argo Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 DUMKA :lol: :lol: ... obyś zawsze była szczęśliwa, oby zawsze micha była pełna :wink: a Alfa miała kieszenie pełne smakołyków :wink: :lol: Wszystkiego Najlepszego :smilecol: :hand: Quote
Madziorek Posted April 3, 2004 Posted April 3, 2004 Sto lat, sto lat niech żyje, żyje naaaaam... BeataZ :D . Beatko, spełnienia marzeń i pociechy z Cyprysa :wink: :D Quote
BeataZ Posted April 3, 2004 Posted April 3, 2004 Madziorek, dzięki wielkie za pamięć i życzenia. :multi: Zapraszam wszystkich na małą urodzinową imprezkę Quote
Dalmati&Maja Posted April 4, 2004 Posted April 4, 2004 A moja dalmatynka Maja ma urodzinki 15 października :P ! Quote
DagaP. Posted April 4, 2004 Posted April 4, 2004 Beato życzę Ci wszystkiego wszystkiego najlepszego, niech Ci się spełnią twoje najskrytsze marzenia :buzi: Quote
argo Posted April 4, 2004 Posted April 4, 2004 Beatko :lol: ... z 'Albatrosa ...' :wink: Wszystkiego Najlepszego :lol: :Rose: :hand: Quote
Dalmati&Maja Posted April 4, 2004 Posted April 4, 2004 Ja też życzę Ci Beatko wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ!!!!!!!!!!!! Spełnienia marzeń ze wszystkich sfer życia :lol: !!!!!!! Duuużo miłości, przyjaźni, zwierząt no i ... pieniędzy!!!!!! I wszystkiego innego czego pragniesz!!! Życzą Dalmati, Maja i reszta zwierzaczków z Gdańska :D !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
kabeska Posted April 5, 2004 Posted April 5, 2004 Spóźnione ale szczere. Wszystkiego najlepszego Beatko! :new-bday: Quote
00000 Posted April 5, 2004 Posted April 5, 2004 Moje też spóźnione, ale bardzo ciepłe i serdeczne życzenia: spełnienia marzeń, spełnienia marzeń i jeszcze raz spełnienia marzeń :lol: :lol: :lol: :new-bday: Quote
BeataZ Posted April 5, 2004 Posted April 5, 2004 Dzięki wszystkim za życzenia ! :smilecol: Buziaki dla Was wszystkich i dla Waszych psiaków!!! :buzi: Quote
coztego Posted April 5, 2004 Posted April 5, 2004 A moja Kreska ma urodziny 14 października, w Dzień Edukacji Narodowej, dlatego taka mądra! :lol: Ale dziwnie jakoś jest znac dokładną datę urodzin swojego psa. O moim Pierwszym wiedziałam tylko, że gdzieś w październinku się urodził. (no proszę, co pies to październikowy? 8) ) Quote
Madziorek Posted April 6, 2004 Posted April 6, 2004 A dzisiaj urodzinki ma.... Bilbo, wszystkiego najlepszego, miski zawsze pełnej smakołyków, sukcesów na szkoleniu, wspaniałych kumpli i pięknych kumpelek gotowych do zabawy na wspólnych spacerach i obyś zawsze był dumą i radością swojej pani. Quote
DagaP. Posted April 6, 2004 Posted April 6, 2004 Nic dodać, nic ująć - przyłączam sie do życzeń Madziorka. Wszystkiego naj naj Bilbuś :multi: :calus: Quote
BeataK Posted April 6, 2004 Posted April 6, 2004 ja sie tez zyczeniami przylaczam a szczegolnie do tej pelnej miski Beata & Sara :new-bday: Quote
kabeska Posted April 6, 2004 Posted April 6, 2004 Sto lat sto lat niech żyje nam Bilbuś- to śpiewał Max (po swojemu oczywiście) brat przyrodni. :B-fly: Sto lat sto lat niech żyje żyje nam- to śpiewam ja ciocia przyrodnia. :new-bday: :Fade-col: Wszystkiego naj naj najlepszego. Dużo panienek, dobrego jedzonka, kochanej pani, która pozwala na wszystko i spełnienia psich marzeń. Quote
00000 Posted April 6, 2004 Posted April 6, 2004 Bilbo, najlepsze życzenia od Pagaja :lol: Oj, gdyby mógł z wielką radością sam by ci je złożył :lol: :lol: :lol: Quote
