Jump to content
Dogomania

....::::::KALENDARZ NASZYCH POCIECH::::::....

Recommended Posts

Posted

super--a to nam się udało ładnie z tymi życzeniami :D Argo z nowym aportem to wspaniały obiekt zdjęć wiosenno-letnich w okolicach wody :wink: taka mała sugestia dla Tadeusza

a ja za podszeptem mojej drugiej połowy--tej ładniejszej mam propozycje aby podać daty urodzin naszych piesków tu na forum

kalendarz.gif

wiadomo że Argo -10 marca, nasza Torka 15 listopada :wink: a reszta??

Może miłosciwie nam panująca :wink: Zachraniarka przyczepi ten pościk na górze aby chetni sie wpisywali??

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pomysł jest super :multi: a więc : Goldi urodzinki ma 9-go czerwca

Tak sobie myślę :hmmmm: , że moze byśmy dorzucili swoje - wspaniałych Dogomaniaków :lol: - daty urodzin. Oczywiście tylko dzień i miesiąc :multi: , baz lat :nono:

Posted

czesc

To i ja sie dorzuce z datami: moja Sara ma urodziny 12 08 a jej pańcia 16 03. A tak to nawet fajny pomysl ale czy my te wszystkie urodziny zapamietamy(chodzi o skladanie zyczen) moze te wszystkie daty gdzies skomasujemy.Bedzie je latwiej znalezc.

pozdrawiam Beata & Sara :hand:

Posted

czesc

Sigma juz miala urodziny 02.02 - skonczyla rok :)

jeszcze mamy krolika Morgana ale kiedy on ma urodziny to wielka zagadka :hmmmm: ale szacujemy, ze gdzies ok. maja :D bedzie mial piec lat

a ja mam 25.07

Posted

Thaned - to juz KOLEJNY, TWÓJ, trafiony w 100% pomysł :lol:

Proponuje, przez aklamację, 8) :wink: nadać Tobie tytuł

Naczelny Dyrektor Do Spraw Organizowania Imprez :roll: :roll: :lol:

Czy ktoś jest, mimo wszystko, przeciw ? :evil: :wink: ... czy ktos się wstrzymuje od głosu? :wink:

Posted

argo jestem za a dyrektor THANED niech nam daje jeszcze wiecej takich pomysłów, trzymamy kciuki

gratulacje niech nam zyje dyrektor organizacyjny :ylsuper: :klacz:

Beata & Sara

Posted
Argo, zapomniałeś o małym szczególe:) Jakiejś dacie?? :D

Marta :lol: - nie zapomniałem 8)

Już kiedyś, gdzieś nawet ją podawałem, ale ... :lol: jako Skorpion :wink: doszedłem do wniosku, że łatwiej bedzie zapamiętać date moich Imienin czyli 28 pażdziernika :lol:

Niniejszym zatem wnoszę coby Dyrektor Generalny TĄ datę wprowadził do swojego 'organizera' :lol:

BTW sprawdzałem :wink: w teście biopowinowactwa siebie i Argo - wyszła nam 100% zgodność intelektualna :cunao: :lol: ... w 'dziale' fizycznym zgodność TYLKO w :hmmmm: 30% ... pewnie dlatego, że moj 'cielaczek' uwielbia bieganie :wink:

:hand:

Posted

Ja co prawda nie jestem właścicielką labradorka ani goldenka :(, lecz jako osoba na ich punkcie totalnie zakręcona :laugh2_2: pozwoliłam sobie również na wpis:

- mój "labuś", czyli Ziuta - aporter z zamiłowania - 30 sierpnia,

- jej pańcia - 22 marca