Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mój drugi kotownik od lat tak właśnie chłepce wodę, zewsząd byle nie z miski. Ale nie widziałam żeby kićka gdziekolwiek chliptała.

Aha, kota została delikatnie wyczesana kocią szczoteczką. Spodobało jej się to.

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zanudzaj, Zosiu, zanudzaj.

Jak ją zobaczyłam taką zwiniętą na Twoich kolanach... nie widzę klawiatury, bo mam łzy w oczach...

I niech będzie Klusią. I niech odzyska te kształty, jakie miała, gdy ją poznałam, te które zabrała jej choroba.

I już wiem, że przy Tobie jej sie to uda.

Posted

[quote name='Zosia4']Tweety - przyszła karma. Dziękuję bardzo za wyprawkę dla mojej kici.

A poniżej: pies boi się podejść, bo może znowu go pacną po nosie

ależ ona ma ogon:crazyeye:

Posted

Obejrzałam dzisiaj jej ogon i okazuje się, że w naturze jest normalny, a ten na zdjęciu to ogon okazjonalny.
Widać robi wrażenie skoro pies ją obchodzi dookoła.

A dzisiaj rano Klusiek nie bacząc na to, że sypialnia to rewir psi - wskoczyła mi do łóżka.

Posted

Na karmę się dosłownie rzuca. Na wątróbkę zresztą też. Na wszystko się rzuca. Ma apetyt jak nic.
No i codziennie jest komplet w kuwecie.

Pomału zapomina o schowku za biurkiem. Jak chce pospać to sadowi się w wiklinowym domku. Coś czuję, że ostatecznie zaanektuje moje łóżko.

Ale jedzonko jeszcze jej stawiam właśnie w tym schowku za biurkiem, bo to jedyne bezpieczne miejsce gdzie nie niepokojona może zjeść.

Posted

Kićka lubi być blisko ludzi. Tutaj na krześle w kuchni podczas mojego pakowania papryki do słoików. I to pomimo krążącego wokół psa.

A tu mój psiur niepewnie wyziera z sypialni bojąc się dostać po nosie. Dzisiaj o mało też nie zarobił.
I pomyśleć, że kota nic sobie nie robi z tego agresora.