greenrabbit Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Witam, używałem do tej pory oleju z łososia firmy Ariovital. Na allegro pojawił się nowy produkt firmy VITASOL - zakupiłem bo przy kupnie litra wychodzi sporo korzystniej. Niestety psiak na razie nie chce ruszyć warzyw z nowym olejem. Może ktoś ma podobne doświadczenia bo nie wiem co o tym myśleć - może to chwilowe marudzenie. Olej dodaje od zawsze do warzyw - pies zjadał je wtedy dosyć chętnie. Quote
Ares_biz_pl Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Myślę,że pies przyzwyczaił się do starszego oleju i jego zapachu,smaku-stąd też nie ma przekonania do nowego,daj mu trochę czasu i zobaczysz,że w końcu sie przełamie. A samej firmy nie znam wiec cięzko mi o niej cokolwiek powiedziec oraz o ich oleju z łososia. Quote
kasikz Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Spróbuj od mniejszych ilości, a potem stopniowo zwiększaj. U mnie było tak, że po jednym oleju z łososia psiak wymiotował, a inny wcina ze smakiem i nic mu nie jest :) Quote
chounapa Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Moja Lilo warzywa je tylko i wyłącznie z jajkiem :P Olej jej podaje z mięsem. Quote
Recommended Posts