Bila Posted April 6, 2004 Posted April 6, 2004 Kochani Dogomaniacy jako już pełnoletni labrador bardzo dziękuję za życzenia i wyżerkę (moja Pani jest bardzo skąpa w tym względzie, tłumacząc to moim dobrem, że niby przytyję :x (a sama czekoladę namiętnie wciąga) :roll: . W prezencie urodzinowym największą przyjemność zrobiłaby mi wielka, aromatyczna kupa, a dostanę.... łożeczko. Nie wiem po co :o , bo to stare jest całkiem dobre. Trochę się zdeformowało, gąbka wychodzi i kilka dziurek wygryzłem. Ale, żeby od razu nowe :-? Wy ludzie jesteście jednak dziwni :o , jutro np. znowu rzekoma ALFA będzie mnie ciagnąć na drugi koniec miasta (w kagańcu!!!!), żebyśmy jak takie głupole latali w kółko i nic tylko siad, waruj, stój, do mnie noga, aport, zostań i to wszystko w różnych konfiguracjach. Na ogół robię, co mi każą, bo ALFA wtedy się cieszy jak mały dzieciak. Daje smakołyki, drapie, głaszcze i mówi do mnie: - No ślicznie, kochany Bilbuś, pięknie. W innych sytuacjach zdarza Jej się obrzucić mnie kalumniami. :evil: Pomimo tych dziwactw bardzo, bardzo Was lubię i z wielką przyjemnością wylizałbym wasze pyszczycha. :lol: Przepraszam za tak długi post, ale ALFA (rzekoma) pierwszy raz dopuściła mnie do komputera. Ściskam Was i Wasze psiaki, a moich potencjalnych kumpli i jeszcze raz dziękuję za życzenia. Wy pamiętaliście!!!, a ALFA nawet mi buzi nie dała. Musze poczekać do popołudnia. BILBO Quote
argo Posted April 6, 2004 Posted April 6, 2004 BILBO :D :D Poproś PANIĄ aby kupiła Tobie 'Złotą Rybkę' :wink: ... spełnią się wtedy wszystkie Twoje marzenia :lol: Wszystkiego Najlepszego :lol: Pozdrawia Ciebie, też prawie 'dorosły' :wink: :roll: lab ARGO :wink: :lol: :lol: :hand: Quote
BeataZ Posted April 6, 2004 Posted April 6, 2004 Bilbusiu, ja również dołączam się do życzeń :new-bday: w imieniu moim i mojej Pani. Życzę Ci zawsze pełnej michy, długich spacerków oraz pociechy z Twojej Pani. Cyprys :Dog_run: Quote
Madziorek Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 A dzisiaj imprezka u Milo. :new-bday: Spełnienia psich marzeń, długaśnych spacerów i masy psich smakołyków. Quote
Madziorek Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Niech Wam śmieją się pisanki i radują się baranki, mokry dyngus zrosi skronie, dużo szczęścia wleje w dłonie. Wesołych Świąt Kochani Dogomaniacy Quote
00000 Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Milo, całuski od Pagaja, oszołomoinego mocno świątecznymi zapachami... :D :D :D :new-bday: Quote
Ala&Milo Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Dziękujemy bardzo za życzenia! Właśnie świętujemy roczek Milusia, :drinking: bezalkoholowo naturalnie :lol: Jakby nie patrzeć blondas nieletni jest. Prezenciki się dostało, wszystkie zjadło :eating: no i teraz się zasłużoną drzemkę ucina. Pozdrawiamy serdecznie! Quote
Ala&Milo Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 A jeszcze chcieliśmy dodać, tak zupełnie na marginesie tego bezalkoholowego tematu, ze Milo piwa - to nie lubi. Akuś, jego poprzedni władca naszych serc, to i owszem, piwko, jak najbardziej! Z pańcią nawet buteleczkę (jakby pozwoliła) mógł na pół.... Ale Milo za to bardzo lubi domowe winko.... Jak nam butla pękła w kuchni i nie powiem ile, ale dzięsiąt litrów poszło w podłogę i w piwnicę, to Milko miał zajęcie przez 2 dni! Wszystkie listwy przypodłgowe, szpary itd - były dokładnie wylizane! Ale też i winko było przednie! Truskawkowe! :drinka: Taki koneser z naszego Mila! :D Raz jeszce pozdrawiamy! Quote
Recommended Posts