Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

sprawa zaczyna sie robic krytyczna... Robercik rzuca sie na konie......... to sie skonczy tragicznie..... a nie zamkne przeciez koni z powodu psa......

Posted

BARDZO PILNE!!!

jest dom dla malutkego Robercika!!!
potrzebujemy jednak transportu do Plocka, ew. Warszawy.
Pani zalezy na tym, zeby jak najszybciej do niej trafil.
ja teraz jestem uziemiona, wiec transporcik musialby podjechac do Wojslawic, gmina Kazimierza Wielka - ok. 50km na polnocny-wchod od Krakowa!!!

BLAGAMY, POMOZCIE!!!
kontakt: 697 777 692, gg: 4972864

Posted

ano wlasnie... okazal sie bnieodpowiedzialny. pani stwierdzila, ze rodzina przyniosla jej 2 psy ze schronu, wiec w tej sytuacji Robcia wziac juz nie moze. tylko po co sie deklarowala...?

• 3 months later...
Posted

Taki mały czaruszek :-) Słodki :multi:
Naprawdę nikt go nie chce :-(
Przecież nie każdy ma konie a z reszta Robercik nie to czy wojny prawda?

DOMKU DOMKU gdzie jestes? HOP!HOP!

Posted

no wlasnie jest problem... Roberto stwierdzil, ze ok, konie faktycznie moze sa ciut wieksze i lepiej z nimi nie zaczynac. niestety o psach jeszcze podobnej teorii sobie nie wyrobil i strasznie probuje wszystkich ustawiac. eh, Robert, Robert...

Posted

met napisał(a):
no wlasnie jest problem... Roberto stwierdzil, ze ok, konie faktycznie moze sa ciut wieksze i lepiej z nimi nie zaczynac. niestety o psach jeszcze podobnej teorii sobie nie wyrobil i strasznie probuje wszystkich ustawiac. eh, Robert, Robert...

hehe czy to Lisidlo tam przy nim czy mi sie wydaje?
Moze jak Robercik bedzie bezjajeczny ;-) to mu humorki przejda w ogole co?
Ile on teraz ma? Bo tak chyba ok. roku to sie ciacha psa co?

Posted

nie wiem. on ostatnio bardzo intensywnie rosl. kota sie ciacha, jak przestaje rosnac. konia sie ciacha jak przestaje rosnac. no chyba ze jakies okolicznosci zmuszaja wlasciciela do wczesniejszej kastracji. a jak jest z psami?

tak, tak, Roberto i Lisiczka uwielbiaja sie :)

Posted

met napisał(a):
nie wiem. on ostatnio bardzo intensywnie rosl. kota sie ciacha, jak przestaje rosnac. konia sie ciacha jak przestaje rosnac. no chyba ze jakies okolicznosci zmuszaja wlasciciela do wczesniejszej kastracji. a jak jest z psami?

tak, tak, Roberto i Lisiczka uwielbiaja sie :)

Suke tnie się po pierwszej cieczce (wczesna sterylizaja zmniejsza ryzyko ropomacicza i raka sutka, więc jest zdrowotnie wręcz wskazana), a psa ok. roku jak skonczy dojrzewac.

Zabieg musi przeprowadzić fachowiec gdyż spartolony może powodować to, iż pies czy suka nie będzie trzymał moczu

• 3 weeks later...