Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elkisz napisał(a):
Za te 200 zl,kicia ma 4 dni zycia! Kicia prosi o dalsza pomoc Cioteczki z Dogo...

wpłaty od wujków z dogo też będą mile widziane. Kicia prosi o pomoc, bez wsparcia finansowego ma minimalne szanse na przeżycie :shake:

Posted

mrowa23 napisał(a):
mozecie mnei wysmiac ale na prawde wiecej nie mialam na koncie, co do grosza przelalam moze starczy na waciki :/

nawet jeżeli to była to tylko złotówka to mnie daleko jest do śmiechu. Bidunia bardzo dziękuje za wsparcie!

Posted

kicia nadal prosi o pomoc...nie pozwolmy jej umrzec, ona prawie ja pies- ogon ma- 4 lapki ma- glowa jest....tylko tak inaczej szczeka troche....ale mimo to ze inaczej to tam samo rozpaczliwie...

Posted

mrowa23 napisał(a):
kicia nadal prosi o pomoc...nie pozwolmy jej umrzec, ona prawie ja pies- ogon ma- 4 lapki ma- glowa jest....tylko tak inaczej szczeka troche....ale mimo to ze inaczej to tam samo rozpaczliwie...

Niestety,to chyba zle miejsce dla umierajacej kotki,nikt nie chce pomoc...:shake: :shake: :shake:

Posted

mrowa23 napisał(a):
dogomaniacy pewnie jeszcze zaspani i nie bardzo rozumieja ze tutaj potrzeba szybkiego dzialania.....:roll: (kazde tlumaczenie dobre byle nie obojetnosc:shake: )

Kicia umiera,potrzebuje pomocy!:-(

Posted

Cioteczki! Wiem,ze to jest watek Dogo...,ale biedna KICIA zaplatala sie tu z nadzieja,ze wlasnie tu znajdzie pomoc!!!:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: .

Posted

a ja nie pozwole jej spasc na sam dol...dopoki mod mnie nie zbanuje to bede walczyla o mala...chociaz przez podnoszenie bo wiecej juz nie mam co zrobic...ale musze wyjechac i co...mala zginie gdzies na n-tej stronie...nie pozwolcie na to...