Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oddam za darmo Piękną, Dużych rozmiarów Sunię. Jestem zmuszona ją wydać ponieważ przez moją chorobę nowotworową często jestem w szpitalu. Sunia o umaszczeniu biała z rudymi łatkami. Wiek dwa lata. Bardzo przyjazna do ludzi. Jest zarówno dużą przytulanką, a zarazem super stróżem i obrońcą. Razem z sunią oddaję jej książeczkę zdrowia wraz z aktualnymi szczepieniami, dwie miski, koce, na których śpi, a także 5kg worek karmy. Do 30km możliwość dowozu za darmo. Zainteresowaną osobę proszę o kontakt.

• 4 weeks later...
Posted

Piękna suczka, widać, że zadbana.

Nie ma nikogo z rodziny kto chciałby i mógłby zaopiekować się sunią?

Czy jest wysterylizowana, szkoda byłoby, żeby ktoś ją przygarną tylko po to żeby rodziła ładne szczeniaki.

Koniecznie trzeba jej zrobić ogłoszenia w necie. Jeśli sama nie dasz rady to na bazarku można wykupić, za niewielkie pieniądze, pakieciki ogłoszeń.

W ogłoszeniach trzeba będzie podać jak najwięcej danych o suni tj. jej stosunek do ludzi w tym dzieci, innych zwierząt: psów i kotów. Im więcej info tym lepiej.

edit.: poczytaj wątki, może sunia nadaje się do któregoś domku:

http://www.dogomania.com/forum/forum/73-przygarne-psa/