Jump to content
Dogomania

....::::::KALENDARZ NASZYCH POCIECH::::::....

Recommended Posts

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spóźnione, ale jak najszczersze życzenia dla wszystkich jubilatów psiaków i ich właścicieli :new-bday:

P.S. Muszę sie wytłumaczyc dlaczego spóźnione, bo niestety mam tyle pracy, że nie mam czasu odwiedzić moją najbardziej ulubioną stronę :cry:

Posted

A dzisiaj urodzinki obchodzą:

- Fiona, która dzisiaj kończy roczek

oraz

- Skibi, która kończy ich o kilka więcej :wink: .

Szczęścia, szczęścia i jeszcze raz szczęścia oraz nieustających rozkoszy psiego i ludzkiego żywota :D .

1011-016-12-1059.gif

Posted

Bardzo Wszystkim dziękuję za wczorajsze życzenia urodzinowe. W ramach podziękowań życzę dwu- i czteronożnym najwspanialszego wypoczynku majowego - może w takim miejscu?

1060194846Palm.jpg

• 1 month later...
Posted

Nareszcie jestem. Jesteśmy. Mieliśmy też wczoraj urodziny, a raczej Pagaj miał. Pierwsze. I jak przystało na roczniaka, cieszył się ogromnie z nowych zabawek i przysmaków. Jak cielak skakał, wariował i biegał:):):):)

Posted
Nareszcie jestem. Jesteśmy. Mieliśmy też wczoraj urodziny, a raczej Pagaj miał. Pierwsze. I jak przystało na roczniaka, cieszył się ogromnie z nowych zabawek i przysmaków. Jak cielak skakał, wariował i biegał:):):):)

Pagaj - wszystkiego najlepszego :lol:

:hmmmm: :wink:

Skoro skończyłes ROK to 'wypada' :wink: zachowywać się nieco dostojniej :lol: 0115.gif

:lol:

Jeszcze raz wszystkiego najlepszego.

:hand:

Posted

Skoro skończyłes ROK to 'wypada' :wink: zachowywać się nieco dostojniej :lol:

Nie ma na to szans - wciąż jeszcze brykam jak tygrysek :lol: Podobno za jakiś rok, dwa się uspokoję.... :lol:

Posted

Spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe. Uściski złożymy osobiscie jak spotkamy się na wystawie. :D

Dla Pani Pagajka mój znak rozpoznawczy- najbardziej zestresowana właścicielka na wystawie w klasie pośredniej.

Posted

Skoro skończyłes ROK to 'wypada' :wink: zachowywać się nieco dostojniej :lol:

Nie ma na to szans - wciąż jeszcze brykam jak tygrysek :lol: Podobno za jakiś rok, dwa się uspokoję.... :lol:

Chyba szybciej :lol: ... sądząc po zachowaniu Argo :wink:

:D

• 3 weeks later...
Posted

STO LAT DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTÓW I WIELU WSPANIAŁYCH KOSCI I ZABAWEK ORAZ SZALONYCH SPACERÓW

a ja myslałam że datę urodzin mojego Shillaka już dodałam

SHILLA - 28.10.2002

:Dog_run:

• 2 months later...
Posted

Dzisiaj moja Ziuta ma urodzinki :BIG: . To już 12 lat mineło od dnia, w którym już w godzinę po narodzinach trzymałam mojego wymarzonego szczeniaczka na rękach, a właściwie to w ręce, bo mieściła się wtedy na dłoni :D .

Z tej okazji dla wszystkich Dogomaniaków i ich wspaniałych psiaków... urodzinowy torcik

1008-012-31-1068.gif