz zostać piękną ozdobą niejednego dobrego domu. Masz racje, jest śliczny i ma coś w sobie.Szczęśliwi będą Ci, którzy sie zdecydują na niego... Quote
Ulaa Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Piesku w górę.. Allegro by Ci się przydało. Jest możlwość zrobienia mu ładnych fotek? na trawce i wogóle... Quote
Recommended Posts