sahara Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 http://allegro.pl/item219392167_odda..._grzywacz.html Dzisiaj przez przypadek znalazłam taka informację na allegro. Czy ktoś może to sprawdzić??????????? Bardzo proszę, jestem na wakacjach, nie mam dostępu do netu, szkoda żeby mały znalazł się w nie powołanych rękach. Ewentualnie mogłabym go zabrać na dt. Czy ktoś może pomóc? Zajrze jeszcze dzisiaj na dogo, później niestety będę po za zasięgiem. __________________ Quote
iwop Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Podnosze, Nie moze trafic do rozmnażalni!!!:shake: Quote
sahara Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Witam!!! Dostałam psa pod opieke, okazało się że właściciele po niego niewrócą.Ja niemoge go przygarnoc zewzgledu na to ze mam swoje psy.Piesek jest nauczony czystosci;jest posluszny;uwielbia dzieci i toleruje inne zwierzeta.Rasa ta ma wlos;wiedz jest to pies dla alergikow To tekst z ogłoszenia A to zdjęcie z allegro. Bardzo proszę, znacie kogoś z Rudy, kto mógłby pomóc? Quote
iwop Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 przekleiłam to na grzywacze moze ktos sie zainteresuje...:oops: Quote
sahara Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Proszę, jak znaleźć kogoś z Rudy kto mógłby pomóc?!!!!!!! Quote
sahara Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Muszę się wylogować :placz: Kto nas znajdzie na 20 stronie? kto nam pomoże :placz: :placz: :placz: Ratujcie malutkiego, pseudohodowcy tylko czychają na takie okazje :mad: Quote
kabi Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 może domek tymczasowy to bym mogła zapewnic jestem z zabrza więc pomyśle Quote
kabi Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 piszemy do tymczasowgo własciciela i jak sie cos wiecej dowiemy to podamy informacje Quote
papudraczek Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 nikt się nie odzywa!! co z psiakiem!!?? hop na 1 strone Quote
Polawa Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 podbijam do gory, czy ktos wie czy to pies czy sunia ? Moze by sie zlozyc na sterylke ? Quote
oktawia6 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 malagos napisał(a): Ktoś ją kupił za złotówkę. to ktoś z dogo? TAK-ja jestem "czatownikiem" i wiem wszystko:cool1: :evil_lol: : na wątku z Grzywaczy (ja już kilka dni temu to wypatrzyłam:eviltong: )grupa 9-ta-pisała dziewczyna, że już jedzie-potem, że już jest u niej w domu-a teraz szukam tego wątku i nie mogę znaleźc!!!:comp26: Quote
malagos Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Jezoo, to dogomania ma długie macki, wszędzie swoich ludzi :diabloti: ;) Quote
Poker Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Jusstyna 85 jest z Rudy Śląskiej,ale ze dogo ma swoje macki to fakt,aż strach się bać:shocked!: Quote
sahara Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Przepraszam, że Was zaniedbałam, ale jakoś mi się nie wyświetlało, że tu ktoś pisał nowe posty :shake: Mały ma już nowy domek, kolegę łysego grzywulca. Ewa dostała info o nim dzięki wątkom na dogo. Akcja była błyskawiczna. Fred jest super pieskiem, a poczytać o nim możecie tutaj http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76099 oktawia, specjalnie dla Ciebie ;) , sorry za off, ale widziałaś jak Mycha (Calineczka z Radomia) wypiękniała? Teraz to z niej prawdziwy grzywacz :loveu: polecam metamorfozy strona 148 :lol: Quote
Recommended Posts