Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zosia4']Opalamy się:

ale fota, ja nie mogę :crazyeye: :loveu:żeby jej piegami nie sypnęło:evil_lol:

Zosia, Ty mi zejdź z oczu z tym ogrodem, bo to jest pastwienie się nad człowiekiem:diabloti:

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Moje koty upały znoszą raczej dobrze - skarg nie zanotowano (gorzej z psami).

A to kolejne z ulubionych miejsc Lusiaczka:

Te widły najlepsze (he, he) :evil_lol:.

Posted

Ta aureola to była zwykła doniczka.

No cóż, aureolę i widły przed chwilą usunięto i przyłapano Lusiaczka w lepszym zbliżeniu.

Piękna jest, co nie ? (tylko nie zaprzeczać)

Posted

A to też jedno z ulubionych miejsc Lusidełka - bardzo lubi pod wieczór przycupnąć na parapecie i wiedzieć, że w razie "draki" (czytaj: burzy lub deszczu) - może wskoczyć do domku przez otwarte okno:

• 2 weeks later...
Posted

Rejon kojca Twoich psic pewnie obchodzi z daleka?
Niedawno miałam u siebie kota koleżanki, która wyjeżdżała na wakacje. Kot wychodzący. Mówiła, żebym go wypuszczała na dwór. Ale gdzie tam, bałam się jak cholerka. Przesiedział u mnie te 2 tygodnie w mieszkaniu. Chciał na dwór, płakał ale byłam nieugięta. I tak się potem zastanawiałam, czy kot przyzwyczajony do wychodzenia na dwór, dobrze będzie czuł się w mieszkaniu? Czy z czasem ta tęsknota za wolnością mija?

Posted

Iwlajn - przypuszczalnie gdybyś od razu wypuściła kota to mogłabyś go już nie zobaczyć, bo kot najpierw musi się przyzwyczaić, że ten dom to jest jego dom i wie, że wraca do swojego domu.

Ja zawsze swoje koty kilka tygodni przyzwyczajałam do mojego domu, wyjątkiem była Lusia, która przebywała tylko w domu chyba z rok albo i więcej.

A w rejon psów owszem - zapuszcza się. Siada sobie na kamieniu tak żeby była dla nich widoczna i najzwyczajniej w świecie robi sobie manicure.
One wtedy szału dostają a ona z lubością przechodzi do czyszczenia futerka :diabloti:.

Posted

:evil_lol: To w kotach kocham! Robienie psów w "jajko".
Siedzą sobie w kuchni na stole, ślepią w psa, machaja ogonem i mrucza: "jak zamkniesz tą ryczaca paszczę, to ci może jakiś kawałek serka czy kiełbaski zrzucę"
I psy robia sie taakie malutkie.